Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jadzka mlacka

Mamy z rocznika 90 :) sa takie?

Polecane posty

Gość po prost żal i juz
Blokowac to ty sobie mozesz mozg albo gacie (co nic wiecej tam do srodka nie wejdzie) Zawsze chcialam stworzyc powazny zwiazek oparty na milosci i poszanowaniu z czcigodnym 20latkiem, ktory powaznie mysli o slubie, 3 dzieci od razu po szkole, ktory wracajac z pracy (za 10 tys) bedzie bawil i przewijal naszego pierworodnego, po czym wydyma mnie w samochodzie wartym 120tys (dla nie wtajemniczonych porshe cayenne) rodzice nam nie pomagaja w ogole, raz na rok wysylamy sobie kartki z wysp Bahama, taak jestem szczesliwa mam 20lat ale w tym roku robie doktorat na Oxfordzie i to wy suki bure mi zazdroscicie!!!!!!!!!

Gość ja mam 19 lat
sory to wy chcecie czytać że mama powinno się zostać w wieku 30 lat mając firmę dom i męża z drugą firmą! to wam nie odpowiadają młode matki i wy nie umiecie zaakceptować faktu że też takie młode mamy są szczęśliwe i sobie radza!

Gość rere gum kum
"jak jest inne zdanie" to już połowa sukcesu, ale jak się jakaś idiotka ( czytaj -->ty ) wysławiać nie potrafi i nie wie, co się do nie j pisze to o czym mowa?

Gość ja mam 19 lat
wspułczuje waszym dzieciom będą miec takie puste matki..które gówno nauczą swoje dzieci bo same nie mają za grosz poszanowania do innych i zero wartości!

Gość po prost żal i juz
czas opuscic ten malo inteligentny temacik i zajac sie rzeczywistoscia :) wszystkim normalnie myslacym osobom zycze milego dnia :) cya

Gość rere gum kum
a pan zdzisiok dał mi dziś 5 dyszek :) ale nie napiszę za to bo się wstydzę :(

Gość po prost żal i juz
dziewczyny wyluzujcie - nie warto pisac z tepakami bo i tak nie zrozumieja - na patologie nic nie poradzisz, kiedys same otworza oczy jakie byly glupie, albo jak im facet wyrzyga, ze zenil sie po wpadli, takie zycie :)

Gość skoro jesteś rocznik
90 i masz faceta 6 lat to logiczne dziewucho że miałaś 13 jak się dupcyliście :P

Gość rere gum kum
ojojoj znów się podszywasz koleżanko??

Gość skoro jesteś rocznik
11:38 [zgłoś do usunięcia] agata_bbb zazdroscisz ? widocznie masz czego nie nie mam czego :D tylko słowa zazdrość potraficie używać ?:D

Gość kolejna galerianka
a za co sie ruchalas? za opaske?

Gość ja mam 19 lat
po prostu żal i już- sorry ale to Ty dziewczyno jesteś tępakiem. umiesz tylko obrażać. nawet nie umiesz podać argumentów. patologia to Ty jesteś bo nie wydaje mi się żeby pożadna osoba z dobrego domu pisała na takim poziomie.

Gość ferhtrnjjtrhjntr
skoro jesteś rocznik 90 i masz faceta 6 lat to logiczne dziewucho że miałaś 13 jak się dupcyliście dla ciebi to takie logiczne, ze jak sie z kimś jest w wieku lat nastu to od razu trzeba sie dupczyć?? pogratulować podejścia, zapewne przekażesz je dzieciom :-D

Gość macie dzieci zabawę
za bułkę zapewne bo matka jak i jej ojciec nie mieli czasu zrobić jej śniadanka nawet jak ciągle pod pierzynką było dymakno :P i stąd takie sie biorą właśnie

hahahah :D czy zwiazek tylko polega na dupczeniu sie? bo mi sie tak nie wydaje widocznie tylko wam! a seks uprawiałam nie w wieku 15 lat zreszta nie wasza sprawa :) wiecie co zal mi was ze jak komuś jest dobrze w zwiazku i sie powodzi to tylko sie wyzywacie

Gość kolejna galerianka
za bulke to szalu nie ma :) a jak ktos ci kupil chleb to dawalas 1 anal gratis?

Gość kolejna galerianka
jasne, a dziecko machneli przez zwiastowanie :)

gówno wiecie o życiu----> chyba ty gowno wiesz o zyciu jest wiele waznych spraw i priorytetów na swiecie niz tylko dupczenie sie ja wiele w zyciu przeszlam ale nie poddaje sie i zyje pełnia zycia

Gość macie dzieci zabawę
nie chcę wiedzieć co robiła za miskę ryżu :P

Gość rere gum kum
co do roboty, to mam ją od 7 lat. a jeśli o te twoje pękające pięty chodzi, to z mojego poziomu na szczęście nawet ich nie widzę, tak nisko stoisz :-D o to akurat jestem spokojna, bo otaczam się samymi inteligentnymi i wysoko w życiu postawionymi ludźmi a i tak jestem w czołówce to tyle, nie zwykłam obcować z pospólstwem dlatego żegnam a ty strzel palcówę pod fakt, że miałaś okazję stycznosci z tak zacną personą jak jak, w realu nie miałabyś okazji, bo nawet nie spluwam na taki plebs... pa!

Gość kolejna galerianka
wychodzi na to ze kazda galerianka sprzedajaca sie za opaski jest dziewica w ciazy :D pogratulowac myslenia! :) bardzo logicznie to brzmi

widac ze wy chyba nie dorosliscie pisać na poziomie:) ale coz sa ludzie i parapety:D

Gość kolejna galerianka
miska ryzu to nic - pomysl o fast foodzie w mcd to byl dopiero szal !! 8 dni z rzedu :)

Gość ferhtrnjjtrhjntr
gówno wiecie o życiu a co może siedzieli do 18 za rączkę w pokoju ? jasne takie kity możecie nie wiem komu pisać nie mierz wszystkich swoją miarą, nie kazdy wywodzi sie z twojego środowiska.

Gość macie dzieci zabawę
rere gum kum - do kogo to jest dziewucho ?? pękające pięty?:D hahaha

Gość rere gum kum
do tej koleżanki gówno wiecie o życiu " 11:33 [zgłoś do usunięcia] rere gum kum "jak jest inne zdanie" to już połowa sukcesu, ale jak się jakaś idiotka ( czytaj -->ty ) wysławiać nie potrafi i nie wie, co się do nie j pisze to o czym mowa? słuchaj idiotko do roboty rusz d**ę a nie wyzywaj mnie bo do pięt mi nie dorastasz drzesz mordę z pomarańczki a za chwile na innym topie piszesz z czarnego zapewne "

Gość do tej re re
11:45 [zgłoś do usunięcia] rere gum kum sama sobie strzel palcówe - masz robote ? u mamki czy tatka? jako sprzątaczka ? już to widzę, pewnie siedzisz dzień i noc na kafe na kilku nickach a zaraz mężulek wróci z pracy i zacznie się drzeć gdzie obiad więc weź się za robotę szmiro

wiecie co ja wam powiem tak... wiekszosc waszych kochanych mamuś zaszło w ciaze w wieku 20 lat a nawet wczesniej...:D ( policzcie sobie:D)