Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie-taki-wybredny

A oto moje wymagania dla kandydatki na żonę

Polecane posty

Gość zastanawiaja mnie kryteria
tego goscia: Nie interesuje go np zawod, zainteresowania, swiatopogląd- czy on nie zamierza w ogole z tą kobieta rozmawiac?

Gość eeeeeeeenergia--24 lata
Woow nie spełniam punktów nr: 3-miska małe B, 9-max jeden dzieciak za ok 5 lat, 12-jestem materialistka, 15-nie sądzę byś tyle zarobił co ja 16- słuchać będą co chce i kiedy chce

Gość wazne rowniez jest
zeby kobieta nie byla puszczalska i nie miala za soba wielu partnerow

Gość nie-taki-wybredny_
18. Max. 2 partnerów seksualnych, tylko w stałych związkach

Gość Szkoda gadać.
"15. Powinna przyczyniać się do utrzymania rodziny poprzez wkład finansowy w wysokości co najmniej połowy moich zarobków." A to dobre: "nie może być materialistką", choć, jak wyraźnie wskazuje powyższe, Ty jesteś megamaterialistą!

Gość www

masz małego i cienkiego no.... wiesz cio ty ja miałam kolege z małą dziurką w palcach am jego fufiutek wjesdzał do tunelu i stał długo na bocznicy, ale kolega chwali takie postoje w milczeniu bo z niego niegaduła był i lubiał kątemplować w samotności ale z pewną wizją na która nie dkońca się zgadzał choć go ciekawiła....ehehehe w pewien niewyjasniony dla niego sposób ;-) taki hihot natury.... eheheh nad którym nie panował choć liczył na pewne ograniczenia w dolnych partiach swojego umysłu ;-)

Dnia 15.05.2010 o 16:28, Gość nie-taki-wybredny napisał:

1. Musi mieć 160-168 cm wzrostu, waga 53-58 kg (nie podobają mi się wieszaki, ani puszyste panie). 2. Włosy długie, rozpuszczone, najlepiej blond 3. Figura zgrabna, biust B lub C, 4. Powinna potrafić zachować się stosownie w każdej sytuacji, żebym nie musiał się za nią wstydzić, 5. Powinna być szczera (mowić zawsze co ma na myśli), wrażliwa, wesoła 6. Nie powinna wydzwaniać 100 razy dziennie 7. Nie powinna nakładać intensywnego makijażu 8. Powinna być delikatna, jak przystoi na kobietę, a nie jakimś babochłopem, 9. Powinna mieć instynkt macierzyński, gdyż za jakiś czas chciałbym mieć 2-3 dzieci, 10. Powinna umieć gotować, sam zajme się większością innych obowiązków domowych, 11. Powinna interesować sie sportem 12. Nie może być materialistką, powinna zdawać sobie sprawę, że na to, aby żyło jej się lepiej poświęcam 100% swoich możliwości, 13. Nie powinna chodzić do przesady na imprezy, palić ani przesadzać z alkoholem, 14. Powinna zawsze być naturalna 15. Powinna przyczyniać się do utrzymania rodziny poprzez wkład finansowy w wysokości co najmniej połowy moich zarobków. 16. Nie powinna słuchać pewnej stacji radiowej, która działa mi na nerwy. 17. Powinna mieć 20-25 lat, aczkolwiek 19 czy 26 też nie zaszkodzi.

Jak już ja znajdziesz to daj do niej numer.

Gość Gość

Zawsze być naturalną. Chyba nie zdajesz sobie sprawy ze swoich słów.

Gość ech
Dnia 4.03.2019 o 04:41, Gość Gość napisał:

Zawsze być naturalną. Chyba nie zdajesz sobie sprawy ze swoich słów.

Nie ja to pisałem, ale dlaczego tak uważasz? Wielu facetów ceni sobie naturalność.