Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna:(

moj chlopak

Polecane posty

Gość smutna:(

czesto jak czytam tu wasze wypowiedzi na temat waaszych chloapkow to wam zazdroszcze. :( z gory mowie ze to nie prowokacja:( chociaz wyda sie to niemozliwe. od zawsze bylam niesmiala, popychado, nieatrakcyjna, zbyt chuda i cicha. moi rodzice byli alkoholikami i to na mnie w pewnym momencie spadl obowiazek utrzymywania trojga rodzenstwa. ciezko bylo mi pogodzic szkole i prace ale zarywajac noce dalam rade skonczyc gimnazjum. liceujm nie mialam nawet co marzyc:( zdecydowalam sie na zawodowke:( rodzenstawo doroslo, zaczelo radzic sobie same, mialam chwile dla siebie. grzeska poznalam przypadkiem, mniejsza o to jak. po prostu po raz pierwszy ktos sie mna zainteresowal byl mily i czuly. moze nie byl zbyt przystojny ale dawal mi bezpieczesntwo. po roku wprowdzialm sie do niego. to byl raj, w koncu moglam spac spokojnie bez awantur w domu. mial dosc spore mieszkanie, wiec zaproponowalam, zeby mogla zamieszkac z nami moja najmlodsza siostra, bo chcialam ja wyrwac z tego piekla;/ nie zgodzil sie:( wtedy moglam pomyslec o tym ze cos nie gra:( nasz zwiazek trwa juz trzeci rok. on pracuje ja dbam o dom, pracuje w weekendy, on ma wtedy wolne. coz:( nei bede kryla ze raj zmienil sie powoli w pieklo, zaczely sie wyzwiska, wypominanie ze hjestem zerem bez wyksztalcenia, zpijackiej rodziny, ze gdyby nie on skonczylabym jak oni. siedze ciho niemam sily zaprzeczyc boej sie ze mnie wyrzuci i gdzie wtedy skoncze?:( wczoraj op raz pierwszy mnie uderzyl:( wszytsko przez to, ze przypadkiem widzialam go z jakas kobieta za reke podczs gdy robilam zakupy:( wczoraj sie odwazyoam i u cicho o tym powiedzilam. on nie zaprzeczyl , powiedzial, ze ma prawo do posiadania kogo chce,ze jestem brzydka i az mu wstyd za mnie. zamurowalo mnie. chcialam wyjsc, uciec gdzies ale on zaczal sie smiac i z kpina powiedzial" do swooich pijackich rodziców?" i uderzyl mnie: barzdo mocno. dzis jest w praqcy. udawal jakby nic sie nie stalo. co mam zrobic. moze rzeczywiscie ma racje? ze jestem zerem? n

Gość kolokoikoohfd
tak bardzo ci wspolczuje:( jest wile fundacji. moze tam udajs ie po pomoc

Gość TRUDNO TAK ZYĆ...
zerem to on jest a ty od niego odejc! radze ci jak najszybciej.ja tez dzis taki chory zwiazek zakonczylam.ty tez powinnas. narazie wroc do domu z czasem szukaj cos do wynajmu i zabieraj siostre i nie patrz na tego idiote bo Cie moz4e kiedys zabic.

Gość ja powiem tak .....
współczuję Ci całej tej sytuacji...piszesz że pracujesz tylko w weekendy a może rozejrzałabyś się za jakąś pracą na stałe wtedy łatwiej by Ci było uwolnić się od tego chama ...jak będzie praca to i będzie Cię stać na wynajęcie jakiego pokoju a i może z czasem podejmiesz naukę ?... wszystko zależy od Ciebie od Twojej determinacji jak znajdziesz siłę w sobie to i będziesz potrafiła odmienić swoje życie zdaj sobie pytanie czy chcesz tak żyć i u boku kogoś kto Cię nie szanuje i traktuje jak darmową pomoc domową i panienkę do łóżka pozdrawiam i życzę powodzenia

Gość nie jesteś zerem!
Po prostu życie Cie nie rozpieszcza i trafiłaś z deszczu pod rynnę. Nie wiem, co Ci Dziewczyno doradzić. Ja bym odeszła /tym bardziej, że jeszcze nie masz z nim dzieci/, ale w Twojej sytuacji to nie wiem, co radzić.

nie jestes zerem! to ze nie jestes moze zbyt ladna (chociaz napewno masz atuty w swej urodzie tylko ich nie widzisz) nie oznacza ze ejstes gorsza! a to ze mialas trudne dziecinstwo i przetrwalas to wszystko to po prostu zycie tak juz jest jeni maja lepiej inni gorzej.cos czego mozna ci pozazroscic to sila ktora masz w sobie lecz z tego co napisalas powoli zanika bo poddajesz sie swojemu chlopakowi ktory traktuje cie jak pomoc domowa a nie swoja dziewczyne! pomysl jezeli teraz ci tak traktuje to co bedzie potem? poszukaj pomocy w jakis instytucjach ktos napewno ci pomoze. i przede wszystkim uwiez w siebie i w to ze jestes silna i wspaniala kobieta - wcale nie gorsza od innych!

Gość zielona_herbata?
o jejq skarbie jest mi tak przykro... :( naprawde ci wspolczuje bo to co od zawsze przechodzisz to tragedia... ten chlopak cie zdradza, nie jest ciebie wart! opusc go jak najszybciej, wynajmij sobie jakis pokoj i poszukaj pracy na pelen etat. Mozesz mi powiedziec ilety masz lat? nie pozwol sie tak traktowac...!! uciekaj jak najszybciej prosze!

odejdz od niego poźniej bedzie jeszcze gorzej. zamieszkaj z rodzicami poszukaj jakiejś pracy ale zakończ ten chory związek, nie daj sie traktować jak jakiaś ostania szmata. uwierz w siebie a bedzie dobrze.

Gość release my soul
Jeśli to prawda to uciekaj od tego ścierwa jak najdalej! Przejrzyj ogłoszenia w necie, w gazetach i wynajmij gdzieś pokój. Walcz o swoją godność bo nie jesteś zerem i nikt nie ma prawa Cię tak nazywać! Ja Cię podziwiam bo nie wiem czy byłabym w stanie być tak odpowiedzialna jak Ty.