Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krowa123

zapraszam kogoś "normalnego" do rozmowy:)

Polecane posty

Oj jak nieciekawie to ja zawsze odnoszę jako niedobrze - czyżby. jej ja to zaraz dostanę odleżyn od tego wszystkiego :P:P. Za dużo tego leżankowania :/.

ja nie podeszlem do tego powaznie ;) a podrugie ja mlody dopiero 22 na karku ;p

Levek ja też 22 na karku, co prawda jeszcze niepełne :P:P, a ja to się już staro czuje :P:P hehe.

A mi to zawsze mówią, ze na więcej wyglądam, niestety :(. Ale już się przyzwyczaiłam:P:P.

jak jeszcze nie mialem 18 to byly same plusy ;) zawsze ja robilem za zaopatrzeniowca ;)

No to tak jak i mnie, zawsze mnie dziewczyny delegowały do sklepu bo najpoważniej wyglądałam :P:P.

a mi teraz sprawdzają dowód :O ostatnio barmanka mowi do mnie i kolezanki ze dowodziki mamy pokazac. my wyciągamy a ona takie oczy i mowi ze myslala ze 16tki przyszly :D :P dobre geny po mamusi i tatusiu :D

Mojej znajomej (25l) tez ostatnio nie chcieli sprzedac fajek ;) miala pozniej strasznie dobry humor ;)

to zazwyczaj mnie sie pytaja o dowod jak sie ogolei przytne brodke ;)

W marcu byłam w Zakopanym i kolega 29 lat musiał okazać dowód bo mu piwa sprzedać nie chcieli - heh ale on to akurat bardzo młodo wygląda :). Kochani ja uciekam spać. Mam nadzieję, ze zajrzycie tu jutro wszyscy :). Ja się zamelduję na stówkę :). Ciau :).

ja tez uciekam spac ;) i sie zamelduje jutro bo mnie ciekawi skad jest iska (chyba dobrze pamietam nick) ;p

Siusiu w łóżeczku :P:P:P, w tym wieku to już nie wypada :P:P hihi. No to zameldowałam się :P. Ja jadę do Torunia :), kawał drogi z mojego domku no ale niestety mus to mus :P:P. Może mnie nie wykończą tam :P:P. No to życzę wam miłego dnia :P:P.

Mam nocnik od takich spraw :P Torun to fajne miasto, bylem tam 3 miesiace i nawet je polubilem :)