Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaska - kaska

PIERWSZY DZIEŃ DIETY I JUŻ MAM DOŚĆ ! ;(

Polecane posty

Gość grubaska - kaska

Jak narazie zjadłam 400 kcal. Ostatnie 100 kcal miałam mieć na kolację ale już nie wytrzymałam. NIE JESTEM GŁODNA! Mimo to jak czegoś zaraz nie "zmaszkiecę" to zwariuję.

Gość grubaska - kaska
😭

Gość chyba głupia kaśka
500 kal na cały dzień? najłatwiej. a już na pewno łatwiej niż ruszyć tyłek i poćwiczyć.

Gość grubaska - kaska
nie na cały dzień... przecież dopiero 16.00 . Te niskokaloryczne dania :( Mi się chcę czegoś dobrego, kurczaka z chrupiącą skórką, albo palety pączków. Ćwiczę dużo.

Ni radze ci tej diety,bo to jest nie mozliwe zebys wytrwala przy niej chociazby kikla dni a poza tym to za malo kalorii jak na jeden dzien,szkodzisz swojemu organizmowi bo nie dostarczasz wszystkiego co potrzebuje,tez jestem na diecie ale nigdy nie jestem glodna i chudne:)

no ale w sumie ile miałaś mieć tych kalorii? bo wychodzi, ze 500. w jakiej postacie je przyjmujesz?

Gość grubaska - kaska
400! te ostatnie 100 już jest wliczone do tych 400, ale miałam je zjeść o 17.00. Nie liczę kalorii spożytych w pomidorach w liczbie sporej.

Gość chyba głupia kaśka
400 :D to się uśmiałam.

Gość trzymaj sie!!! najgorszy jest
pierwszy dzien!!!!!! potem bedzie lepiej. a jak juz bedziesz widziala efekty to poczujesz sie swietnie!

Gość grubaska - kaska
boże ludzie, co wy czytać nie umiecie? Przecież mówię że dzień się jeszcze nie skończył, a wstałam o 13 bo idę do pracy na noc. No, jak grochem o ścianę, nie dociera.

Gość chyba głupia kaśka
spokojnie :) nie napisalas tego, skad mamy to wiedziec?? napisalas to tak jakbys na caly dzien ustalila sobie max 500 kal i koniec. wiec dziewczyno- take it easy :)

"Ostatnie 100 kcal miałam mieć na kolację ale już nie wytrzymałam." - tym zdaniem dałas do zrozumienia że planujesz zjeść łącznie 500 kcal. ... najpierw piszesz coś takiego a później się dziwisz, że dostajesz takie odpowiedzi :)