Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krowa123

zapraszam kogoś "normalnego" do rozmowy:)

Polecane posty

Biedronecka czytam ostatnią wypowiedź i mam wrażenie że czytam o swoich przyjemnościach :D

Nicollka bo ja poprostu wiedziałam, że poprostu zaraz do nas dołączysz :P,. Miło mi, ze masz takie znane mi dobrze przyjemności :).

No może te łyżwy nie za bardzo, bo najlepiej mi to nie wychodzi :D:D ale mimo to lubię :D:D w tę zimę nie wylądowałam na tyłku nawet raz! Jestem z siebie dumna :D

Aja wylądowałam w tą zimę na dupci :P ale to tylko przez nieuwagę moją i koleżanki a tak to całkiem dobrze mi idzie :P:P, No to o czym tam jeszcze poklikamy co?? Ja już ponad tydzień okupuję łóżko z powodu choróbska jakie mnie dopadło ale juz niedługo będę zdrowa jak ryba i pójdę na roleczki :P:P.

ja już jestem :D co do prawka to ja jestem w połowie teorii dopiero a od czerwca mam jazdy :P i robie to prawko w tajemnicy przed mamą :D:D:D bede robic w Legnicy a teraz to na egzamin czeka sie 2-3 dni tak mało chetnych, Ale u was Wawa to i dluzej :P wiecie co..ja bym coś zjadla :D jestem glodna..nie...paskudna!! :D a wy zrobilyscie mi smaka :D ja lubie zrobic sobie tak do duzej szklanki troche budyniu, orzechy, kisiel albo galaertki owoce bita smietana :P mmmm :D pycha tylko ze kaloryczne :D no i o tej godzinie to ja już nigdy nie jem :O

Ja właśnie wyzdrowiałam :D A jeśli chodzi o prawko to robię już od końca września i jeszcze nie zrobiłam :D:D:D

ja mam nadzieje ze sie wyrobie lipiec/ sierpien Czerwiec mam cały wolny wiec postaram sie szybko wyjezdzic te godizny :) bo w lipcu ide do pracy i nie ma kiedy za bardzo ;]

No to jak i ja :P. Też z wrześniem wzięłam się za prawko no ale u mnie to długa historia tak samo jak i z tą chorobą :P. Ale na szczęście wyszłam już ze szpitalni i mogę w domu się kurować :P:P. Ja też bym coś zjadła :D:D. Ale już za późno jestem tego samego zdania :P.

Mi zostało 6 godzin ale zostawie je do zdania wewnętrznego :P:P

a potem strach na ulice wyjsc jak dwie takie dziewczyny beda jezdzic ;p

trzymamy figurke :P :D? ja szczerze powiedziawszy spasłam sie przez ostatnie 2 lata ;] bo przytylam cos 6-7 kg :P i czekam tylko na upragnioną pogode i to ciepełko :D wtedy biore sie ostro za siebie :D a jeszcze bede dojezdzac do pracy rowerem bo sie przeprowadzam no i pół dnia w pracy wiec mam nadzieje ze nie bedzie czasu na jedzenie :D

a potem strach na ulice wyjsc jak dwie takie dziewczyny beda jezdzic ;p

Trzymamy figurkę?? O nie!! Najpierw trzeba ją mieć niestety :P:P. Ale jak to mówią dla chcącego nic trudnego :), wszystko da się zrobić :):). No pewnie, ze strach wyjść na ulicę jak dwie taki wyjdą na rolki :P:P.

Levviatan mi bardzo dobrze idzie :D:D a jeśli chodzi o łuk to jestem mistrzem :D:D [gorzej na mieście :P]

Biedronecka co ty gadasz :D przeciez widze ze szczuplutka jestes na tych zdjeciach :) ile wazysz i jaki wzrost :D ? tak w ogole to ładna z ciebie dziewczyna :D

no tak nie wotpie w to ze dobrze jezdzisz ale zawsze moze facet przjezdzajacy obok sie zagapic na ladna dziewczyne i spowodowac wypadek ;p

jeśli miałby spowodować wypadek to tylko dlatgo gdyby zaczął uciekać przed taką brzydulą jak ja! :D:D

biedronecka - albo ktos mnie w cos wrabia albo mam gorsza pamiec niz sadzielm ;)

Zastanawia mnie jeden fakt. Co facet robi na damskim forum? :P