Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jadzka mlacka

Mamy z rocznika 90 :) sa takie?

Polecane posty

Gość taka jadzka mlacka
hehe nie badz taka do przodu bo to pewnie Ty zarabiasz ledwo 1000 zl i zal Ci ze takie mlode jak my maja w zuciu nieco lepiej :)

Gość cxx
zwykłe gówniary złapały jelenia na dziecko a za 4 lata napiszą jakie są nieszczęśliwe i niespełnione w ślubie :)

Gość cxx
w małżeństwie *

Gość taka jadzka mlacka
a komu to szkodzi ?

Gość julaaa.x0
ja jako referent do spraw administracyjno biurowych. i mam 1500 moj narzeczony zarabia na miesiąc 10 tyś. dali bysmy sobie rade na spokojnie. i ja wcale sie nie uwazam za dorosłą. stało się i trzea jakoś sobie radzić...

Gość taka jadzka mlacka
cxx masz problemy zyciowe? bo ja ich nie mam i miec nie bede :) mam wspanialego narzeczonego super tescia i tesciowa i przede wszytskim kochanych rodzicow :)

Gość pani gienia robiąca smalec
Dzizys jakie bajki te dzieci tu piszą :D

Gość julaaa.x0
dlaczego mówisz ze gówniary i że złapały ? przeciez wyrażnie masz napisane ze koleżanka planowała! a ja wpadłam... wiec nikt tu nikogo nie złapał...

Gość julaaa.x0
naprawde zazdrościcie chyba... !

Gość glowa mala
taka jadzka mlacka Co wy sie jej tak uczepiliscie? ja zaliczylam wpadke w wieku 18 l. Za pasem matura byla i co, poradzilam sobie, moj maz pracowal, od poczatku jak jestesmy razem nawet grosza nie wzielam ani nie pozyczylam od rodzicow, mieszkamy na wynajetym i radzimy sobie sami, ucze sie dalej i rzadko kiedy ktos mi pilnuje dziecko, nie liczac czasu kiedy jestem w szkole, raz na jakis czas jeszcze wyskoczymy na jakas impreze, takze nie czepiajcie sie, a slub rodzice czesto wyprawiaja, nawet jak mlodzi maja kase.........!!!! Nie znacie, a oceniacie- to juz sie chyba nigdy nie zmieni......

Gość ilka020
ja tez jestem mamusia z rocznika 90;)

Gość taka jadzka mlacka
julia --> dokladnie :) napewno obie zyjemy jak wszyscy Ci ktorzy po nas tu jada zwykli ludzie... proste osoby :) a jakos sie tu wywyzszacie. ja powiedzialam jak mam w zyciu ze pracuje ze szkole mam skonczona a Wy i tak szukacie czegos by dojebac

Gość pani gienia robiąca smalec
po waszych nickach widać że pokemony z was jeszcze nie drzyjcie tak tych mordek bo wam zaszkodzi :D

Gość taka jadzka mlacka
glowa mala --> i poradzilas sobie ?? poradzilas :) a ci co tu pisza z walsnym ego sobie nie radza :) a co dopiero gdyby wpadli :)

Gość sraty tatyy
Ale was ponosi fantazja naprawdę :D:D:D Nie mieszkam już z rodziną, mieszkam sama z facetem, nie mam 20lat, tylko 23 - w lipcu mam obronę licencjatu, marzy mi się od października mgr - wpadliśmy i nie mam takich kolorowych myśli jak WY! Dziecko to obowiązek.. a ślub może przyjść zawsze - jeśli ktoś kogoś kocha to prędzej czy później do tego ślubu dojdzie - byle nie z powodu "dziecka" bo takie rozwiązanie jest żałosne!

Gość taka jadzka mlacka
pani gienia robiąca smalec --> a kojarzysz nick SatinQ ?

