Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jedna kobitka :)

Czy przesadzam ? -nie wiem co robić.Prosze o radę.

Polecane posty

Gość kilka razy o tym
i tak na marginesie większośc panien młodych nadaje sie do programu "Panna Młoda księzniczka czy potwór "

Gość kini8585
a co bys powiedziala gdyby na twoim weselu podbieglo dziecko i na poczatku uroczystosci zapaskudzilo ci twoja przepiekna suknie slubna bo mamusia nie dopilnowala bachorka i ubabralo sie gdzies w ziemi, nie polecam !! ciekawe jaka mine bys miala wtedy

zgadzam sie ze weikszosc panien mlodych to potowry co im na mozg odwala ta rezyseria wesela:/ niestety wiekszosc z tych panien mlodych staje sie jeszcze wiekszymi wlanietymi babami jak zajda w ciaze :/ takie typy i juz :) ja to bym chciala kiedys widziec mine takiej pary mlodej co to pozapraszala gosci bez dzieic i wchodzac na sale zamaist gosci w liczbie 100 zaproszonych mialaby 5-6 osob bo reszta nie przyszla :P ciekawe czy by sie dobzre czula bawiac sie na swoim super weselu niemal sama dla siebei :D ja bylam u kolezanki na weselu co to zdj byly robione tylko parze mlodej bo uwazali ze nie beda tracic kasy na zdj z babciami i ciociami czy innymi goscmi ktorzy zle wychodza na zdj nei umieja sie ubrac itd... wesele koszmar :((

kini nic bym nie powiedziala bo to tylko dziecko :) ktore jest takim smaym gosciem jak kazdy inny :) rownei dobzre moglabym sie4 potknac sama i wpasc do kaluzy :D albo tak jak na wspomnianym wyzej weselu mojej kolezanki nasral na nia golab pod kosciolem :D:D:D:D

Gość kilka razy o tym
kini 8585 nie zrób sobie czegość:-D Ło matko co za ludzie:-D Na moim weselu były dzieci i sukni mi nie pobrudziły :-D Nawet z nimi tanczyłam :-D Na innych weselach na jakich byłam tez sie nic takiego nie zdarzyło :-D Puknijcie sie wszystkie w te puste głowy :-D

Gość kilka razy o tym
Rozumiem ,ze ktoś nie chce zapraszać dzieci ze względów finansowych ,ale obawa przed zabrudzeniem sukni (na którą uwage zwraca tylko panna młoda , bo reszta gosci zobaczyła w kosciele , a potem kazdy bawi się w swoim towarzystwie) lub ze dziecko wejdzie w kadr na kamerze lub zdjęciu , ludzie bez komentarza Ciekawe jak by się czuli panstwo młodzi , gdyby im goscie nie dopisali , bo swoją droga taka impreza dla gosci tez jest droga i nie kazdy moze miec ochote , przychodzić i płacic kase za jedną noc i patrzec na rozkapryszoną naburmuszoną panne młodą Kiki8585 ,a o twoim dziecku kiedyś tez ktoś moze powiedzieć bachor

Gość taaaaakkkkkk
Mialam podobną sytuację, dostaliśmy zaproszenie , w którym nie bylo wpisanych dzieci. Wręcz niektóre osoby mówiły, że nie będzie dzieci bo to koszta itp. Nie braliśmy dzieci, a co się okazało? Na weselu było ich dużo, nawet kilkumiesięczny niemowlak.

kilka razy o tym____ no jasne, że panny młode są najważniejsze w tym dniu.. a niby czyj to dzień ????? mój i mojego męża i będzie tak jak my chcemy

Gość kilka razy o tym
jasne ,ze Panstwo Młodzi sa najwazniejsi ,ale niech tym pannom młodym w dekiel nie wali , bo sa załosne :-D A za pare lat inaczej będziesz myslała :-D

Patrycja zrozum ze nei zawsze wszystko musi i bedzie tak jak ty chcesz i wcale to nei prawda ze to twoj dzien, skor tak uwazasz nei zaslugujesz na gosci na weselu, baw sie sama po swojemu :) samo okreslenie gosc weselny mowi za siebie, gosc to nie ejst osoba ktora jest statysta na twoim weselu i tanczy jak ty mu zagrasz, gosc to jest osoba o ktora ty masz zadbac by dobrze sie bawila :) wkurza mnei traktowanie ludzi jak pzredmiotow :/ osattnio bylam na komunii gdzie goscie siedzieli przy stole a owo dziecko komunijne w kaloszach i dresie bawilo sie caly czas na placu zabaw... nozesz kurna ja nie poszlam na komunie po to zeby zjesc obiad, poszlam na ta uroczystosc dla tego dziecka, chcialabym z tym dzieckiem tez porozmawiac a nie tylko ustawic sie do zdjecia:/

nie będę inaczej myślała ... i nie rozumiem po, co tak się podniecasz na tych pannach młodych... każdy ma prawo do robienia i życia według własnych zasad ... nie rozumiem po, co od razu kogoś obrażać i wyzywać... może nie każdy lubi wiejskie wesele, latające dzieciaki smarujące wszystko i rodziców, którzy mają daleko gdzieś swoje pociechy... scenariusz weselny... może i nie potrzebny... jak dla kogo... sztućce - każdy z innej parafii , poobijane talerzyki... w zasadzie to nie istotne no nie ? Ważne żeby weselicho było duże, żeby na piątej wsi mówili... sceneria nie jest konieczna :)

