Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

endo890

NOVOXIDYL na wypadanie włosów

Polecane posty

Witam mam takie pytanie po jakim czasie zauwazyliscie rezultaty w stosowaniu Aplicort e ? nie wiem moze to glupie albo moja siadajaca psycha ale wczoraj uzylam tego 1 raz a dzis jak myslam glowe zauwazylam o wiele mnie wlosow i postanowilam je policzyc i okazlalo sie ze wypadlo mi prawie o polowe mniej niz przed zastosowaniem tego preparatu czy to mozliwe ze juz po jednym razie dziala ??

Gość Mateo3444
NOVOXIDYL ?? ja go używałem i nie przynosił mi efektów ostatnio stosuje za to www.nR-07.pl ten z www.nR-07.pl i ostatnio musze przyznac jestem mile zaskoczony efektami... Dajcie znać co o nim myslicie

Gość bab
Ubiegłej jesieni stosowałam jednocześnie: - Ha-Pantoten 60 tabletek (1 dziennie a więc 2 miesiące) - ja kupuję w zielono-białym pudełku - są powlekane więc łatwiej je przełknąć ale to kwestia gustu - szampon Novoxidyl - tonik Novoxidyl - maseczkę z żółtka, 1 łyżeczki soku z cytryny, 1 łyżeczki oleju rycynowego, 2 łyżeczek nafty kosmetycznej - na wilgotne włosy i 2 godziny w tym chodzić Efekt piorunujący - z garści włosów co dwa dni do 0 (zera). Rewelacja, do teraz - znowu nie trzymają się głowy więc od tygodnia powtórka z rozrywki. Jestem po 2 myciach i widzę róznicę. Sprawdźcie. Wszyscy zachwalali Merz Special. Nic nie pomogło. Jest tylko smaczny.

Gość gość
Chyba jest to troszkę za tani produkt na tak mega efekty.... ja stosuje Hair Medic. Tonik działa i to super, jednak potrzeba na wszystko czasu... i ta cena..zwala z nóg.