Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajusienska 2222222

Planujemy wrócic za 5lat do PL.jak zaiwestowac pieniadze?mieszkanie w pl, ziemia

Polecane posty

Gość yurhd
tu ide do tesco i klade do koszyka wszystko na co mam ochote i nie martwie sie ze przy kasie będe musiala zaplacic 40 funtów. :D to od huja nakupujesz za 40 f :D

Gość taka bogata a w tesco kupuje
hahhhahhhaha ale obciach

Gość i matematyka sie klania
Zarabiając 2 tys dwa razy trzeba wszystkie zakupy przemyslec bo zostawic na takich spozywczych zakupach 300zl to czasem 1/5 miesięcznej harówki. 1/5 z 2 tys to raczej nie 300zl :D no ale madra szkolona pani zarabia ponad 6 tys funtow mies.

Gość kajaaaaaaaaa
ja pisalam o zarobkach w polsce, tu w uk mamy takie dochody a kto wie co bedzie w polsce

Gość kajaaaaaaaaa
napisalam CZASEM 1/5 wyplaty wiecto byl przyklad idioto :D

Gość o psiakosc cholera
Jakbym 40 funciakow w Tesco na zarcie wydawala to pewnie tez bym kasiore odkladala. A tak przejadamy i "przejezdzamy" (zwiedzamy swiat) i jakos pieniedzy nie ma :O :D

Gość kajjaaaaa
no widzisz to troche rusz głowa a odlozysz co nie co grosza a nie wszytsko przeżresz a w polsce biedna z nedza piszcza.. :D

Gość o psiakosc cholera
Odlozone mam tyle ile potrzebuje a jem dobrze, jezdze po swiecie i nie interesuje mnie takie ciulanie jak twoje. Zal mi cie - gdzie ty bylas, co widzialas, jakie masz wspomnienia? Ale kazdy zyje jak mu wygodnie. Jeden zwiedza, inny kupuje gospodare :D

Gość sdghklokjhgfd
my na zarcie i chemie wydajemy ponad 300 funtow tygodniowo, po co mam sobie zalowac, nie wiadomo kiedy zdechne, a tak to chociaz z pelnym zoladkiem, do tego oplaty i raz w roku urlop. ja pierdole 40 funtow na tydzien, a myslalam ze ludzie tylko zartuja, a jednak sa inteligenty hehehehe, dzis oszczedzasz na zoladku a jutro moze cie huj strzelic i dupa z oszczedzania. Zamiast tej chalupy, to biznes otworz jakis, jak dobrze pojdzie to chalupe se potem kupisz i kase do smierci bedziesz miala, ludzie beda na ciebie robic A jak kupisz dom i go wynajmiesz, nie wiadomo komu, co bedzie? moga go tak zniszczyc ze tylko demolka bedzie cie czekac

Gość Biznes moze splajtowac
Poza tym do interesu to trzeba miec leb a autorka to raczej pustaczek.. .:)

Gość kajusienska 2222222
kochana smiac mi sie z ciebie chce jezeli uwazasz ze odkladac miesiecznie 3 tys to duzo ;) .Ja z mezem mieszkamy w polsce mamy firmy i zarabiamy w nagorszym wypadku 30tys w najlepszym 50tys miesiecznie wiec 3 tys to ja wydaje na tzw."waciki" wspolczuje sytuacji ale jak widze ze jak biedaczka wozi sie ile to ona nie ma i nie odlozy to zal mi sie robi .chyba kobieto duzych pieniedzy nie widzialas ,zal mi cie ze nie potrrafisz poradzic sobie w polskich warunkach i wyjezdzasz do UK zeby wycierac im dupe...

Gość Wiec CO TY robisz w UK
????:D

Gość Oo22p
Tak czytam te wypowiedzi autorki i smiac mi sie chce bo widac po stylu pisania co soba reprezentuje.

Gość hghhhhhhh
jakie zazdrosnice bidne a gdzie ona o 3tys miesiecznie ze yo duzo? heeh

Gość hghhhhhhh
komu autorka duupe wyciera? jej meza pracownice to robia jakbys nie doczytala

Gość Oo22p
Nie pograzaj sie juz ..przeczytalam wszystkie posty autorki i to sie kupy nie trzyma wiec skoncz wstydu oszczedz!

Gość Czy Wy nie widzicie,
ze to znowu prowo Mayor?

Gość Mayor?ona chyba jest madrzejsz
Choc glupie prowokacje robila nie raz :)

Gość kajusienska 2222222
Witam widze ze teat sie kreci ale nie w tym kiedrunku co chciałam. Ale typowe dla kafeterii jest obrazanie ludzi ktorym sie układa w zyciu i dobrze wiedzie :) otóż jak juz chyba wspomnialam nie kazdy konczy na zmywaku w uk i rodzeniu dzieci czarnuchom wiec darujcie sobie.

Gość kornel dublinnn
a czego zes sie spodziewala? ze powiedza ci jak sie ciesza ze ci sie udalo, ze masz meza na poziomie w dodatku potrafiacego robic interes i o tobie podobnie gdyz prowadzisz sklep i jestes znanym tlumaczem? tu? na tym forum? chyba zartujesz. wszyscy tu widzisz doszukuja sie ze napewno to prowokazja albo sie prostytujesz :D

Gość moze zanim cos napisze
niech to przemysli , a jak juz napisze niech czyta co napisala!

Gość kajusienska 2222222
A co mam doklanie przemyslec? Mozesz jasniej? jesli cos ci nie pasuje to nie czytaj. proste czyż nie? :D

Gość prowo-chora na umysle

Gość czy ktos powie mi
ile mniej wiecej wychodza Was oplaty miesieczne tj. prad gaz woda tel. itp... oprocz mieszkania. Tez chce wrocic ale nie wiem ile mi trzeba na miesieczne same oplaty bo mieszkanie mam swoje. Zanim zrobie cos durnego chce miec jakiekolwiek rozeznanie. ;)

Gość ofifofoffoofof
Ja mam mieszkanie w polsce a mieszkam w UK, i wynajmuje swoje ludziom wiec wiem ze: place czynsz w wys.550, prad 120, woda ok 100 gaz mam w czynszu, a za wynajem biore 2 tys.zl.

Gość ofifofoffoofof
acha a za tel i internet czy tam tv kablowke sami lokatorzy sobie placa bo sobie wzieli na siebie.

Gość czy ktos powie mi.....
dzieki olfio.....

Gość alalalala13
autorko zazdroszcze Ci ze macie z mezem glowy do interesów podziwniam takich ludzi. nie wiem niestety co Ci doradzic ale mieszkanie w polsce bylo by dobrym chyba rozwiazniem zobacz ze dziewczyna wyzej 2 tys bierze , pokrywa oplaty a ile jej jeszcze oztsaje na reke, juz polowa raty kredytu lub wieksza jej czesc jest oplacana z samego wynajmu. powodzenia

Gość autorze....
ja tam tez mysle ze mieszkanie to srednia inwestycja wynajmowalam kiedys piekne wielkie mieszkanie w warszawie z 3ka innych ludzi na przepieknych meblach w kuchni otwierali sobie butelki z piwem :( jeden rachunek za telefon schowali- a nabili 500 zlotych bo widzialam i na koneic w tajemnicy wypriowadzili sie w ciagu jednego wieczora - ja bylam zmuszona tez wypieprzac z nimi ! w ostatni dzien tez siedzieli na telefonie non stop ...

Gość bshdoushdouishcshcsuihcuis
Nie rozumiem jak można żyć na tak dobrym poziomie i chcieć wracać do polskiego syfu.