Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bego

Czy wypada iść z obecnym mężem na pogrzeb brata byłego męża?

Polecane posty

Gość bego

Jak wyżej w temacie. Mam problem i nie wiem jak go rozwiązać. Zmarł brat mojego byłego męża,w piątek jest pogrzeb,chciałam iść razem z 14l etnim synem na ostatnią drogę jego wujka a mojego byłego szwagra. Mój obecny mąż się upiera że chce iść ze mną a ja nie wiem czy wypada i jak zareaguje mój były mąż i jego rodzina na obecność mojego męża. Co mam robić? i co wypada na pogrzebie?

Gość magdamk.
ja mysle ze mozesz isc z nowym mezem. zalezy jeszcze jak dawno sie rozstałas z byłym, w jakich stosunkach jestescie. ty idziesz na pogrzeb kogos kogo znałas a on jako osoba ci towarzyszaca. jednak jelsi rozwód odbył sie nie dawno, rozwód był z twojego powodu bo zdradziłas meza z tym nowym kolesiem który został twoim mezem, mysle ze poszłabym sama z synem. jelsi twoj były maz bedzie przezywał smierc brata a bedzie to po co mu jeszcze sprawiac ból dodatkowy? nie wiem w jakich stosunkach jestescie

Na pewno musisz tam isc, bo to przez pewien czas była twoja rodzina...wszystko zalezy jakie masz stosunki z bylym meżem i jak jest ustosunkowany do twojego obecnego związku. Jesli atmosfera jest w porządku i między wami i między panami mozesz isc smialo z mężem, jesli nie...poważnie bym siię nad tym zastanowiła czy warto kusić los...

Gość huiuui
zajebiscie NIe WYPADA!!! Rodzina zmarlego naprawde ciepri, a ty chcesz demonstracyjnie przyjsc z noeym mezem?:O:O To nie miejsce na takie zagrywki:O

Gość ja powiem tak ....
ja też raczej bym poszła sama z synem ....dla Twojego obecnego męża zmarły był obcą osobą ...i nie ma co niepokoić rodziny zmarłego .....no chyba że ze swoim byłym mężem jesteś w przyjacielskich stosunkach i wiesz że on by nie miał nic przeciwko dziwię się że obecny mąż tak się upiera

Gość tojatojatojatoaj
maz niech siedzi na tylku w domu lepiej! nie, nie wypada.... idz sama z synem

Gość bego
Dziekuje za wszystkie odpowiedzi.Jestem po rozwodzie od 8 lat a ślub wziełam póltora roku temu.

Gość bego
a zatańczyć na przyjęciu?

Gość bego
widzę że ty taktu nie masz za grosz piszesz bzdury i jeszcze podszywasz sie pod mój nik!!