Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Armagedon to szybka zagłada

fuck jaki przypał !!!

Polecane posty

Wczoraj byłem na imprezie i poznałem pewną kobietę bawiliśmy się prawie cały wieczór na parkiecie, piliśmy sobie drinka przy stoliku i w ogole fajnie było... było ciemno ja byłem wstawiony i wydawała mi się fajna oczywiscie wziąłem od niej nr, dzisiaj rano zadzwoniłem z pytaniem czy nie pójdzie ze mną na spacer bo taka ładna pogoda..... ludzie!! spotkałem się z nią koło 12... idąc bylem szczesliwy i w ogole pełny energii a tu ... ZONK!!! rany ta laska jest BRZYDKA!! spojrzałem na nia i sie załamałem... pochodziłem z nia po parku z 20 minut i puściłem ścieme, że musze wracać ale sie naciałem !! taki blastojs, ehh alkohol + ciemnia = kłopoty

Gość laminator
hahahahahah właśnie o tym mam temat - trzeba wiać po spotkaniu jak najdalej :D

Nie no załamałem się.. mało tego, ona mi już pisze na gadu czy wieczorem sie nie spotakamy!! rany ale trafiłem.. na imprezie wydawała mi sie fajna a w rzeczywistosci na trzeźwo taki kaszalot, może nie tyle co kaszalot ale z twarzy przypomina jakąś babe jage

Gość laminator
blokuj ją od razu i zmieniaj numery :D

własnie najgorsze jest to, że podałem jej nr gadu moj prawidzwy, ktory mam od paru lat i nie bede zmienial bo wszyscy mnie znaja pod tym nr. do tego moj nr kom tez mam od paru lat i nie zamierzam go zmieniac!!! kurwa nie ma to jak udany balet :D

Gość laminator
to po co idziesz od razu na całość - trzeba być ostrożnym ! kurwa :D

no chłopie, jak na całość? przeciez jej nie wyruchałem tyle, co potanczylismy ze soba, jakies tam macanki w tancu, calusek na sofach przy drinie... czyli tak bez szalenstw

Gość laminator
chodziło mi o te dane jak telefon czy gg

A nie możesz po prostu nie odpisywać, sama się skapnie ? Albo kliknąć na gg opcji nie pokazuj wiadomości od nieznajomych i nie pokazuj statusu nieznajomym, po czym usunąć jej z listy ? Wielkie mi problemy kogoś spławic :D

Gość laminator
widzisz? Gabrielle Solis już Ci pisze jak to robi z facetami :D

Chcesz ją maksymalnie zrazić? Zaproponuj jej niezobowiązujący seks u Ciebie w domu dziś wieczorem. :P Tylko, stary, jak ona się na to zgodzi, to masz przejebane. :)

Gość Frinadelleia
buahahahahah :D się uśmiałam ... to niezle musiałes sie chłopie nawalić,zeby nie móc odróznic pięknej kobiety od jakiegos kaszalota :D masz za swoje :)))

laminator, ale wiesz jak jest.. po prostu chciałem mieć do niej kontakt, dała mi swój nr kom, ja jej od razu puściłem krótkiego by miała mój a z rana jeszcze już przez telefon wymieniliśmy sie numerem gg co by pogadać chwilkę oj przypał, siedze ciagle na niewidocznym i chuj! mam nadzieje, ze laska mi da spokoj lada chwila czy ja zawsze musze sie tak kruwa nacinać??? miałem juz takich sytuacji... 6, doskładnie kruwa 6 !!! czy wszystkie baby, ktore sie bawia z facetami na dyskotekach naprawde sa chujowe??? :D

Gość Frinadelleia
powiem wam,ze z facetami jest tak samo:D ostatnio jak byłam na imprezie we wrocławiu to poznalam takiego kolesia,mowili na niego "bosch" ..byłam nawalona,a on trzeźwy i tak zaczęła sie gadka szmatka ,az mnie zaczął całować:D na nastepny dzien jak sie z nim spotkalam..ja pierdole:O nigdy w życiu nie kupie zadnego sprzętu z boscha.... plułam przez całą droge tak mi było niedobrze :D

Gość laminator
na dyskotekach to większość blerwy

Gość Frinadelleia
Armagedon-spadówa :D to ze ty trafiasz na same kaszaloty to tylko o tobie świadczy :D mi sie dopiero pierwszy raz cos takiego przytrafiło,z reszta poza nim świetnie sie bawilłam z innymi przystojniakami(hiszpanami) :D:D

Gość laminator
Frinadelleia tu też masz za swoje pijaczko:D

Gość Frinadelleia
no mam:D to był pierwszy i ostatni raz :)))

No nade mną to jakieś kurwa fatum stoi ... tyle razy mialem taki przypał ze ja pierdole, z tym, że zazwyczaj miewałem takie akcje na wyjazdach gdzies nad morze w wakacje to mialem wyjebana na taka panienke bo lada dzien sie wracalo do siebie i chuj mnie ona obchodzila ale taki przypal z laska, ktora mieszka w twoim miescie do tego calkiem nie daleko mojego osiedla to jaaa jebe :D dochodze do wniosku, ze ciezko poznac atrakcyjna kobiete na imprezach :)

Gość laminator
Frinadelleia ok do następnego razu :classic_cool:

Gość gall anonim123567
Ja tam zawsze mam przeczucie komu dawać nr komu nie raz i nie raz mi to uratowało dupę bo na baletach fajna niunia ,a potem się dowiaduję ,że jest ode mnie starsza 5lat(a ja myślałem że jest 4 lata młodsza :D) i ma dziecko :D i wcale tak fajnie nie wygląda jak mi się wydawało.

Gość Frinadelleia
Armagedon-bo albo jestes napakowanym gorylem(do takich blaszki aż się kleją) albo po prostu nie jestes zbyt urodziwy skoro tyle do ciebie az tak nieciekawych dziewczyn podbija :D na imprezach w sumie faktycznie nie ma zbyt wiele ładnych ,raz sama trzeźwialam na takiej kanapie z kolezanka i jak otrzeźwiałam to patrząc na parkiet jak typiary wyginały ciała myślalam,ze puszcze pawia :D jedna pamiętalam miała biały golf z wycięciem na plecach i jakis gównem cekinowatym na przodzie :D przydziana w leginsy,solara i ten jej nieciekawy rudo-blondo podobny kolor włosów:D hmm jak sie odwrócila w moją strone baa ! nawet podeszła bo przy moim stoliku była popielniczka ..jak się nachyliła zobaczylam tone tapety :D mmmm najs:))) i tak co druga wyglądała:D a co do facetów.. to się nie wypowiem:D

Gość Frinadelleia
laminator-zlituj się i nie podchodz więcej :D

Gość laminato2
blokuj ją od razu i zmieniaj numery hahaa racja :classic_cool:

Gość gall anonim123567
He he ja raz byłem na trzeźwo w klubie i ja jebie :O o 2giej w nocy jaki syf na tym parkiecie wszystko się lepi te laski spocone, dziwnie się ruszają kolesie to totalna masakra. Jak bym sam nigdy nie był pijany to bym uciekł pewnie ,a tak to miałem niezłą bekę z tego.

nie jestem żadnym napakowanym gorylem typowym chłopakiem, który lubi sie zabawić blazy do siebie przyciagam a te fajne nigdy nie widze na horyzoncie, nie dobrze :D dobrze chociaz ze mam pewna kobitke do ktorej zarywam na codzien (moze niedlugo co z tego bedzie:) ) bo takto bym sie dołowal samymi tak nie trafnymi strzalami na impreazch :D