Gość kilka razy o tym
myszsza szkoda słów , tak jak piszesz takie panny młode nie zasługują na gości

myszsza___ nie Tobie Panno oceniać czy zasługuje czy nie... uwierz ,że zasługuje ... a poza tym goście pytali czy będą dzieci... i 99,9% jest zadowolona, że będzie tak jak sobie zaplanowaliśmy... ale co wieś to obyczaj.. prawda? nie chce mi się już pisać i komentować, bo zawsze będą osoby za i przeciw i każdy ma prawo do swojego zdania

Gość kilka razy o tym
i dla twojej wiadomosci , nie mieszkam na wsi , nie miałam wiejskiego wesela , mało tego nigdy na takim nie byłam Ale nie zamierzam obrazać takich wesel , bo przypuszczam ze są fajne ,a ludzie się super bawią razem z panstwem młodych , a nie sa sztywni jakby kij od szczotki połknęli, a wsród nich te " królewny ":-D

Gość co za ludziska
Ja bym nie poszła wcale.

do mi mała - wesele to uroczystosc rodzinna a nie firmowy bankiet ! na piknik rodzinny organizowany pzrze zaklad pracy ide z dzieckiem i na wesele do wlasnej rodziny ide z dzieckeim !!! a ty patrycjo jestes 100% przykladem panny mlodej co pierdolnelo na mozg :/ obys nie wyrezyserowala sobie rychlego rozwodu... jakos te co maja na 1 miejscu rezyserie weselna maja najbardziej wiesniackie wesela :(

Mi mała ___ masz 100% racji ale wydaje mi się, że szkoda pisać, bo poziomy mamy różne... ja na szczęście też mam normalną rodzinę. Nawet szwagierka - matka 3 m-cznego dziecka to rozumnie... i chociaż nie jest wykształcona to ma trochę kultury i taktu w sobie. Zorganizowała już sobie opiekę nad małym i nie może się doczekać naszego wesela...więc chyba da się ...

Gość WaterrrKubuś
Ja swojego dziecka na wesela nie zabieram, chociaż zawsze jestem zapraszana z dzieckiem.A to dlatego, że uważam, że nie jest to impreza dla dzieci.Niekoniecznie chcę, żeby moje dziecko oglądało np.pijanych gości(a chyba na każdym weselu tacy się zdarzają), poza tym idę się bawić, a nie pilnować dziecka.Do Kościoła owszem, nawet na obiad(chociaż ja nie zabieram), ale potem do domku.Jednak nie wyobrażam sobie, że ktoś zastrzega-bez dzieci.Szwagierka zawsze zabiera synka(teraz 4 lata)-bo dziecko też rodzina, bo musi być, bo zaproszony itd.Przeważnie nawet obiadu w spokoju nie zje, bo Mały lata po sali, albo przed salą i co chwila jej potrzebuje.Do tego wieczorem marudzi, bo zwyczajnie jest zmęczony.Odwozi Go ok 22 do domu, ale już jest zmęczona lataniem za Nim i nie ma ochoty się bawić. Ja zwyczajnie zapytałabym dlaczego dziecko nie jest umieszczone na zaproszeniu(tym bardziej, że innych dzieci są zaproszone).Skoro Go nie zaprosili, to skąd pytania czy będzie... A co do prezentu, to brakuje słów.Jak można iść do kogoś na wesele(dodatkowo świadkowa) i nie dać prezentu?Nie mieści mi się to w głowie.Kupiłabym prezent( nie za drogi), ale kasy bym im nie dała.A gdyby jakoś później to komentowali, to powiedziałabym że dostali i tak więcej niż ja od nich.Czasami trzeba być bezczelnym.

