Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jezioro Dobskie

Gdzie i dlaczego kobieta definitywnie zagubiła swoją kobiecość?

Polecane posty

Gość Dontprowokmy
(swoją drogą, co sądzić o paznokciach kobiety, skoro estetyka jej pisania daleka jest od zwyczajnej przyzwoitości? Co sądzić o kobiecie, której się nie chce używać dużych liter i znaków diakrytycznych?

Gość boska gala
Bó -rozkrecasz się :)Mam zabrać się za projekt, ale chyba jeszcze zostanę , bo akcja się rozwija :P

Pytałeś o zakochanie. Jeśli dobrze pamiętam.

Gość boska gala
dontprowokmy-czyżby smok w nowej odsłonie ? Łamanie świetych zasad interpunkcji powinno być piętnowane na tym forum -przyjmuję krytykę i nie obiecuję poprawy.

" Rozkręcam " , a jakże. Przy prawdziwym mężczyźnie, nie pozostaje nic innego jak być sobą. Prawdziwą, natchnioną oraz romantyczną kobietą. A zdaje się, że taka trochę jestem. Czy nie?

Brum, o jakim zakochaniu mówisz? Że On mnie ? Czy co sugerujesz? :) E, raczej się mylisz.

Gość Dontprowokmy
Zwykłe lenistwo, a nie żadne inne.

Plotkowaliśmy o Tobie, Bó. Kolega pytał, co zrobić, żeby zwrócić na siebie Twoją uwagę.

boska gala dontprowokmy-czyżby smok w nowej odsłonie ? Łamanie świetych zasad interpunkcji powinno być piętnowane na tym forum -przyjmuję krytykę i nie obiecuję poprawy. To do mnie pijesz?

Gość Dontprowokmy
Sądzę, Bróm, że na takim etapie zakochanie może być rozumiane jako zauroczenie i na odwrotnie. :-)

Gość Dontprowokmy
No, Bróm, to do końca tak nie było - gwoli uczciwości i ścisłości... A prawdę mówiąc, wcale o to nie pytałem. Co to? Ja niby mam nie wiedzieć, jak zwrócić na siebie uwagę kobiety? Dobre sobie...

Gość boska gala
Nie, ustosunkowałam się do tej wypowiedzi : "Dontprowokmy (swoją drogą, co sądzić o paznokciach kobiety, skoro estetyka jej pisania daleka jest od zwyczajnej przyzwoitości? Co sądzić o kobiecie, której się nie chce używać dużych liter i znaków diakrytycznych?" Ha, niezwykle pogłębione studium przypadku !

Gość Smok w portkach
"nie przejmuj się estetyką mojego nicka , nie ma takiej potrzeby -smoku w portkach" Swoją przyjemność mam także na uwadze, Gallo :)

No dobrze. Ja muszę Wam ten dźwięk zaproponować, przy wtórze ptactwa. A, że ten to wyjaśniałam wcześniej. Gdzieś indziej. A gdyby któś zechciał, mogę raz jeszcze wyjaśnić dlaczego akurat ten. :) http://www.youtube.com/watch?v=TNvzEw3QmRQ mmm.. :) :) :)

Gość Dontprowokmy
Galia, na litość, ja Cię zaledwie zauważam moim kaprawym okiem. Gdzież tu miejsce na jakieś pogłębione analizy?

Brum, coś zmyślasz , co? Przecież wiadomą rzeczą jest to, że ja już dawno, dawno temu .. To znaczy On mi, znaczy ja Jemu, znaczy My Sobie, znaczy yyy..ech!

Gość boska gala
rozbawiła mnie ta wypowiedź, to wszystko :P

Nie będę się upierała, bo doświadczenie uczy, że to nic nie da. Języka zasięgnąć chciałeś, tłumacząc przy tym ideę podszywania.

Gość ssssssssssssssssssssss
kkikkki

Nie mędrkuj. Słuchałam najczystszej postaci tańca węgierskiego. A pokaleczyłam z przyczyn mi znanych. I mi tutaj nie zabraniaj! :)

Dziś w głowie nie mam muzyki, tylko słowa. Czy temat o zagubionej kobiecości można uznać za zamknięty?

Gość Smok w portkach
No widzisz Galla, narzekasz na moją formę, a to ona sprawia, że widzę Cię, zauważam Cię całkiem dobrze ;)

Tak, ta druga wersja przez Ciebie przedstawiona zdecydowanie mocniej porywa moje serce. Dziękuję Ci za nią. Brum, nie wiem co znaczy.

Gość boska gala
Zauważasz mnie dzięki swojej formie, czy mojej formie ? To po pierwsze. A po drugie-nie oczekuję wcale zauważenia, więc znów dyskusja wydaje się bezcelowa :P