Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KATY GŁODNA

Dlaczego krwawie po analu?

Polecane posty

Gość KATY GŁODNA

Zawsze kiedy chopak chce wejsc w oczko to bardzo boli i przerywam a na nastepny dzien krwawie/ Dlaczego ? POMOCY !!!!

Bo dupa jest od srania - a nie od jebania. Od jebania jest dziura z przodu. Zwana picką. Rozumisz??

Gość bo masz prawdopodobnie
raka odbytu

Gość moja cobraa
a robisz chociaz lewatywe przed analem

Gość babcia kaczanowska
Rolnik nie nerwuj się chopie, dyć ta dziołcha je jescyk młodoł, i pomyliła dziurki...mnie takie coś sie nie przidarzy, joł wiem co do cego mo być.

Gość babcia kaczanowska
heee? Co padosz Rolnik? Cy joł mom dobry słuch? A dyć! A co to moł mój słuch z jej dziurkami wspólnego?

Gość tak myślę ze prawie na bank
pewnie masz hemoroidy

MÓWIE BABKO, ZE DUPA JE OD SRANIOO!!! I nijaki filozofii w tym ni ma!!! Słysycieee?? :classic_cool:

Gość babcia kaczanowska
aaa do sranio je, dobrze Rolnik, żeś mi pedzioł, tak długo żyja na tym świecie i dopiero terz żech się ło tym dowiedziała. Cowiek na stare lata jescyk sie cegoś tam naucy

Gość KATY GŁODNA
co za jebbane tempaki!!!

Gość KATY GŁODNA
że też was woda nie zabrała a zapomniałam GOWNO ZAWSZE WYPŁYNIE NA POWIESZCHNIE !!!!!

Gość babcia kaczanowska
Rolnik, co ona napisała? Chyba nie obraziła nos, co?

Gość po chooja ma kanciastego
KATY GŁODNA

Nie babko. Nie obrazila. Ona ino staro sie wyplynonc na powierzchnie....

Gość babcia kaczanowska
Rolnik, a co ona gówno jest, że wypływoł na powierzchnia?

Gość KATY GŁODNA
TY FRAJERSKA PAŁO wypłynąc ty sie z hujem na łby pozamieniał wiesniaku pieerdolony. zebrał.o sie 2 frajerów i mondrali udaje a po prawdzi to jebane matoły pewnie w młodości na tobie huje wieszali i napierdalali sie z ciebie a teraz jeden z drógim głópa rżnie na necie !

Gość babcia kaczanowska
ty Rolnik, cosik mi sie zdaje, ze ta strziga chce nos łobrazić. Bo kiery tak je, to mnie lepiej trzymej, bo jak joł się znerwuja, to sie moga zapomnieć i zrobia tej dziołse jescyk jako krziwda!

Nie babko - ona nie wyplynie. :classic_cool: KATY - wiesz dlaczegoś głodna? Nie wiesz. A ja ci tego, GŁODNA I GŁUPIA QRWO z wyjebaną dupą nie powiem. A wiesz dlaczego? :classic_cool:

Gość babcia kaczanowska
Rolnik, fajny chop z ciebie, ty to umiesz kobieta uspokoić... A jużech sie boła, że łona wypłynie i bydzie śmierdolić. To juz nie musa łokien w doma pozawierać

Gość KATY GŁODNA
to ja wam wieśniaki pieerdolone powiemn dlaczego głodna bo jest pora kolacji tempaki a wy sie zapiszcie do szkoły i polskiego nauczcie matoły

Gość babcia kaczanowska
Rolnik, to moze zrobimy ściepa na kroma chleba dla tej GŁODNEJ, bo może wysokoł woda wsyćko jej zabrała wraz z rozumem.... Ty a łona je takoł bezczelnoł, że się nasej piknej polscyzny czepioł. Łona chyba nos nie rozumie i dlatego sie tak troska nerwuje. Ale my ją serdecnie zapraszamy do nos na kurs jezykowy a przy tej łokazji i zjeść i wypić dostanie. Bo my przeca są gościnne wieśnioki. Co ty na to?

OOO babko nadobna. Baaabko litościwa.... Przecie ona nie o chleb sie pyta. To może chuj jej w dupe*? *niech nie wchodzi ':classic_cool:

Gość babcia kaczanowska
Rolnik, litanii to ty nie musisz tukej łodmawiać...

Gość KATY GŁODNA
wstyt mi przez taki cak wy ze nawet po polsku nieumiecie pisac nawet z błedami byle po Polsku

Gość sąsiadka Heli co krowe wydoiła
te młodka nie nerwuj sie tok bo ci mądrze prawią oboje i babka i rolnik. A babka to monfra kobita wile widziala w zyciu to i wi to i owo . Cosik mnie mowi ,ze ta dziolcha to za mloda na seksa jeszcze...

Gość babcia kaczanowska
Dori, my przecie calutki czas to godomy, ale GŁODNA nie chce nam wierzyć i jescyk sie z nos nasmiewoł, ze my to niby nie po polskiemu pisymy

Gość babcia kaczanowska
sąsiadka, ty chyba mołsz święto racja. Ta strziga to powinna się nauką interesować a nie tym, która dziurka mo nadstawić jakiemuś tam borokowi. A jak sie pomyli, to ją potym zadek boli i krew cieknie. Dzieciary niech sie do szkoły garną a nie do ryćkowania!