myszsza___ nie Tobie Panno oceniać czy zasługuje czy nie...---------------po 1 to jestem mezatką :P:P uwierz ,że zasługuje ... a poza tym goście pytali czy będą dzieci... i 99,9% jest zadowolona, że będzie tak jak sobie zaplanowaliśmy...------------po 2 juz widze jaka ty bys byla neizadowolona gdyby ktos ci zwrocil uwage.. ale co wieś to obyczaj.. prawda? ------------------po3 wies? nie wiem nie mieszkam na wsi i mam tylko 1 kuzynke na wsi ktora wlasnei zrobila wesele bez dzieci w super extra odlotowej knajpie gdzie po weselu polowa ludzi byla zatruta :) i smiem twierdzic ze tobie by sie taka rezyseria podobala :) nie chce mi się już pisać i komentować, bo zawsze będą osoby za i przeciw i każdy ma prawo do swojego zdania------------- na szczescie D:

Gość kilka razy o tym
mi mała ,a kto kaze tym dzieciom siedziec do rana na weselu , przeciez to normalne ze dziecko w swoim czasie powinno być zawiezione do domu A tu nie chodzi o to czy dzieci powinny byc czy nie ,ale o zachowanie szwagierki autorki , ewidentnie nie fair, bo jesli wszystkie dzieci nie są zaproszone to wszystkie, a nie jakieś wyjątki i to jeszcze w najblizesz rodzinie I co to dziecko takiego na tym weselu zrobi? Taki 5 latek jest grzeczny Moja szwagierka ma zdjęcie pod kościołem razem z dziecmi Super wyszło , dzieciaki byłu w róznym wieku , ale były zachwycone , bo ona była dla nich kimś wyjątkowym w tym dniu , a ona ma fajną pamiątke Nikt jej sukni nie pobrudził , dzieci były przypilnowane przez rodziców, nie wrzeszczały , nie płakały i w stosownym czasie zostały odwiezione do domu

mi mala___ wiesz... ja byłam ostatnio na weselu u narzeczonego rodziny... i tam też nie było dzieci - prócz siostry pana młodego synka... ale to jak mówiłam jest normalna rodzina. Wiesz Kochana czasem komuś trudno zrozumieć, że do niektórych lokali nawet nie wypada wchodzić z niemowlakami i dziećmi, które nie daj Bóg porysowałyby zabytkowe ściany czy meble... no ale nie do wszystkich to dociera

myszsza___ czyżbyś byla aż tak sfrustrowana...chyba bardzo... hihi bo tyle w Tobie jadu... ale dlaczego i po , co??? wyluzuj kobito, bo nerwy źle wpływają na cerę - robi się ziemista ;)

myszsza___ "super extra odlotowej knajpie" się zatruli... no no... masz kochana pojęcie ...odlotowej... i pewnie prestiżowej "knajpy" na dodatek

Gość moje zdanie jest identyczne!
kini8585 a ja bym osobiscie nie chciala zeby bachory brały udzial w moim weselu,rodzice na ten jeden dzien mogliby przezyc bez dziecka,z obopulna korzyscia.przeciez dzieciaki zajmuja niepotrzebnie miejsca przy stole,nie jedza jedzenia w calych porcjach,wodki tez nie pija,nie tancza z goscmi i mlodymi,trzeba je pilnowac bo potrafia wejsc w kadr albo na filmie wychodza na pierwszym planie,nic nie mam do dzieci,lubie je,ale ten dzien nalezalby do mnie i przyszlego meza!takie jest moje zdanie

Gość kilka razy o tym
i nie wyzywajcie innych ludzi od wiesniaków , bo tylko pokazujecie brak swojej klasy, nowobogaccy , którzy dziadków pewnie na wsiach mają , a ze rodzice do miasta się przeprowadzili to wielkich mieszczuchów teraz grają Nie chce obrazać ludzi ze wsi , bo nic do nich nie mam, ale jak tak mozna pisać Nie macie zielonego pojęcia , rznięcie wyzszą sferą , a tak naprawde to wam słoma z butów wychodzi

patrycjo nie mam pojecia bo nie bylam na tym weselu wlasnie z powodu tego ze zaproszono mnie bez dziecka :) byl moj brat :/ knajpa nie pamietam jak sie nazywala ale podobno jedyna w swoim rodzaju w okolicy, najlepsza i czekali 3 lata na termin, ogladalam zdj w necie i coz kto co lubi zameczek dworek pod pulawami z kosmicznymi cenami jak dla mnie to wiesniactwo:/ harowac na wesele pzrze 5 lat myjac gary w anglii by zrobic sobie odlotowe wesele w dworku :(

ludzie z klasą i pieniędzmi, zwykle z miasta nie robią wesel w miastach :P i w tych wszystkich restaruracjach ęą :) to imponuje tylko nowobogackim i wiesniarom :))))

myszsza___ dokładnie się z Tobą zgadzam...ludzie z miast lubią naturę... i często robią wesela poza miastem... ale tak było od wieków... musisz doczytać ;) a co do Twojej kuzynki... to wszystko wyjaśnia dlaczego nie były dzieci proszone... piękny lokal, duże koszty i pewnie jej marzenia :)