Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odchudzająca się a co

1 dzień diety

Polecane posty

witajcie. wiem ze takich topików tutaj było mnóstwo. no ale co tam. jestem na diecie. dzis pierwszy dzien. waże 60 kg i mam160 cm. ktos z was tez się odchudza? na pewno:)

nie dziekuję zeby nie zapeszyć:) mam nadzieje ze wytrwam. odchudz się ktos jeszcze? halo halo

nikt sie nie odchudza?:)

Gość quashqai
ja sie odchudzam. zamierzam od dzis. mam 165cm i waze tyle co ty ;/

a jaką dietę stosujesz? zresztą wcale nie jestes gruba przy 165 cm 60 kg całkiem łądnie:)

Gość plamka23
ja zaczęłam ponad tydzien temu i dobrze mi idzie. Mam 10 kilo do zrzucenia-waże 70 i mam 1,70 wzrostu także trzeba:) trzymam kciuki nie jest łatwo, ale najwazniejsze żeby sie nie głodzić i ćwiczyć sporo! trzymam kciuki za Ciebie a ty trzymaj za mnie:)

Gość quashqai
ja stosuje diete 1000kcal. i zero cukru. generalnie madre zarlo :D troszke ruchu - choc dzis akurat pada ;/

Gość plamka23
to pogibaj sie w domu. Seria brzuszków, rozciąganie i inne. ja właśnie to robie jak nie ma pogody:) I tez staram sie wyrabiać w 1000 kcal:)

Gość quashqai
w sumie w swojej kilkuletniej karierze schudlam juz 13 kg :) jest mi nieco trudniej bo mam chora tarczyce...ale odkad biore leki to nie jest zle ;/

ja mam dietę rozpisaną od dietetyka. ogólnie jedzenie czesto w małych ilosciach, beztłuszczowo. zjadłam sniadanko i zaraz drugie sniadanko. mam nadzieje ze bedzie dobrze. chciałabym tak byc miesiac-póltora. zobaczymy.

a co wam sprawia najwieksza trudnosc? tzn co byscie chciały a nie mozecie? mi - piwko. brak mi go bedzie na pewno.

Gość quashqai
ja rano i wieczorem robi epo 100 brzuchow i innych cwiczen ,ale mam malo czasu. wole rower albo spacerek :) chodzilam tez na silke ale doszlam do wniosku ,ze to nie dla mnie... mam zreszta bieznie w domu ale wolalabym wyszczuplic nogi a nie je domiesnic :D

Gość quashqai
piwko ... moze troche :) lody i jakies slodkosci. lubie sery plesniowe i kluski z twarogiem :D

Gość plamka23
no mi też piwka brakuje ale tak bez przesady:) ze słodyczy nie musiałam rezygnowac bo nigdy za nimi nie przepadałam, ale słodzik do kawy to musowo-bo gorzkiej nie wypije

hmm... ja na razie mam nadzieje ze sie obejdzie bez cwiczen chociaz to pewnie niemozliwe. chciałabym schudnac moze niewiele bo ok 6 kg. ale najbardziej bym chciała by potem waga mi sie utrzymała. ostatnio jak sie odhcodzałam schudłam 8 kg i mi sie 5 kg w dól utrzymało do dzis. :)

Brawo viens!:) a ile wazysz teraz? ile bys chciała? jaką dietę zaczełas?

Na razie oczyszczać sie bedę soczkami ,a potem włączę białko i warzywa :)

Gość quashqai
mi po ostatniej diecie spadlo 5 kg i waga sie trzyma. czasem jest +/- 1 kg ,ale to jak sie obzeram i leniuchuje :D

Byliście juz wcześniej na diecie ??

Gość quashqai
ja bym chciala wazyc 53-55kg :) ale mysle ,ze bedzie ciezko

to nie tak duzo. chyba:) ja mam 160 cm a waze 60 kg. chciałabym do 53-54 zejsc. I tak zeby sie utrzymało. trzymam za wszytskich kciuki. a co dzis jecie? ja zjadłam dwie kanapeczki juz rano z wedlinką i pomidorekiem, zaraz czas na serek wiejski i kanapeczke.

Gość quashqai
ja bylam w zeszlym roku . i wtedy spadlo mi te 5kg. duzo ruchu, rygor i wspomagacze ale wazne ze efekt sie trzyma :) nie bylo efektu jojo

ja byłam na wielu dietach. czesto sama je sobie wymyslałam. czesto były to głupie diety jak np. kopenhadzka. ale w zeszłym roku po raz pierwszy byłam u dietetyka, rozpisał mi diete. po niej schudłam wiec w tym roku kontytuje ja dalej. tylko ze trzeba jej przestrzegac.

w zeszłym roku wazyłam maks tak koło 68, schudłam stopniowo. teraz waze róznie 58-60. staram sie by nie przekroczyc 60. no ale chciałabym jeszcze troche schudnąc.

Gość quashqai
ja zawsze na sniadanie malutko platkow owsianych, ryzowych... i mleko 0%. ale generalnie na diecie najgorsze jest myslenie o tym co sie zje - wiec nie polecam tego. radze poprostu wejsc w nawyk zdrowego zywienia a nie w ciagle myslenie - co zjem za godzine?

Gość quashqai
bylas raz u dietetyka? ile kosztuje taka wizyta?