Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stand

Szukam bratniej, kobiecej duszy

Polecane posty

Ja nie mogę być dlugo bez zajęcia już sobie coś znalazłam do robienia hahaha :)

A co robisz? Dzisiaj w domku siedzimy, oglądamy właśnie Szymona

piszę upoważnienie dla siebie do wymany dowodu rejestracyjnego samochodu Taty co by się sam z urzednikami nie męczył tylko ja ... ale ja ich lubię pomęczyć ;') Jak Ci minął dzień ?

Wiesz co dzień był wyjątkowo nudny. Cały czas padało więc ani na spacer, ani nigdzie. Miałam też jechać z samochodem do mechanika, ale nie miałam z kim Pauli zostawić, więc jutro pojadę. A w ogóle to dupowato się czuję. Chcę gdzieś na wakacje jechać i szukam, myślę, nie mam pojęcia gdzie się wybrać.... Skye codziennie pracujesz od 12?

ja dzisiaj chyba tego nie skoncze... hej,witam zapracowane panie:P a Wy znowu necicie sernikami i pierogami,boze,jakbym mial taka kobiete to bym sie chyba rozpasl jak nieboskie stworzenie:P

Nie tylko w poniedziałki i paradoksalnie to jest jedyny lużniejszy dzień jutro już 10 godzin + ok 2 h przerwa i tak do piątku, ja jutro tez z autem do warsztatu ciekawe czy z tym samym :). Z urlopem nie wiem co zrobię w sumie chciałabym do Europy, może w końcu w polskie góry bo już bardzo tęsknie ale jeszcze się nie zdecydowałam Hej Żona :)

Cześc Stand wcale byś się nie rozpasł bo byś pomagał:):):)

Hej żona i stand się pojawił.... Ja też tak myślę o górach, nad morzem byłam w zeszłym tygodniu... Pewnie inne samochodziki mamy, mój jest dosyć rzadko spotykany... To dużo pracujesz, mnie te nic nierobienie już trochę wkurza, dlatego chcę się kształcić

Toan a wakacje w kraju czy zagranicą?

eee...ja chetnie pomoge,ale raczej w innych pomieszczeniach niz kuchnia:P poza tym ja szczery facet jestem i na samym poczatku wspomnialem, ze kuchnia to pomieszczenie wzbudzajace we mnie strach i groze:P

toan, jest sens jechac teraz nad polskie morze? jaka tam teraz jest pogoda? myslalem ze leje wszedzie

Stand wszędzie nie u mnie nie padało i było bardzo ładnie później już gorzej ale teraz wieczór bardzo przyjemny i ciepły:)

a wiec jesli o chorwacje chodzi,to ja chetnie sie polecam jako przewodnik - obok hiszpanii moj ulubiony cel wyjazdow (chociaz tych dwoch krajow raczej nie mozna porownywac) a polskie morze to tylko i wylacznie,wspaniala leba:)

Toan chodziło mi nie o markę tylko o to coś zepsute w aucie Stand co polecasz w Chorwacji? mi zachwalano Rogoźnicę , tylko że ja lubię pochodzić i pozwiedzać :)

jezeli pochodzic i pozwiedzac to polecam zadar:) bo masz i morze i wspaniale miasto. jesli niekoniecznie morze, to plitvicka jeziera (przepraszam,ale nie pamietam jak sie to dokladnie pisze) - cos wspanialego, cudo natury typowalbym istrie - nie jest az tak goraco jak np w dalmacji i masz wiele pieknych miast

Dzięki Stand zobaczę co z tego wyjdzie mam nadzieję ze nie skończy się na Szkocji czy Kornwalii mimo że obydwie polecam :)

Łeba jest piękna, a te wydmy. W zeszłym tygodniu byliśmy w Sopocie, wzięłam bratanice i na jeden dzień wyskoczyliśmy na molo i do aquaparku. Pogoda trafiła się piękna. Do Sopotu mam blisko więc co jakiś czas można wychodzić. A w góry to nasze Polskie, bo moja mała jest jeszcze za mała na zagraniczne wojaże

a co do rogoznicy... sympatyczne miasto,porownywalbym do zadaru, ale musisz dosc nisko jechac - ale turysci to lubia,im dalej na poludnie tym wiekszy ukrop,tym wieksza spalenizna,tym wiekszy bezcenny widok zazdrosnego sasiada:P

Skye w Szkocji mam rodzinę i też zawsze brak czasu żeby lecieć, a może chęci?

skye - a to rozbieznosc mozliwosci i zainteresowac:D toan-tak,wlasnie mi o te wydmy chodzilo,pieknie:)

macie juz jakies plany na dlugi weekend? zeby nie wybiegac zbyt daleko w przyszlosc z tymi szkocjami i chorwacjami:P

Toan no właśnie te wydmy ale nie można po nich łaźić ale to nicznalazłam już sobie takie po których mogę do woli, a co powiesz na Bieszczady ? Stand opalenizna i bezcenna zazdrość sąsiada to nie są moje kryteria na wyjazd pytałam się o Chorwację bo Rogożnicę polecała mi osoba dla której zwiedzanie to było zejście na plażę;) wydawało mi się że ktoś sie tu polecal na przewodnika ;)

do tego tez nawiazalem- ze rogoznica to popularne miejsce wypadow dla turystow lubiacych skwierczasy smrodek przypalanej skory:P chorwacja jak juz to maj-czerwiec i wrzesien, no i wlasnie istria a nie dalmacja;)

Toan ja w Szkocji też mam rodzinę wybierz się bo warto tylko zabierz dodatkowy polar i czapkę nawet teraz:) Stand to nie są rozbieżności to się nawet da połaczyć :) ale tam mi za zimno;) weekend, mialy być Mazury bedą Bolestraszyce i Bieszczady

Stand a co Ty lubisz robić na urlopie :) ?

Wiecie co ja bym chciała jak na razie Polskę porządnie zwiedzić. Wy z jednej strony macie dobrze, bez dzieci łatwiej podróżować. A jak już objeżdżę Polskę w z dłuż i w szerz to pociąga mnie Rosja, Ukraina, Białoruś, a na Czech y Pragę to mam chęć od dawna.... chyba jakaś dziwna jestem :-) Może Bieszczady??? A w długi weekend mój małż pracuje :-(

Skye dawaj na mazury w Mikołajkach jest rajd samochodowy jeśli lubisz ten sport :-)