Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawostka z gwozdka

Panowie, Wasze łóżkowe doświadczenia z grubymi kobietami...jak bylo?

Polecane posty

Gość milusia25_84
Zgadzam się z tobą TOM pierwsze zdjęcie super,naprawdę laska ale niestety nie wiem kto to,a polskie dziewczyny się tak nie ubierają bo panuj u nas potężne zacofanie-zresztą sam widzisz po wypowiedziach niektórych uczestników którzy się przewinęli przez ten temat

Perwersja, no proszę, nawet nie wiedziałem ze mamy takie ładne aktorki. milusia masz racje, ale czy warto się przejmować tym co myślą inni, zwłaszcza jeśli są to jakieś prymitywy? W końcu kobiety ładnie ubierają się po to żeby się podobać, a każdy wielbiciel krągłości jest zachwycony widokiem seksownie ubranej puszystej dziewczyny ;)

Gość simon rucha
simon chetnie poznac polska kobieta z wielka dupa wielka dupa krecic simon

Gość simon rucha
simon dawac dwa koza dla twoja za wielka dupa

Gość guguyguygyu
Ci którzy krytykują otyłe osoby, niech pamiętają że waga nie jest rzeczą stałą a nie każdy grubas jest gruby od urodzenia. i jak marzą o miss poloniI jako żonie to powodzenia życzę:) i niech kupią dobrą wagę by codziennie żonkę ważyć. Już widzę wszystkich tych krzykaczy jak za 5 lat ( o ile sobie kogoś znajdą ) będą zakładali topiki pod tytułem,, Moja żona strasznie przytyła co mam robić''. bo niestety taka jest rzeczywistość nie ma nic stałego

Gość HIUHIUHIU
A ja jako kobieta wolę żeby facet miał +10 kg nadwagi góra +15 niż niedowagę :)

Gość jhiohjhioh
MOJA MASA TO JEST MÓJ KAPITAŁ HEHEHE:)

Gość wwwww
Może niech się wypowie jakaś osoba z kilogramami jak odbiera taki seks:) czy usłyszała coś niemiłego kiedyś od partnera??

Gość milusia25_84
jestem tylko ciekawa ilu z tych frustratów ma dziewczyny o wymiarach90-60-90???Bo z tego co mi wiadomo to jest idealny wymiar.Proszę panowie,pochwalcie się który z was ma modelkę bo jeżeli wasze kobiety nie mają nie mają takich wymiarów to nie są idealne,więc dlaczego większość z was nie potrafi się przyznać na forum że jego laska nie ma figury jak Claudia Schiffer i obrażacie innych??Widzę,że co niektórzy wolą odreagować na innych tylko zanim to zrobicie następnym razem to spójrzcie w lustro i pomyslcie o tym jak wy wyglądacie,i czy was ktoś za plecami za waszą figurę nie obsmarowuje tak jak to wy robicie teraz!!!!!!!!

Gość milusia25_84
wwwww-mój partner nigdy nie narzekał,zawsze powtarzał,że mam temperament,fantazję i że żadna mi nie dorówna,ale chyba jednak kłamał bo wymienił mnie na inny model

Gość polki_aktorki
Gość saninnno
Dla mnie Joanna Liszowska jest szczupła. Ma taką budowę kości że ma szersze ramiona, miednicę, ale tłuszczu ja na niej nie widzę. Ja widze to tak (w rozmiarach): 34/36 - chuda 38/40/42 - szczupła 44/46 - przy kości (ale jeszcze apetycznie) 48/50/52 - gruba 54 i powyzej - otyłość, zupelnie nieatrakcyjna (znam się na rozmiarach bo sprzedaję odzież) wiem że jest teraz taka moda by za ideał uważać 36, ja się z tym nie zgodzę, dla mnie takie dziewczyny są za chude, bo co moze być ładnego w biodrach mających 88 cm albo w udach między którymi jest wielka przestrzeń? i ta moda mówi że r. 42 jest za duży, ale z tym też się nie zgodzę, bo znam parę kobiet noszacych 42 i są szczupłe, ogolnie są uznawane za szczuple, nikt o nich nie powie że grubawe. Natomiast tak w okolicach r. 50 zaczyna się już po prostu brzydka otyłość, która także jest wstrętna.

Gość olalalapanna
saninnno Z Twojego punktu widzenia byłabym szczupłą osobą 40/42 a wcale się za taką nie uznaję. Wydaje mi się, że tutaj bardzo ważna jest budowa ciała, proporcjonalność, i jedna osoba nosząca rozmiar 42 bedzie uważana za szczupłą a druga już za grubą.

