Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem8555

mezczyzna prosi o pomoc

Polecane posty

Gość problem855
w jakim celu mialbym prowokowac? ;/

Gość tutaj chyba juz nic nie
w takim zeby sie nad Toba non stop litowac

Gość problem855
ok, koniec tematu....

Gość alfabet morsa 123
Ona2222 to nie prowo bo widzialam sie z nim i smsujemy Ona a chłopak Twój wie o tym? :D

alfabet morsa 123 Ona2222 to nie prowo bo widzialam sie z nim i smsujemy Ona a chłopak Twój wie o tym? Wie:) On sie nie użala nad soba, ma bardzo slaby charakter, a ta dziewczyna to perfidna manipulatorka, dawno nie slyszalam o kims tak podlym, az sie skora na grzbiecie jeży

Gość alfabet morsa 123
dobra dusza z Ciebie :D

On sie nie użala nad soba, ma bardzo slaby charakter to zamiast pisac na forum jedz i przytulaj, pocieszaj, wspieraj

zawsze szczery to zamiast pisac na forum jedz i przytulaj, pocieszaj, wspieraj Napisz bardziej szczegółowe instrukcje :D Ale może na erotycznym :P Ona2222 widzialam sie z nim i smsujemy Jestem pod wrażeniem..................

*Sami* niech ktos pomoze ha,już się poddajesz? Nie poddaję się, ale on mnie czasem zalamuje.. Chce zeby sie wiecej osob wypowiedzialo, bo co wiecej osob to nie jedna i bedzie mial pewnosc, ze nikt albo prawie nikt nie przyznaje racji tej dziewczynie...

zawsze szczery On sie nie użala nad soba, ma bardzo slaby charakter to zamiast pisac na forum jedz i przytulaj, pocieszaj, wspieraj On mieszka 400 km ode mnie, a widzielismy sie tylko dlatego ze ma prace na terenie Polski i nam sie udalo spotkac

Chce zeby sie wiecej osob wypowiedzialo, bo co wiecej osob to nie jedna i bedzie mial pewnosc, ze nikt albo prawie nikt nie przyznaje racji tej dziewczynie... hahahahahahahah co za kretynka

ie poddaję się, ale on mnie czasem zalamuje.. Chce zeby sie wiecej osob wypowiedzialo, bo co wiecej osob to nie jedna i bedzie mial pewnosc, ze nikt albo prawie nikt nie przyznaje racji tej dziewczynie... no wiesz nie każdy ma czas na wycieranie noska biednemu wrażliwemu chłopcu.:)

Gość cofnij sie o 10 str
do tylu i zobacz ile juz osob sie wypowiedzialo... wiec nie gadaj ze on potzrebuje wsparcia, bo wczesniej kazdy mu go dawal. Teraz to jest po prostu gra na zasadzie niech ktos sie mna zajmie i razem ze mna pouzala nad moim zyciem. Facet po prostu kaze wokol siebie skakac nic innego. Za malo ludzie uwgai na niego zwracaja dlatego tak robi, zeby coraz wiecej osob mu wspolczulo.

zawsze szczery Chce zeby sie wiecej osob wypowiedzialo, bo co wiecej osob to nie jedna i bedzie mial pewnosc, ze nikt albo prawie nikt nie przyznaje racji tej dziewczynie... hahahahahahahah co za kretynka no to z Tobą już zakończyłam pogawędkę:) To moje ostatnie zdanie do Ciebie

cofnij sie o 10 str do tylu i zobacz ile juz osob sie wypowiedzialo... wiec nie gadaj ze on potzrebuje wsparcia, bo wczesniej kazdy mu go dawal. Teraz to jest po prostu gra na zasadzie niech ktos sie mna zajmie i razem ze mna pouzala nad moim zyciem. Facet po prostu kaze wokol siebie skakac nic innego. Za malo ludzie uwgai na niego zwracaja dlatego tak robi, zeby coraz wiecej osob mu wspolczulo. Cos w tym jest. On nawet nie potrafi sie na nią obrazić ani jej opierdolic porzadnie. Powoli zaczynam widziec, ze on nie ma charakteru. Ale wciaz ma szanse by sie nawrocic.

Za malo ludzie uwgai na niego zwracaja dlatego tak robi, zeby coraz wiecej osob mu wspolczulo. a ze na ona222 tez nikt uwagi zwracac nie chce to postanowila polaczyc sile z debilem :-) i mamy tandem

"Chce zeby sie wiecej osob wypowiedzialo, bo co wiecej osob to nie jedna i bedzie mial pewnosc, ze nikt albo prawie nikt nie przyznaje racji tej dziewczynie..." Proponuję: 1/zmienić forum albo 2/zmienić dział na kafe Wszystko opowiedzieć od początku i może w końcu usłyszy to co chce (czytaj że robi źle i ma kupować jednak ten pierścionek zaręczynowy) :) "tutaj wpadasz tylko przelotem?" Tak :) ale doprecyzuję... ja tu tylko bywam ;) nie przelatuję :)

Wszystko opowiedzieć od początku i może w końcu usłyszy to co chce (czytaj że robi źle i ma kupować jednak ten pierścionek zaręczynowy) No co mam napisac, masz absolutna rację...niestety problem8555

zawsze szczery bywam i sprawdzam czy ktoś czeka na przelot ilu juz sprawdzilas? Kobiet czy mężczyzn? :)