Gość joooguurt
mnie też wkurza takie głupie piertolenie, ze się kochają, że niby i tak planowali ślub ble ble ble taaa gdyby nie to, ze wpadli to by pewnie nawet o ślubie nie myśleli, a jak nawet mysleli to w daalekiej przyszłośći, więc prawda jest tak, ze żenią sie dlatego, ze wpadli, tyle że wstyd im się przyznać, ale i tak wszyscy o tym wiedzą i nikt nie uwierzy w takie bajeczki że niby planowali ślub itd.

Gość taka jadzka mlacka
a ktora wychodzi za maz z powodu dziecka? Juli sie przyznala ze wpadli i slubu teraz nie chce :) a ja planowalam :) pokazac Ci topiki ?

Gość sraty tatyy
Większość dziewczyn - moja znajoma wzięła i się rozwiodła - 21letnia rozwódka :D

Widze ze musze przejsc na moj nick :) bo sie laski nie odczepicie :D

Gość co to jest czołówka?

Gość Leczyć się
Co wy chcecie od tych dziewczyn? Wpadka czy nie wpadka dadzą sobie radę. Jeszcze nie słyszałam ślub przeszkodził w wychowaniu dziecka... Nie którym ślub potrzebny nie jest, liczy się miłość do partnera i dziecka a reszta przyjdzie sama. Wam rodzice nie pomagają i dlatego tak wsiadacie na te dziewczyny.

Gość po pierwsze
Jeszcze trochę a pojawi się topik " mamy z rocznika 2000".

Gość małgośśśśś
ja urodziłam jeszcze przed 20 urodzinami, wesele wyprawili nam rodzice, ale nie widzę w tym niczego dziwnego. przecież to praktycznie reguła, że rodzice wyprawiają wesela, oczywiście jeśli ich na to stać. moi i męża rodzice nie mieli z tym problemu. szkołę skończyłam bez przerwy, od urodzenia dziecka nie mieszkaliśmy z rodzicami, wynajmowaliśmy mieszkanie. poszłam na studia, skończyłam. teraz jestem na aplikacji adwokackiej. mamy już własne mieszkanie, cukierkowo nie jest, ale śmiem twierdzić że normalnie. takie pisanie, że każda 20latka zakładająca rodzinę na pewno będzie żyć na garnuszku rodziców jest śmieszne. nie znacie osób, które w tym wieku są/był samodzielne?? ja znam co najmniej kilka

tak juz sie rozwode bo wy macie takie znajome... jezu czy wy jestescie na co dzien ze mna i wiecie jak zyjemy i jak nam sie uklada? i wy byliscie z nami w lozku jak sie staralismy czy wpadlismy ? a wy co po literkach wiecie kto wpadla a kto nie i kto sie chajta bo musi ? zalosne ! napewno wiekszosc jest sporo starsza ode mnie a dupicie 3 po 3

Gość hahahahahahahahahahahahaha*
chcesz pracować w ciąży jako kelnerka ?? i myślisz ze pracowdawca da ci pracowac z takim brzuchem? ze to bedzie zdrowe dla ciebie i dziecka? jasne, jako kelnerka 1800 chyba 800 zł nie wiecej, dzieciaki niech nie ponosi was fantazja bo chwalicie sie ale gownem, starzy to moga utrzymywac kazdego i jelen zarabiajacy na was takze wiec ja nie wiem czy to powod do dumy, same w zyciu nigdy nie dalybyscie rady, nawet gotowac nie potraficie zapewne a co dopiero ;p

pewnie ze bede pracowala i ze zarobie 1800 zl :) bo pracodawca jest moj ojciec :)

Gość małgośśśśś
następne wszechwiedzące - tak, w wieku 19-20 lat można planować ślub. Znam też i taką parę - koleżanka ze szkoły. Od razu po liceum wzięła ślub choć do tej pory dzieci nie mają.

Gość hahahahahahahahahahahahaha*
09:51 [zgłoś do usunięcia] satinQ pewnie ze bede pracowala i ze zarobie 1800 zl bo pracodawca jest moj ojciec :D:D:D:D:D:D jasne, bez mamusi i tatusia zginiesz w tlumie ;) i czym sie chwalisz ?