Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piękna samotna.

Dlaczego piękne kobiety są często samotne?

Polecane posty

Gość Piękna samotna.
Dziękuję wszystkim za opinie bo nie chodzi mi o to czy uważam się za taka może po prostu zbyt do siebie brałam zdanie innych ludzi, ogólnie rzecz biorąc jestem normalną dziewczyna a nie jakaś dziunia:)

Gość i Ty masz byc piękna?
no wiesz jakbyś się za taką nie miała nie podpisywalabyś się piekna samotna...

Gość eeeee nie masz nie obrobionej
ja tej 2 foty nie widziałam zgadzam się dziewczyna ładna... ale styl na "blacharę" ala ta Krysia z reklamy Ery - tylko w wersji "na czarno" :D ...i fakt taki image przyciąga palantów!

"(...)zgadzam się dziewczyna ładna... ale styl na "blacharę" ala ta Krysia z reklamy Ery - tylko w wersji "na czarno" ...i fakt taki image przyciąga palantów!" dużo w tym prawdy. osobiście obejrzałbym sie za Tobą na ulicy, ale podejść i zagadać to bym tego nie zrobił. i nie chodzi o brak odwagi. nikt Ci nie karze od razu zakładac habitu. ;)

Gość Piękna samotna.
No ok być może rzeczywiście przesada jest mówić o mnie piękna..ok..ale nie jestem blachara i wcale się na taka nie stylizuje, po prostu czarną kredka brwi zrobione i błyszczyk nie czynią z kobiety blachary?

piękna samotna -----> Ok , dbaj o siebie :) Tylko że nie wiem co teraz pomyslisz ale pofarbowane włosy, makijaż , tipsy itp ............ facetom kojarzy się to z seksem i tylko z tym. Ja np. nigdy bym nie podszedł do takiej dziewczyny w celu podrywu bo u mnie to tylko naturalność :D Dziewczyna z naturalnymi włosami i ładnie pachnąca --- i jest super. A jeśli jest wysportowana to jest wręcz genialnie :D Ale charakter i tak na pierwszy miejscu ;) Wróć do naturalnych włosków, przynajmniej nikt nie będzie Cię miał za "pustą lalę" ;) Gdyby nie to że całkiem składnie piszesz , nie wywyższasz się tu itd .... to gdybyś założyła temat i prosiła o ocenę fotki to napisałbym że pewnie jesteś wyniosłą blacharą ... Ostro, wiem ... ale może jestem poprostu za bardzo przewrażliwiony ;) Buzia ładna i szkoda żebyś marnowała czas na przygłupów a jeśli nie zmienisz nic w stylu to tylko z takimi będziesz mieć do czynienia ;)

Gość eeeee nie masz nie obrobionej
wiesz kredka mozna się pomalować "tak" i "tak" - ja nie piszę że JESTEŚ taka- tylko że tak się stylizujesz.....zobacz obok wyświetla się reklama podkładu - popatrz na modelkę - też ma kreskę pod okiem pomalowane brwi i usta -a jednak jej styl od razu kojarzy się inaczej- prawda?

piekna samotna -----> Właśnie najgorsze jest to, że dziewczyny zwłaszcza w twoim wieku chcą robić się na bóstwa. Kremiki , błyszczyki , lakierki i inne cuda .... ale to wcale nie upiększa :D A to ze duzo chłopaków takie podrywa to tylko dlatego że uważa je za łatwe :D Sorki ale dziewczyna która się tapetuje uchodzi za pustą i właśnie ta tapeta jest taką desperacką próbą zaistnienia :( Chłopak podejdzie do takiej ale już w chwili gdy podejdzie to ma jeden cel : "oochać i uciekać". A później Wy dziewczyny się dziwicie że zostajecie zdradzane :( Mało który facet chciałby mieć za żonę barbie :(

nie rozpędzaj się z tą naturalnością kolego. w niektórych miejscach, kobieta powinna iść z duchem postępu cywilizacji. ;)

Piękna samotna. Dziękuję wszystkim za opinie bo nie chodzi mi o to czy uważam się za taka może po prostu zbyt do siebie brałam zdanie innych ludzi, ogólnie rzecz biorąc jestem normalną dziewczyna a nie jakaś dziunia ----- jak ta kafeteria potrafi człowieka zmienić. ;)

Zdjęcie-do-CV W sumie to ja też wolałbym przeciętną bo przynajmniej nie trzeba być zazdrosnym idąc gdziekolwiek z dziewczyną i czując wzrok wszystkich facetów na Jej osobie. Właśnie, jak to z wami jest? Nie lubicie kiedy wasza ukochana podoba się innym facetom? Nie rozpiera was duma że tylu na nią leci, ale to wy macie tę piękną kobietę, tzn. jesteście z nią?

Zdjęcie do CV , ale bzdury piszesz. Każdy zdrowy facet , chce mieć ładną i zadbaną kobietę. Nie pisz bzdur, że tapeta od razu dziewczynę dyskwalifikuje.

