Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szalona kobieta

Zauroczylam sie mlodszym chlopakiem! Help!

Polecane posty

Gość rdrfd
musisz go zaczepić , sprowokować , tylko delikatnie np; podejdź do szyby którą właśnie myje , dokładnie przyglądnij i powiedz coś w stylu - nie wiedziałam , że faceci potrafią tak dobrze umyć szyby.

Wow, to jest dobry pomysl! :D Dzieki!! Tylko co potem jak juz to powiem? On byc moze sie usmiechnie i co dalej? Ja bede stala i patrzyla sie jak kretynka czy moze pojde sobie... :/

Gość jestes dziwna autorko
tępa pi**o, pozostaje Ci tylko palcowanie się, skoro własnej inicjatywy za grosz... żenada

Gość rdrfd
na pewno coś odpowie , hcyba skuma , że to mała prowokacja , on coś powie ty odpowiesz i jakoś się potoczy. jedna uwaga; jeżeli zastrzeli cię jakimś tekstem którego nie przewidziałaś , to sie nie zmywaj, pamiętaj , że on też się denerwuje

nie wiem czy czasem wyznawcy judaizmu nie sa jakos ograniczeni wiara ze moga byc tylko z zydówkami? Ale jesli nie to dzialaj, bo jak na "szalona kobiete" to jestes dosc rozwazna.

Gość za bardzo sie kitrasz...
... Autorko :). nawet jak odmowi to co? swiat sie zawali? NIE

"Tylko co potem jak juz to powiem? On byc moze sie usmiechnie i co dalej? Ja bede stala i patrzyla sie jak kretynka czy moze pojde sobie... :/" jesteś qrva MEGA żałosna 💤

Gość dlaczego przepisalas mu
musze sie zgodzic z Kamecha. przdstawiasz sie jako taka super kobieta a masz pelno w gaciach przed inicjatywa, tym bardziej, ze ewentualna porazka nie wiadomo czego bo np. nie pracujecie ze soba i nie musicie sie widywac

atrakcyjni ludzie, a przynajmniej tacy, którzy się za takowych uważają nie obawiają się porażek bo to nie jest w stanie wpłynąć na ich samoocenę...

odpusc sobie autorko. pierwszy krok moga robic pewne siebie osoby a nie panikary

no!! widocznie potrzebowalas kopa w dupe :P

Kamecha, nie badz chamski. Jestes facetem i Twoje rady by mi sie bardzo przydaly. Do lozka z Aaronem z checia bym poszla, ale nie chce sie spieszyc. Ale mam na to ogromna ochote. najpierw musze go jakos oczarowac. Macie jakies ciekawe propozycje?

a masz pewność źe on nie ma zakazu kontaktować sie z kobietami spoza judaizmu?

jak to jak pójdzie...? zapyta się o godzinę, uśmiechnie się i pójdzie dalej :D

No to trzymajcie ksiuki, bo cos wymysle. W poniedzialek musze jakos skierowac cala jego uwage na mnie. Jeszcze szyby mu sie nie umyja... :) Hi hi. Nie wiem czy moze czy nie moze spotykac sie z kobietami, ktore nie sa zydowkami, ale wydaje sie zainteresowany znajomoscia. Nie wiem, moze sie myle. Moze te jego spojrzenia i usmiechy to takie z grzecznosci sa? juz nie moge sie doczekac tego cholernego poniedzialku.

Gość lolusia1505
aj czepiacie sie kobiety zamiast doradzic....ja ci powiem ze musisz troche sama bo kto nie ryzykuje nic nie ma.....osobiscie zaryzykowalam i jestem bezgranicznie szczesliwa z mezczyzna 18 lat starszym...

ubierz głęboki dekolt albo zacznij ziewać nie zakrywając buzi - kobieta podczas tej czynności pokazuje swe możliwości oralne oraz pozwala facetowi ocenić glębokość jej gardła

musisz go poprosic o pomoc w czymś, mnie kiedyś laska próbowala wyrwać w ten sposób źebym ją wstepnie nauczył jeździć samochodem i to od razu jeszcze tego samego dnia, można powiedzieć że potrzebowala instruktora na gwałt :)

Kamecha, Ty od razu o gardle. :D :) No wiecie, moze poprosze go zeby nauczyl mnie myc szyby? :D Kurna! Boje sie, ze mnie jakos splawi. :/

a niby o czym jak nie o gardle? nic tak nie pogłębia związku jak dobry lodzik z połykiem... "Kurna! Boje sie, ze mnie jakos splawi. :/" teraz już wiesz co przeżywają faceci? 😴

może niech pokaże jakieś ciekawe miejsca w Londynie bo nie znasz miasta a zresztą nie wiem, faktycznie jak facet nie wykazuje inicjatywy to macie problem

Gość ertwrt
słuchaj kamecha a skończysz jak on: w sobotę wieczorem siedzi przed kompem