Gość olalalapanna
ale znowu zbaczamy z tematu zastanawiając się, czy dana kobietka jest szczupła, z lekką nadwagą czy już gruba. Może mężczyźni opiszą swoje doświadczenia z Kobietkami przy kości (takimi, które oni uważali za Kobietki przy kości) :)

Gość 33-latek
Powiem tak, w liceum miałem szczupłą o figurze modelki. Na studiach normalną. Teraz mam żonę zaokrągloną kobieco coś pomiędzy Laetitią Castą, Monicą Bellucci a Nigella Lawson. Moze nawet bardziej zaokrągloną. Znamy się w sumie dziewięć lat, od ślubu sześć. Nie wyobrażam sobie już życia bez niej, czy z inną. Dziewczyna ma ładną buzię, kobiece kształty, jest wesoła zawsze uśmiechnięta, nie to co jej - jej własne słowa: jedzowata siostra, która mimo szczuplosci ma charaketerek taki, że w wieku po 35 latach nadal singluje. Poza tym jest piekielnie inteligenta, da się z nią wybrać do kina zarówno na komedię romantyczną, jak i strzelanię, a do tego daje mi niezły wycisk przy telewizorze jak gramy na xboksie. A jeśli chodzi o seks - no cóż, powiem tylko, że z roku na rok coraz bardziej pozytywnie się zaskakujemy i staramy się sprawiać sobie we dwoje jak najwięcej radości. A dodatki w postaci pończoszek, haleczek, czy bodystocking są wspaniałą przyprawą. I zwracam się tu do młodzieży - ale to staro zabrzmiało - naoglądacie się w internecie wychudzonych szkap przerobionych photoshopem i nawet się nei domyślicie jak okrągla kobieta potrafi seksownie wyglądać w atrakcyjnej bieliźnie. Poza tym z męskich rozmów wiem, że znajomi i rodzina zazdroszczą tego seksapilu u mojej żony. Asia... Ty pewne będziesz wiedziała, że to ja się Tobą chwalę. KOCHAM CIĘ AŚKA!

Gość vfdsdfsdf
laetitia casta czy monica bellucci są Twoim zdaniem przy kości? :O w takim razie cały ten topik jest bez sensu, skoro to takie panie uwazacie za pulchne :O popatrzmy na Castę: http://nelioguerson.files.wordpress.com/2009/10/laetitia_casta_top_model_victorias_secret.jpg albo PIERWSZE zdjęcie Bellucci jakie tylko wyskoczylo w googlach: http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Monica-Bellucci-monica-bellucci-475896_1024_768.jpg wiesz co, człowieku, ośmieszasz się pisząc w takim temacie i wpędzasz w jeszcze większe kompleksy puszyste kobiety, pisząc że taka Casta jest "zaokrąglona" :O

Gość 33-latek
Dodam jeszcze, że jak gdzieś wychodzimy, to używamy dźwigu do wyciągania jej z domu i ruchomej platformy do poruszania się po mieście.

Gość aaa..oomo....
Zgadzam się z powyższym. Powiedz co Cię tu ściągnęło? Słowa "GRUBE KOBIETY" w tytule? Czyli uważasz że żone masz grubą, bo wygląda jak Laetitia? Jeśli ona jest gruba to jaka kobieta jest dla Ciebie szczupła? Taka: http://wso.williams.edu/orgs/peerh/images/anorexia.jpg ? A skoro taka jest szczupła, to jaka jest chuda? Chyba tylko płód. I jeszcze wspaniałomyślnie pocieszasz "puszyste" panie że z tego co wiesz to mężczyzni lubią takie zaokrąglone jak Laetitia...... A spadaj stąd.

Gość aaa..oomo....
mam wielkie zwały tłuszczu na piętach.

Gość violonkka
Zaraz się pojawią kolejne wpisy "moja żona jest gruba, wygląda zupelnie jak Calista Flockhart, ale mi się taka podoba, bo mam ją za co złapać, nie przejmujcie się kobietki, panowie lubią puszyste panie". :D:D:D

Gość O Dżizas!
Chłopaki miejcie trochę jaj i nie przejmujcie się, co kumple pomyślą! Mój braż się ożenił z puszystą dziewczyną. Nie, żeby takie preferował, ale zakochali się w sobie i już. Zawsze powtarzał, że jak się z kimś związujesz to jesteś z tą osobą, a nie z kolegami/rodzicami/innymi i tą ona ma ci się podobać. Ostatnio się wzieła za sibie i schudła 25 kg, więc nie jest już gruba, ale wciąż ma trochę krągłości. Ale on nigdy nie krytykował jej wyglądu. CO Was to obchodzi co inni powiedza? najważniejsze, żeby dziewczyna była miła i żebyście byli razem szczęsliwi. WIęc jak lubicie chude/grube/ płaskie/cycate/ okrągle czy kwadratowe to takich sobie szukajcie i nie przejmujcie się zdaniem kumpli czy rodziny! Amen!

Gość brzydka dziewczyna jest
jak motorynka - fajnie się jeździ, dopóki kumple nie zobaczą :D

polki_aktorki - W takim razie Nr. 2 to moja faworytka, śliczna jest :) Brakuje takich aktorek, wszędzie tylko pokazują wieszaki. Liszowska co prawda nie jest puszysta, ale na tle pozostałych chudzielców pozytywnie się wyróżnia. Już tak nie najeżdżajcie na 33-latka, może jego żona jest bardziej jak Nigella Lawson, a ta chociaż troszkę krągłości ma ;)

Gość upupupu
up

Gość kochający kobiety
witam serdecznie... długo mnie tutaj nie było... może znajdą się chętni dyskutanci???

Gość puszystaBasik
a moze i sie znajda kochajacy. troche sledzilam temat, jezeli chodzi o seks ja nie mam oprow :)

Gość kochający kobiety
to miło Basik, bo szukam miłej pani bez oporów...

Gość puszystaBasik
mylisz ze na czacie da sie kogos poznac? tez chetnie bym sie z kims zaprzyjaznila.

Gość kochający kobiety
Basik, mam taką nadzieję, chciałbym poznać puszystą panią, lubiącą czułości