Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krowa123

zapraszam kogoś "normalnego" do rozmowy:)

Polecane posty

hmmmm...widzę,że tutaj nikt się nie znajdzie chętny pogawędzić...szkoda

może i być deczko nienormalny;) bo kto dziś jest normalny? z tej racji słowo normalny ograniczyłam cudzysłowem :p

Wywal ten cudzysłów ze słowa normalny...będzie więcej chętnych;)

Przelicznik procentowy normalności proszę xD? Swoją drogą szkoda, że odpowiedzi w topicach same nie wyskakują tylko trzeba odświeżyć, nie ten wiek i zawsze za poźno to robie xD *random*

artek 123123 mamy coś wspólnego zauważyłam:) a mianowcie nieco podobny nik :p co porabiasz? Bo ja mam jeden z tych dni...sączę earl greya w łóżku przy nudnej muzyczce...Przy takiej pogodzie idzie doła chycić...

Realistka90 --->koleżanko moja droga Ty to masz świętą rację,mnie też to odświeżanie wnerwia:/ :p ale wiem że jest jakaś opcja żeby powiadamiało o odpowiedziach ale teraz nie mogę tego znaleźć....

Plany byly jechac na zakupy, ale pomyslodawczyni sie rozchorowala, wiec siedze, czytam kafe i pocinam w gierke ;) w sumie nic ciekawego

no to Cię zaskoczę bo ja również miałam być na zakupach ale mój pomysłodawca został w pracy dłużej ....i nie pozostalo mi nic innego jak poszperać w internecie:p

hehehe :) nie po buty:) ale w sumie czemu nie:p ich nigdy za dużo:p heheh Mieliśmy uzupełnić troszkę zapasów;) Buty kupiłam ostatnio,nie mogę przesadzać;)

ale chwila,to zamiast zaopiekować się swoją "bosą" kobietą,którą zmogła choroba to Ty sobie po internecie myszkujesz?;) no nieładnie:p heheh

Prawie blagalem zeby pozwolila mi sobie pomoc ;) , a ze terminy ja gonia z praca to wziela sie za robienie jakichs projektow, o ktorych nie mam pojecia, wiec bym tylko przeszkadzal ;) bosa nie jest, potrzebuje szpilki na wesele ;)

oo wkoncu cos zauważył :P mi tez sie nudzi i chcialam pogadac :) w sumie jestem jeszcze jakeis pół godzinki i spadam... jak u was z pogodą? u mnie strasznie zimno.. :)

jak ja bym chciała pobiegac..mmm ale mi ochoty narobiles bo dawno juz nie bylam :D tylko że u mnie 10 stopni i deszcz, a raczej w taką pogode nie pójde :O co za maj..

artek123123----> to uparta z niej sztuks;) ale wiesz narzucać się nie można:p Ja też się wybieram na wesele niedługo,tylko ja chyba mam większy problem,nie mam co na sibie włożyć:( mnie to czekają zakupy aż mi się odechciewa:)

artek123123---> no nawet nie mów ze lubisz biegać bo sie w Tobie zakocham:p ja to za nic nie mogę swojego faceta wyciągnąć na bieguszki:) BIZONICA--- u mnie pada beznadziejnie po prostu jest

w tym problem ze ja musze miec odpowiednia temperature :D w zimie nie wyjde w ogole :P a najlepsza temp dla mnie to tak powyzej 15 do 25 stopni. Nie lubie biegac jak jest zimno :O