Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stand

Szukam bratniej, kobiecej duszy

Polecane posty

Dziękuje bardzo poradzę sobie, poza tym z tym nazwiskiem no nie da rady stary naprawdę ;)

Można 29 bratanice 5 i 2 lata brat starszy o 4 siostra młodsza o 11 miesiecy i 3 tyg. ;)

co do bratanic to mam tak samo kocham je nad życie Miałam pisać wcześniej mam rodzinę w Olsztynie

Skye ja sobie na chomiku ściągam książeczki, wolę czytać normalne książki bo mam słaby wzrok i komputer całkiem szkodzi. Eh brak w końcu ruszyć na operację oczu

Masz rodzeństwo, fajnie masz. Ja już nie mam, a mój brat był dla mnie jak bliźniak tylko równo rok prędzej się urodził :-)

Toan trzymaj się proszę nic nie napiszę więcej ...

Kmicica wcieło :) no tak jak z dzieci nici to co się będzie spisywał;)

nie chciałam żebyś pisała o chomiku tak oficjalnie A bliższą rodzina jest z Białegostoku no i szwagier ale to juz nie rodzina:)

Kmicic stwierdził, że do rozmowy się nie nadaje, tylko do robienia dzieci. Skye muszę się trzymać dla córki, teraz ona jest najważniejsza, a wiem, że powoli będzie dobrze A co do chomika :-) :-) :-)

Jesteś bardzo dzielna i trzymam kciuki jesli będziesz chciala pogadać podam Ci maila :)

toan.....Kmicic sie nadaje do wszystkiego,tylko go trzeba poznac lepiej :D nawet do opery!!!! nadaje sie :D

Skye dzięki, ale nie chce innym zatruwać życia swoimi rozterkami i zgryzotami, bo wiem ze jak się wygadam to tylko na chwile. Jakoś się da powoli tylko czemu te życie jest tak cholernie pojebane Kmicic szacun za tą operę :-)

Bo takie jest i nie bedzie inne dlatego własnie małe rzeczy są ważne a nie fajerwerki Trzeba się wygadać powiedzieć a druga strona ma słuchać choćby to słyszała enty raz Kmicic a na jaką operę ? to się może zastanowię :)

ta jasne, kmicic sie nadaje :D do pchania!!!! .... karuzeli :P

Toan a masz bratnia duszę kogoś komu możesz się wygadać wypłakać jeśli tak to będe spokojna

Ta psinka jakaś mała, ja lubię rasowe duże psiaki. Ja jeszcze nigdy nie byłam w operze

a ja to przejrzałam notatki i mnie ilosć załamała. chyba nie dam rady. wole polozyc sie chyba spac, zwlaszcza, ze jutro od 17 do 10 czekaja mnie zajecia z tanca :o

Skay mam sama siebie, wypłaczę się, za chwilę obetrę oczy i musi być ok. chociaż pozornie.... No cóż daję radę i jakoś przejdę przez życie.

Husky to idz lepiej spać, a na egzaminie jakoś pójdzie. Który rok?

Skye.....piekne??? to malo powiedziane bo do tegonamadrzejsza rasa wsrod psow!!! opera??? madam buterfly??? :D Husky....nie oczerniaj mnie bo lizanka nie bedzie :P:P

Dobra będę zmykać jutro hahaha dzisiaj do pracy co prawda na 12 ale lubie byc chociaż półprzytomna Zaglądne tu jutro sprawdzić jak się sprawy mają :) Toan miłego czytania i spania buźka jak byś chciała jakieś podpowiedzi nie tylko książkowe pytaj śmialo. Dobranoc wszystkim