Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krowa123

zapraszam kogoś "normalnego" do rozmowy:)

Polecane posty

Gość dobre te kawały sa!!
Ślepy powiedział głuchemu, że widział, jak szczerbaty odgryzł włosy łysemu.;) to na poprawe humoru ne te pogode

a w ogóle Levek jak tam u was z powodziami :( ? przykra sprawa..

a jak się przez neta pozna jakąś interesującą to mieszka daleko....

odleglosc to fakt maly problem, ale do przeskoczenia ;) ja pracuje i mieszkam prawie na stale w kolobrzegu, a dziewczyne mam w warszawie i jakos to jest ;)

Witam :). Melduje się po powrocie z Torunia :D:D. jak tam u was z pogodą u mnie w mieście pada i pada :). W Toruniu chociaż ładna pogoda była :), ale oczywiście do południa - później lipa straszna.

Im nas wiecej tym lepiej :) U mnie tylko chmury strasza ;) cos w kosciach czuje ze bedzie jeszcze dzisiaj padac ;)

u mnie na razie niewiele od rana padalo, wiatr tez sie uspokoil. raczej nie bedzie juz dzisiaj padac

No jak po kościach czujesz to już tak musi być :P:P. jak wam dzioki zleciały co??

bywalo gorzej ;) zobaczymy czy ta iasa (jak dobrze pamietam nick) sie odezwie do mnie ;)

Zakochany ? :p A dzionek zlecial w oczekiwaniu, pierw w kolejce na zapisanie sie na egzamin, a potem na poczcie prawie 50min ! ze tak powiem, zal.pl :/ dlaczego ludzie nie przerzuca sie na internet i nie zaczna tak oplacac rachunki?

Oj no to nic dziwnego, że się człowiek zbulwersuje jak stoi 50 minut na poczcie. A tak ogólnie to ja zawsze mówię żal.pl :D:D znajomi śmieją się ze mnie że to moje powiedzonko :P:P. Ja pracuję w banku, ale cieszę się bo jak ludzie do nas przychodzą to zawsze chwalą to, ze nie trzeba czekać w kolejce :P:P.

Leviatanek no nie mów ze jakby Cię koleżanka nie znalazła to ecale nie pisałbyśsobei z nami - wychodzi na to, ze tylko daltego tu jesteś aby ona do Ciebie napisała :P:P. Jak to z Tobąjest co??

Ogolnie to ja strasznie cierpliwy jestem, a stac to ja potrafie i dluzej, tylko goraco bylo ;)

aby sobie z kims pogadac ;) a z nia to watpie aby cos wyszlo bo sie pewnie okaze e mieszka ok 100 lub wiecej km ode mnie lub nie jest w moim typie (lub ja w jej)

Nie no to ja zapraszam do Skierniewic :P, bo u nas to się siedzi a nie stoi :P:P hihi. No Leviatanek to teraz nam musisz opowiedzieć o swoim typie :D no i będziemy Ci szukać jakiejś laski z małopolski :D.

no to w miare szczupla o kobiecych ksztaltach (preferuje raczej o szerszych biodrach i kraglych pupach), twarz owalna, preferowane zielone oczy (ale chodzi o taka zywa zielen a nie wyblakla) i rude wlosy, mila, usmiechnieta, ciepla i mieszkajaca jakies 50 km ode mnie ;p (no chyba ze bede zarabial kupe kasy to moze byc wiecej)

no to powiem Ci, ze to i tak są duze wymagania :P. A ja tam chcę żeby moja druga połóweczka była poprostu dla mnie :d. Tak jak dwie polówki jabłka żebyśmy do siebie pasowali :d. Tylko gdzie tego gada znaleźć no :P:P.