Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krowa123

zapraszam kogoś "normalnego" do rozmowy:)

Polecane posty

U mnie od rana leje jak z cebra ale teraz jakoś chyba przestaje, na szczęście :P. No kolega wyżej artek opowiadał o egzaminie na prawo jazdy :P.

Chmury sa caly czas, ale niegrozne ;) na rolkach jakos nigdy nie jezdzilem, za to lyzwy uwielbiam :D pierwszy sezon za mna, nawet obity tylek mnie nei zrazil ;)

no to optymistyczna wersja tego samego :p bezrobotny, nie posiadajacy piekniejszej polowki, ale za to jestem wolny ;)

Ja tez nie potrzebuje tego prawa jazdy :p, znacznie bezpieczniej jeździ mi się rowerem :P. Dodam jeszcze, że moje pójście na kurs to był prezent na 20 urodziny, a od tego czasu już dużooooooooooo czasu minęło :P:P. Jak już się umie jeździć na łyżwach to na rolkach żaden problem :P. Też preferuję łyżwy, no ale teraz sezon letni więc przerzuciłam się na rolki :P.

Zinterpretowałam sobie to na dwa sposoby :p "nie posiadajacy piekniejszej polowki" nie posiadający piękniejszej polówki nie posiadający piękniejszej połówki :P:P

ja nie przepadam za tym ze kazdy ma to ja musze miec albo ze wypadaloby miec, mam na mysli prawo jazdy, zawsze bylam i bede jak ten "kot" chodzic po swojemu:P Levuiatan a ty sie tutaj tak nie pokazuj zes wolny bo jeszcze cie jakos facet wyrwie bo juz cie pomylono ze jestes kobieta:D 🖐️ probowalam kiedys nauczyc sie jezdzic na lyzwach, ale tylko sobie tylek poobijalam 😭

4 razy mi juz zmieniono plec ;p stad napisalem w stopce jakiej jestem plci ;)

Quicksand to moze na rolkach śmigasz :P co?? Ja tez nie jestem za tym co wypada mieć a co nie wypad mieć... z reszta każdy z nas jest jakimś tam indywidualistą prawda???

No nawet jakbyś nie napisał w stopce jakiej jesteś płci to ja myślałabym że jesteś facet :p.

poki co smigam na swoich wlasnych nogach:P kiedys intensywnie na rowerze i plywalam, teraz nie mam warunkow, ale mysle ze to raczej wymowka 😭 strasznie mi sie nudzi dzisiaj mam wolne od zeszlego tygodnia bo sie przeprowadzalam do mnowego mieszkania, ale tam nie am jeszcze netu:( jest okablowanie tylko, dlatego przyszlam do biblioteki posiedziec troche na necie bo samej w domu mozna czegos dostac, nawet nie moge komp sobie podlaczyc bo brakuje mi kabla jednego, jedynie co robie to czytam ksiazki, juz 6 przeczytalam... 🖐️

dla wlasnego bezpieczenstwa napisze ze jestem przedstawicielem plci brzydszej ;p

Ale teraz chociaż masz pewność, ze nikt nie pomyli Cię z kobietą:P:P hihi. Ja jak bym się wyprowadziła z domu to chyba bym umarła ze szczęścia nawet jakbym nie miała prądu wtyczek zatyczek i tych innych przedłużaczy :P:P. No ale za internetem to bym mogła potęsknić :P.

Biedronecka ja juz tak 5lat jestem na swoim tylko teraz musialam zmienic mieszkanie, dobra bede zmykac bo sklepy mi zamkna a mam ochote kupic sobie jakeis lody wodne:P

No tot tym bardziej Ci zazdraszczam :P. Lody :D...mhy :). Teraz mi smaka narobiłaś :P.

Zaraz, że się tyje ojjjjjjjjj tammmmmmmm. No i już spadłam na ziemię przypominając sobie, że tak naprawdę to od wszystkiego się tyję.

ale wystarczy sie troche poruszac (najlepiej w przyjemny sposob) i sie chudnie ;)

Oj tak tak, najlepiej to tak się mówi. Troszkę ciężej z wykonaniem :P. U mnie znowu zaczęło padać, eh no co za pogoda wstrętna.

Jak sie znajdzie kogos odpowiedniego to az sie chce wyrabiac 300% normy ;p

levviatan a o czym Ty tworzysz?? chyab musisz mnie uświadomić. A czemu Krowami nie gadasz?

Dla mnie przyjemna jest jazda na rolkach :P a przy okazji mogę spalić parę kcal :P.

No trzeba by było nad tym pomyśleć :P:P:P:P. No masz racje jeszcze dużo przyjemności sprawia mi pływanie, jazda na rowerze, jazda na łyżwach :P, jedzenie :d. Spanie :).

i co najwazniejsze niemal wszystkie te rzeczy mozna robic w towarzystwie ;)