Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troszkę to dziwne

Jakie książki polecacie ??

Polecane posty

Gość ostatnio kupiła tam
ależ rozumiem :D jak mogę nie rozumieć, skoro on konstruuje zdania proste jak budowa cepa, w sam raz dla prościutkich gospodyń domowych i smutnych dziewuszek spragnionych pięknych słówek :D Grocholi nie czytałam i nie zamierzam, nie wiem co gorsze, Grochola czy Coehlo haha Coehlo pisze o pięknych sprawach - o miłości, odwadze, sercu... ale robi to w tak banalny sposób... tak płyciuchny, ze aż przykro, a ludzie się na to łapią...

Gość ostatnio kupiła tam
ale dziewoja taka jak Ty, Chantalko się zachwyci Coehlo, to jasne :) akurat po Tobie i podobnych osobach nie spodziewam się niczego innego, niestety

Wiesz...nie sztuka uzyć jakichś mądrych słów siedząc w słowniku synonimów, żeby człowieka zakręcić i pobudzić do myślenia. Czasami proste stwierdzenia są najlepsze..właśnie dlatego, że są proste. I CZASAMI nie chodzi tylko o to, żeby zachodzić w głowę i zastanawiać się co autor miał na myśli tylko uśmiechnąć się do siebie i przyznać mu racje bądź nie. Nie rozumiem też Twojego ataku na gospodynie domowe (?) Czytasz tak mądre książki a nie potrafisz wyrazić zdania tak, by nie urazić drugiej strony. I to jest przykre.

I akurat nie bardzo mnie interesuje czego się po mnie spodziewałaś. Żegnam.

Gość ostatnio kupiła tam
skoro nie bardzo Cię to interesuje, co kto o Tobie sądzi, to po co wchodzisz na to przemądre forum.... po co się tu wywnętrzasz i po co dajesz swoje zdjęcie... wolno mi tu pisać, co mi się podoba, wolno mi czytać, co mi się podoba i oceniać innych tez mi wolno. nic nie mam do gospodyń - sama nią jestem - ale jakbyś się chwilę zastanowiła, to może wpadło by Ci do główki, ze to przenośnia.

Polecam większość książek Stephena Kinga. Bardzo dobra jest jego ostatania powieść "Pod kopułą".

Gość troszke to dziwne
Oj tam, nie kłóćcie się :D Ja też nie lubię Coelho i to nie jest kwestia rozumienia, bo akurat zrozumieć to jest łatwo. Mnie się go po prostu niedobrze czyta, może i pisze jakieś mądre rzeczy, ale nie mam przyjemności z czytania go.

Gość ostatnio kupiła tam
przecież napisałam, ze pisze o pięknych rzeczach. Kinga czytałam od deski do deski, tak samo jak Mastertona, Cobena, Cooka, Kellermana

Gość troszke to dziwne
Kinga czytałam namiętnie, kiedy chodzilam do liceum :) Ostatnia jego ksiązka, ktora przeczytalam to byl bodajże "Sklepik z marzeniami " Może czas znowu wrócić do Kinga :D

Gość troszke to dziwne
Oo, Cobena też czytałam i lubię :)

Masterton również i u mnie ma swoją półkę 🖐️ ale trochę denerwują mnie zakończenia jego książek :o

Gość ostatnio czytana
Samotna wsród łowców dusz

Gość
Mastertona bardzo lubię..fajnie też wplata erotykę w wątki :)