Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewien miły pan?

Być kobietą... No właśnie, co oznacza teraz być kobietą?

Polecane posty

moze dlartego, że niektóre zamilkły i nie przeszkadzają Ike w koncentracji i skupieniu na jednym zawsze najbardziej (wstawić odpowiedni przymiotnik) rozmówcy? zazdrośnica:P

Zaczynacie drugą stronę. :)

dzis rozmawiamy o projekcjach? to chyba sprawę zapłaty mamy już z głowy a tak się cieszyłam:P

Ale tempo nie jest imponujące.

"zazdrośnica" sciemniara vel kalmca doskonaly! :P (podpisano dobra aktorka Luska) PS ZS, nie masz nic przeciwko jawnemu nadużywaniu przeze mnie tego Twojego pomysłu "aktorskiego"? czy mam uiścić tantiemy?

sciemniara vel kalmca doskonaly! (podpisano dobra aktorka Luska) dobrze lusiu, że się chociaż wypierasz:) trzeba trzymać fason:P żeby nie odstawać za mocno od ike :P

ZS, nie masz nic przeciwko jawnemu nadużywaniu przeze mnie tego Twojego pomysłu "aktorskiego"? czy mam uiścić tantiemy? spoko spoko, znajdziemy sposob na rozliczenie :-)

"dobrze lusiu, że się chociaż wypierasz trzeba trzymać fason żeby nie odstawać za mocno od ike " ja sie nigdy nie wypieram, kiedy scenariusz tego wymaga fason podobnie, znaczy trzymam :-)

spoko spoko, znajdziemy sposob na rozliczenie to dobry pomysł lusia niech woła:) wszyscy będziemy wtedy usatysfakcjonowani:)

Fajnie się Was czyta. :) Słowo. :)

Fajnie się Was czyta. Słowo. wiemy o tym:) słowo :)

"spoko spoko, znajdziemy sposob na rozliczenie" zaznaczam, ze nie zdołałam sie nauczyć obsługi bosaka, a z kafe wciąż chcę odejść, więc sugeruję, żebyś jednak okazał łaskę i darował w ramach tych dobrych uczynków, co to wiesz. :-)

Chciałam zaznaczyć swoją obecność. :) Słowo. :)

mowilem juz, ze dzis mi imponujesz? za przypominanie też należy się opłata więc na pewno chcesz wiedzieć ?:)

o co chodzi z wołaniem? czy raczej o kogo? lusiu komu chcesz zapłacic ? bo nie wiem czy odpowiedzieć czy oddać pytanie ZSowi:P

Obawiam się Zs, że rady nie da. :) Ale próbować nie zawadzi.

Luśka - jeszcze tylko Ty nie napisałaś jego imienia. :D

zaznaczam, ze nie zdołałam sie nauczyć obsługi bosaka pojawil sie nowy odbrumiacz - w spray'u, dasz rade nie żebym była zazdrosna........... ale jeszcze za lusię popryskaj, żeby się nie zmęczyła :P

Gość UWAGA, UWAGA!!!
Topic zawszony.

alez skad, to do ciebie calkiem niepodobne! dobrze, że to głośno zauważyłeś :)

Żeby być w pełni wartościową kobietą trzeba spelniać przynajmniej kilka tych kryteriów, każda spelnia je wszystkie. Kobieta nie posiada naturalnych dobrowolnych uczuć, zawsze udaje, ich łzy są wymuszone i udawane. Kobieta nigdy w życiu nie kieruje się rozumem i sercem tylko egoistycznymi i chciwymi pobudkami. Kobiety nigdy nie rozumieją innych ludzi, liczy się tylko to co one sądzą na dany temat. Kobieta musi być chamska, wulgarna, klótliwa, bezczelna.