Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasza lazania

Jak poznać mężczyzne na ulicy?

Polecane posty

Gość wasza lazania

Jak w temacie:) Jestem samotna mieszka sama od jakiegoś czasu mam za sobą związek i szukam partnera tylko trudno mi go poznać bo nie mam gdzie przez internet nie szukam bo mam złe doświadczenia Codziennie spaceruje wieczorami teraz akurat nie ma warunków ale trudno tak kogoś zaczepić Macie jakieś sposoby poszukiwaczki?

Gość atrament
zawsze szczery - wyjąłeś mi to z ust :D . Pod latarnią podobno najciemniej :)

Gość wasza lazania
Tam to pewnie Ty szukasz :)

podejdź do któregoś i złap za jaja- to świetny początek znajomości. buahahahahaha

Gość Hyzio
Przewróc się, może Cie podniesie :D Zawsze to jakiś sposób ;)

niedaleko miejsca mojego zamieszkania, po zmroku pełno jest takich pań, które chcą bardzo kogoś poznać... zawsze zaczepiają przechodzących panów

Gość wasza lazania
ohoho ale mi pomogliście

zaiste, właśnie stamtąd wracam PS: twoja mama prosiła, bym przekazał ci, abyś odgrzał sobie obiad bo dziś późno wróci 🖐️

Gość dec
Ale wy ludzie jestescie popieprzeni :o

zaiste, właśnie stamtąd wracam to w jakiej strefie czasowej zyjesz? czy moze juz ci sie sciemnia a nie powinno ?

w takiej, na odwiedzenie której raczej Cię nie stać, leszczu kamczatka? no trudno, zawsze mozesz sobie wmowic, ze gdzie indziej jest gorzej :-)

cóż, internetowy trollu... na pewno z pensji swojej mamy kiedyś uzbierasz na atlas świata ;)

cóż, internetowy trollu... na pewno z pensji swojej mamy kiedyś uzbierasz na atlas świata czyli tam wam mowia, ze internet to wrog, ze to wredne kapitalistyczne zlo? strasznie mi przykro, a mocno kapie na glowe?

hmmm, ciekawy przypadek ciołka, który musi koniecznie zacytować rozmówcę... hmmm być może winna jest jego słaba pamięć, która powoduje to, że aby odnieść się do jakiegoś postu to musi sobie go zawczasu skopiować i wkleić do okienka bo inaczej nie wie o czym była mowa... teoria ciekawa, muszę podzielić się nią z uczonymi ;)

Gość Buka
"Jak poznać mężczyzne na ulicy?" hmm...może podejdź do faceta i powiedz "cześć jestem Tania " :D