Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość

Byłe żony zawodowych żołnierzy

Polecane posty

Gość gość
kiedys podobali mi sie zolnierze.

Gość gość
Co innego podobac sie a co innego byc z takim "uroczo" gniewnym :(

Gość gość
Witajcie, jestem była dziewczyną ZŻ i potwierdzam powyższe wypowiedzi. Mój ZŻ na początku mnie oczarował swoja osobą i rozkochał w sobie (wykształcony, kulturalny, szarmancki i bardzo inteligentny) . Zależało mi na nim bardzo. Bardzo szybko pokazał również ze alkohol i koledzy, zakrapiane imprezy są na pierwszym miejscu. Mój ZŻ wychowany był w duchu wiary ( myslałam że ma to znaczenie), myślałam że mogę mu pomóc, że będę potrafiła mu pomóc. Okazało się że po alkoholu ujawnia sie w nim zło. Często bywał poirytowany, miewał zmienne nastroje, wszystko chciał aby było po jego myśli, chciał sie bawić. Teraz to widzę, patrzył na mnie i na inne kobiety tylko pod kątem fizycznym, seks sprowadzał tylko do fizyczności. Stosował w rozmowie presje psychiczną, wjeżdżał na ambicję. Twierdził na końcu że tylko sie mną bawił, i że on poniża kobiety i że sa to szmaty. Grał przy znajomych i rodzinie, bardzo dbał o swoja reputację tylko dla pozoru pod publikę. Bardzo współczuję żonom, które opisują swoje dramatyczne historię, życzę powodzenia. Drogie Panie miejcie oczy szeroko otwarte, szacunek w związku i zaufanie to fundament zdrowej relacji . Mój ZŻ został bardzo zraniony i wypaczony przez wojsko, są zepsuci, zakłamani i są po prostu nieszczęśliwi i wewnętrznie bardzo cierpia.

Gość gość
mimj.pl Spotkania modlitewne o uzdrowienie i uwolnienie . Informacja dla tych którzy cierpią i nie maja już siły by walczyć o siebie i swoje rodziny, dla zranionych uwikłanych w zle przyzwyczajenia i przywiazania.

Gość gość
Byłam żoną ZZ i wiem co to znaczy być wyzywaną ,ponizaną i bitą i wiem co znaczy żyć w toksycznym związki i wiem również jak trudno z niego się wyrwać. Dziś ja wiem ,że można zacząc życie od nowa ale to zależy od nas i mnie się udało.Pewnego dnia stwierdziłam ,że to koniec i dziś jestem szczęśliwą osobą wolną i niezależną i wiem ,że bylo warto. A on całe życie twierdził ,że będzie miał 20 lat młodszą ,piękną i szczupłą a dziś się okazało ,że ma kobietę dokładnie w tym samym wieku co ja i dużo grubszą niż ja a czy piękna to wedle uznania bo dla mnie to nie i co najwazniejsze to ona jest siłą przewodnią a on dobrze wie,że jego pięć minut już dawno minęło i siedzi przy niej cichutko . PS nawet baranek robi się pokorny tylko dla tego żeby mieć kobietę.

Gość gość
H... z nimi , szkoda życia na skąpców ,niech siedzą sami gamonie

Gość gość
Czyli - on dał rade jeszcze wyhaczyć jakąś grubą fokę. Ale na ciebie to nawet żaden chudy łoś już nie leci ;):)

Gość gość
mi sie podobaja zolnierze

Gość gość
zaluje ze nie wyszlam za wojskowego

Gość gość
znam bardzo fajnych zolnierzy

Gość gość
trzeba dobrze wybierac

Gość gość
moja znajoma ma zolnierza i jest bardzo szczesliwa.

Gość gość
trzeba isc za glosem serca.

Gość gość
mam kilku fajnych kolegow zolnierzy

Gość gość
podoba mi sie jeden zolnierz i zrobilabym dla niego wszystko.

Gość gość
podoba mi sie jeden pulkownik ale on chyba jest zonaty.

Gość gość
czy wczesniej nie wiedzieliscie ze oni tacy sa?

Gość gość
Do kropka i innych kobiet Tzw ciche wody są najgorsi/najgorsze.

Gość gość
Nie tylko wojskowi ale ogólnie tyrani, despoci, agresorzy to typ który dobrze się maskuje i długo potrafi udawać zanim pokaże swoje prawdziwe oblicze. W środowisku uchodzą za porządnych, miłych, pomocnych ludzi a w domu robią piekło. Na takich " za pięknie żeby było prawdziwie "trzeba w szczególności uważać i słuchać intuicji. Mnie intuicja nie zawiodła ale pomogli mi też znajomi którzy mnie przed takim jednym panem wojskowym ostrzegłi, że jaki ojciec taki syn. Matkę obaj traktowali jak śmiecia. Nic dodać nic ująć.

Gość gość
JAK COS KOMUS NIE PASUJE TO POWINIEN ODEJSC

Gość gość
na poczatku jest ladnie pieknie a potem pokazuje co potrafi.

Gość gość
Zgadzam się z tym całkowicie , ciche wody są najgorsze . Przed rodziną znajomymi pomocni mili , a chamstwo żonie pokazują . Moj zgadza się na rozwód , ale robi wszystko by mi zrobić na złość i przeciąga , jego adwokat odbiera awiza wtedy kiedy już musi .Sprawa się wlecze już przeszło rok ,gdzie zgadzamy się na rozwód , mimo to rzuca mi kłody pod nogi.

Gość gość
moj nie byl wojskowym ale zrobil mi pieklo na ziemi.

Gość gość
faceci chca tylko seksu

Gość gość
do gościa z dnia wczorajszego z godz.16,22 Wyobraź sobie miły gościu ,że moje zycie się ułożyło spotkałam partnera z którym jestem szczęśliwa i dziś żałuję jednego tzn ,że tak długo żyłam w toksycznym związku. Radzę wszystkim życie mamy jedno i jak je przezyjemy zależy tylko od nas.

Gość gość
nie mozna sie meczyc z debilami

Gość gość
niektorzy sa sadystami

Gość gość
żony ż zawodowych są łatwe do bzyknięcia, zwłaszcza przez mundurowych swojskie klimaty

Gość gość
gość dziś .. g****o wiesz.. chyba ze ci wojskowi to takie c**y jak Ty *****czu zon staly bywalec forum dla kobiet

Gość gość
prawda w oczy kole

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się