Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krowa123

zapraszam kogoś "normalnego" do rozmowy:)

Polecane posty

ale się zgraliśmy z tym bieganiem:) heheh chyba moglibyśmy się zaprzyjaźnić;) już Was kochani lubię:)

Mozna, ale po co w deszczu ;) jeszcze sie przeziebie i bede zmuszony pojsc na zwolnienie ;) zawsze biegam z rana, ale ostatnio wtedy pada ;/

krowka - kobieta ma jedna sukienke na jedna okazje, facet jeden granitur na zycie ;p

Dokladnie Levviatan, swoj mam jeszcze od gimnazjum :D cud ze dalej pasuje, troche ciasny, ale jeszcze sie mieszcze ;)

Levviatan--a co ja Wam na to poradzę?:) takie już jesteśmy i za to nas kochacie:p

no bez przesady :D ja mam zazwyczaj jedną sukienkę na pare imprez ;] trzeba oszczedzac. Co ja potem z tymi sukienkami zrobie :P Ale i tak musze sobie coś kupić bo we wrzesniu ide na wesele :P

3 :P no ale az tak na imprezy czesto nie chodze :D zazwyczaj to sie kupuje na jakies wesela i nic wiecej. na sylwestra nigdy nic nowego nie kupuje :P

ja musze zmykac bo ide na prawko :D ale wpadne tu tak wieczorkiem :D wiec trzymajcie sie potworki :P :D

Tez akurat robie prawko, znaczy podchodze do egzaminow, juz trzy oblane :D ach ten nieszczesliwy łuczek ;)

Tez to wiem :D i na cwiczeniach ZAWSZE wychodzi, na egzaminie jakos tak nie ;/ ale spoko, kiedys zdam ;)

ja zdalem za drugim razem. wystarczy uswiadomic sobie ze robi sie to samo co na jazdach tylko obok siedzi inna osoba

Witam :), z moim prawem jazdy też tak jakoś pod górkę jest :P, ale co tam, może kiedyś się zda wreszcie :P.

Ale jakie te egzaminy ... :P? Bo aż trzy ...?? Ja planuje dopiero na czerwiec bo teraz nie mam weny na zdawanie prawka ;/.

Praktyczne, jesli obleje pierwszy, za chwile będe zdawal kolejny i tak trzy razy :) tez planuje w czerwcu, ale zapisac sie jade jutro. Trzeba czekac tak z dwa tyg minimum, przynajmniej w wawie.

W mojej mieścinie - jakieś 60 km od Warszawy trzeba też coś około 2-3 tygodni czekać, niestety. Ale tak się zastanawiam czy można się od razu na dwa egzaminy teoretyczne lub praktyczne zapisywać pod rząd, wydaje mi się, ze nie. Ale nie wiem, ogólnie długo już nie zdawałam. Też jestem po 3 niezdanych egzaminach. A tak po za tym co tam u was słychać dziś?? Biegaliście :P:P?

Chyba mozna na kilka praktyk, wiem ze mozna na teorie+ praktyke. Na razie za widno, nie lubie miec widowni jak trenuje ;) o 21 pojde, chyba ze zacznie padac ;)

niebiegalismy ;p a odnosnie zapisu to mozna bezposrednio po oblanym egzaminie zapisac sie na kolejny ;)

Oj chyba zacznie padać :P właśnie widzę jak chmury idą na Warszawę :P:P hehe. Ja nie lubię biegać ale za to kocham jeździć na rolkach :P.

A odnosnie tego co slychac to tragedia lub komedia zalezy jak do tego podejsc ;p

Biedroneczka a jakie to rgzaminy? ja sie ciesze ze dzisiaj w koncu wiosna przyszla, bo do tej pory zimno stasznie