Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

werona1920

jak zachowuje się facet, któremu podoba się kobieta,ale nie moze jej tego okazać

Polecane posty

Gość kobieto!.
pomyśl cóż za wolność mówisz sobie a dzisiaj pójdę do kardiologa a jutro do okulisty itd.

Gość dupa_bez_kantów
Przecież to Twoja miłość od pierwszego wejrzenia w szyjkę macicy :P Co się będę wtrącać.

Gość dupa_bez_kantów
szkoda :( Miałam nadzieję, że władczy facet mówiący do kobiety po 5 minutach rozmowy: "proszę się rozebrać" :P od razu robi PIORUNUJĄCE wrażenie :P

Gość dupa_bez_kantów
to Ty powiedziałaś i tego się trzymaj :P

Gość dupa_bez_kantów
zwłaszcza jeśli pacjentka obnaża CV ;)

Gość dupa_bez_kantów
aż strach jak baby potrafią być puste, a potem jęczą, że faceci ich rzucają

Gość dupa_bez_kantów
Dupy są ograniczone :P i tak ma być :D

Gość rejestracja
werona1920 napisała : -"to była moja pierwsza wizyta, pierwszy raz go widziałam i on mnie też, mam 28 lat -akurat on jest samotny -ponadto ja juz nie jestem taka młoda " A więc coś z Tobą jest nie tak ! Nie masz chłopa to głupiejesz i chyba w każdym facecie widzisz potencjalnego kandydata na twojego faceta . Nie rozumiem skąd możesz wiedziec,że on akurat jest samotny ? To,że nie jesteś już taka młoda bo masz aż 28 lat nie oznacza,że tak desperacko należy walczyc o względy tego właśnie ginekologa. Gdybyś wpadła mu w oko i chciałby się z tobą jeszcze spotkac, sam wymyśliłby powód . Nie zrobił tego więc nie narzucaj się tak nachalnie i nie kombinuj z czym by się tu do niego wybrac ! Wiem,że czujesz się stara ale do miłości i związków nie wystarczy tylko nachalnosc kobiety,jeśli nawet udałoby ci się osiągnac spotkanie a może i coś wiecej to tylko na chwile a po tym to dopiero będziesz miała niesmak :-p Twoje zachowanie to już obsesja :-O

Gość www.odlotek.pl
jak nam sie podoba jakaś kobieta to zawsze mniej lub bardziej ale okazujemy to zawsze

Gość rejestracja
akurat !!! Na jakiej podstawie sądzisz,że jest samotny ? Nie znasz go przecież, pierwszy raz go widziałaś . Uknułaś plan...zarzucisz na niego sieć i zniszczysz mu życie jak nie będzie łasy na twoje wdzięki ? to się leczy dziewczyno !!!

Gość do rejestracji
masz jakieś złe doświadczenia w kwestii niszczenia życia facetowi który nie jest łasy na wdzięki kobiety? chyba zagalopowałś się w swoich rozważaniach czy autorka napisała coś o ślubie, seksie? chce go poznać bo jej się spodobał, jeśli pan ginekolog (już też nie młody) jest sam tzn. że albo lubi częste zmiany albo jest innej orientacji, może też być po rozwodzie ale nie widze nic złego w tym że chciałaby się z nim umówić np. na kawe.

rejestracjo, co ma wspolnego pojscie do lekarza ( w sprawach zdrowotnych) z nachalnością. ?! nawet jesli poszłaby jeszcze z 3 razy w tym miesiacu, to to z nachalnoscia nie miałoby nic wspolnego. owszem - jesli skladałaby mu jakies dwuznaczne propozycje, on by odmawiał albo nie reagował, a autorka i tak dalej swoje - to oczywiscie mialabys 100% rację. i tak jak ktos napisał wyżej - gdzie tu jest mowa o zwiazkach/miłosci?! o ile dobrze czytałam (a chyba czytałysmy te same wypowiedzi) to nie widzialam wypowiedzi "na pewno mu się spodobałam, za 3 tygodnie bedziemy razem, bedzie mnie kochał jak nikt inny" itp itd.. trochę więcej dystansu ;) ps. ja nie twierdzę, ze autorka na pewno sie spodobała temu lekarzowi, ale mozliwe jest ze wpadla mu w oko. (ale tylko "mozliwe" bo jedna wizyta to za mało aby cos stwierdzic..). ale uwierz, ze nawet jesli to byłoby pewne,to mysle ze byłoby jakies 99%, ze nie zaproponowałby jej tej kawy od razu. skoro ani jej nie znał, widział ją po raz pierwszy. a jednak jest jej lekarzem, i takie propozycje - obiektywnie patrzac - mogłyby byc niestosowne. tym bardziej ze w dzisiejszych czasach ludzie lubią oskarżac innych o np. molestowanie itp. wiec lekarz ma swoje zasady, swoje bariery, i gdyby na "dzien dobry" zaproponował kawę to musiałby byc bardzo odwaznym kobieciarzem, dla ktorego zasady nie istnieją. ps.2. -mi moj lekarz zaproponował COKOLWIEK (mam na mysli spędzenie czasu poza ganinetem - ale w grzeczny sposob ;) ) dopiero po kilku miesiacach od tego, jak zauwazylam ze wpadłam mu w oko.. aha - ja nie byłam nachalna ;)

Gość karty mówią
że Twoim problemem jest dziewidztwo, lekarz speszył się i zachowywał nienaturalnie wobec ciebie dlatego,że rzadko można spotkac dziewicę w tym przypadku mającą już swoje lata . Nie licz na nic więcej z jego strony -brak zainteresowania Twoją osobą .

Gość karty mówią
Tak wyszło mi w kartach .

Gość bazancie zycie
popieram kokardkę. Lekarzowi nie wypada proponowac kawy z racji tego ze jest ona jego pacjentką. Pacjentka moze zaproponowac ale musi miec tez wyczucie i zrobic to w odpowiednim momencie.

Gość karty mówią
Nie sądzę ! ale jak jeśli tak twierdzisz to niech Ci będzie . Zapewniam Cię jednak że moje karty się nie mylą .