Gość Piękna samotna.
Zdjęcie do cv-wiesz dużo mogę w sobie zmienić ale włosów chyba nie zmienię..z natury mam średni blond i po prostu źle się w tym kolorze czuje, nie chodzi o kojarzenie blondynka=głupia ale ogólnie do mojej osobowości wydaje mi się że lepiej jednak w ciemnych włosach.. Tipsow nie noszę, rzadko maluje paznokcie..co mogę zrobić..mogę makijaż ograniczyć do tuszu do rzes akurat z tym nie mam problemu, widzę że się niepotrzebnie rozpisałam..no ale miło mi , że oceniliście mnie szczerze:)

OstraSiostra Donkapatke, pokaż mi takiego faceta Nie ma ---------------- nie bardzo wiem ocb? explain please.

Ostra siostra -----> ładną i zadbaną owszem ;) Ale nie w taki sposób :D Dla mnie zadbana kobieta to taka która się myje , ładnie pachnie , ma naturalne włosy i sympatyczny uśmiech ;) Sorki ale tapeta : 1. powoduje że dziewczyna zbyt dużo przesiaduje przed lustrem , znam takie które po kilka godzin dziennie :D A takie siedzenie pożyteczne to raczej nie jest 2. powoduje że dziewczyna traci takie realne spojrzenie na świat ..... 3. powoduje że po kilkunatu latach dziewczyna strasznie szybko się zaczyna starzeć !!! I to jest właśnie najgorsze :( Popatrz sobie na 40-stki , które zawsze lubiły sie pudrować itp :D

donkapatke -----> Kobieta lubi jak jej facet podoba się Jej koleżankom. Ale uwierz mi że facet to nie kobieta :D Jest pewna różnica .... Koleżanki rzadziej podwalają się do zajętego faceta a koledzy nie mają skrupułów :D Taka natura facetów że na widok piersi sperma bije im do głowy i są w stanie spuścić łomot najlepszemu kumplowi jeśli ten nie pozwoli mu na fiku miku z Jego ukochaną :D

Gość Andzelika__22
. Ja powiem tyle . Że w życiu nie chodzi o to by sympatie zdobywać . Co z tego, że jest się pięknym i może się mieć kogo się tylko chce.. Możesz być piekna, a trafić na chłopaka który się maskuje.. Później przez całe życie można cierpieć.. Lepiej już być przeciętniejszym, zdobyć kogoś przeciętniejszego, ale o dobrym sercu... Każdy ma jakiś cel w życiu.. Ja mimo iż olewałam chłopaków, bo kochałam jednego przez 3 lata.. Nie miałam źle. Ale wiedziałam ze nie liczy się wartość wyglądu, ale wartość serca. Chyba każdy w przyszłości chce być szczęśliwy.. To tyle z mojej strony. Pozdrawiam :) Aha, i wszelkie obrażania możecie sobie darować. Bo to będzie świadczyło tylko o waszej 'pięknej' stronie. :)

Zdjęcie generalizujesz kolego :classic_cool: Wszystko musi byc pozyteczne? A gdzie miejsce na przyjemność? Zrobienie makijażu zajmuje mi max 5 min. Więc nie uogólniaj, po pierwsze. A po drugie kwestia umiejętnego dobrania kosmetyków i nie ma tapety. Słodko-gorzki mam na mysli,że nie nie spotkałam jeszcze faceta który byłby dumny idąc obok swojej fajnej, zadbanej kobiety a jednocześnie nie robiłby o to awantur, nie byłby zazdrosny :classic_cool:

Słodko-gorzki mam na mysli,że nie nie spotkałam jeszcze faceta który byłby dumny idąc obok swojej fajnej, zadbanej kobiety a jednocześnie nie robiłby o to awantur, nie byłby zazdrosny ----------------- nie nie miało być dwa razy? czy przypadek?

Ostra siostra -----> Tapeta nie dyskwalifikuje dziewczynę tylko że tapeta kojarzy się poniekąd z blacharą , materialistką i pustą lalą ... Moze to głupie co napiszę ale facet widząc dziewczynę z "tapetą" mysli sobie : albo ma kompleksy i chce na siłę się uatrakcyjnić albo szuka wrażeń na jeden raz ;) TYm bardziej jak taka dziewczyna włoży mini :D Wtedy to już ...... Z resztą ja jako facet chyba lepiej wiem jak myślą faceci niż Ty kobieto ;)

Zdjęcie, toś się teraz popisał :D Równie dobrze moge napisać ,że jak kobieta widzi faceta noszącego flanelową koszulę , okulary, kręcone włosy - myśli sobie "ee pewnie informatyk-prawiczek".

ok, zakminiłem sens wypowiedzi. ;) ja Ci odpowiem - idąc z nią nie miałbym problemów gdyby ją inni faceci rozbierali, pożerali ja wzrokiem. bo jestem tuż obok. żaden nie podejdzie, nie zagada itd. gorzej jest, gdy mnie nie ma. wtedy wkrada się lekka nerwowość. ale bardzo lekka. ;)

"Dlaczego piękne kobiety są często samotne?" samotna = pasztet a kto chciałby paszteta?

Gość traklalalalalaa4545
Odp jest prosta Bo piekne kobiety oczekuja ksiecia z bajki