Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawostka z gwozdka

Panowie, Wasze łóżkowe doświadczenia z grubymi kobietami...jak bylo?

Polecane posty

Gość ligninkaaaaaaaaaaaaaaa
Najpierw uwodziła spojrzeniem, później taniec, ocieranie (wiedziała, że jestem bi) a później zaproponowała. I tyle. Ja grzecznie odmówiłam... i tyle ;)

Gość Rozważania dydaktyczne
Sytuacje gdzie dziewczyna podrywa dziewczynę bardzo mnie rozpalają :P

Gość Rozważania dydaktyczne
Napisałeś tam, że odkryła późnej pociąg do kobiet :P Jak do tego doszło?

Gość amelka13579
Chcesz mu się tej nocy podobac ? Odwiedź dyskrecja.pl znajdziesz tam przeróżne stroje

Gość mmmkjjmnbv
ja jestem puszysta. ale naprawdę puszysta. lubię seks, jestem b. uległa. Nie chwaląc się myślę, że naprawdę robię zajebiste lody - lubię oralny hardcore

Gość niezaspokojony facet
do mmmkjjmnbv... bardzo interesujące wyznanie....byłbym zainteresowany, podaj proszę jakieś namiary

Gość ten prawdziwy wygrany
moja babeczka ma 113 kg wagi:) jest wysoka okolo 176 wzrostu, jak zalozy ponczochy do z lozka nie wychodzic:)

Gość mmmkjjmnbv
niezaspokojony, skąd jesteś? i ile masz lat przede wszystkim..

Gość pewnie, że puszyste są cudneee
Gość ja nie wiem jak można posuwać
słonine :-o

Gość topikumierrraaaa

Gość jioji
Kurdę ciekawe co pomyślałyby dziewczyny że ktoś zamieszcza ich zdjęcia na kafeterii hehe

Gość jioji
Mi się podoba Angelisiam ale chyba tylko dlatego że jest z nich najchudsza i nie jest fest gruba

Gość ja piernicze!
mój profil jest jedynym z tych, które zostały wyżej podane... jak to usunąć? ja nie chcę :(

Gość ...Up...
Klikasz Forum, zjeżdżasz na sam dół, klikasz w "Redakcja kafeterii", tam wchodzisz na topik Śmietnik, wklejasz tam link do tego topiku i wpisujesz, że prosisz o usunięcie postu napisanego przez (tu wpisujesz nick) z godziny (wpisujesz godzinę), gdyż znajduje się tam link do Twojego profilu na innym portalu czego sobie nie życzysz. Powinni usunąć w przeciągu maksymalnie godziny.

Gość do wyzej
ja tez jestem puszysta cos w rodzaju tych pan http://www.imagebam.com/image/bbcbd486396366 i nie narzekalam nigdy na brak zainteresowan.powiem tak woel byc taka niz jak ta pani anorektyczka z reklamy wyzej i nigdy nikt nie dal mi w ocenie wagi tyle ile waze zawsze to bylo z 15 kilo mniej:)

Gość do wyzej
tylko nie mam takiego celulitu:)

Nie dziwie się ze na brak zainteresowania nie narzekasz, chyba żaden facet nie przejdzie obojętnie obok takich ponętnych kobiet :D

Gość do wyzej
:)

Gość do wyzej
Tom z Toba to chetnie bym sie umowila:)

Gość liqiud__
Ja od niedawna spotykam się z pewną kobietą, na boku. Jest znudzona mężatką, a ja znudzonym mężem. MOja kochanka jest ładną zadbaną, młodszą ode mnie blondynką która ma parę kilo za dużo. W łózku jest wręcz niesamowita, wie, że ją akceptuję taką jaka jest, a ona potrafi zrobić dla mnie wszystko o co ją poproszę, dajemy sobie na wzajem to czego juz od dawna nie ma w małżeństwie. Panowie, bierzcie się za grubaski!! ;)

Gość upupupuoooo

Gość melinabukowa
ja mam lekką nadwagę, ale schudłam juz 5kg, jeszcze 10 i jestem w niebie. a jesli chodzi o seks to nie mam doswiadczenia:)

Gość Plusiander
Melina bukowa, a ile ty masz latek, że nie masz doświadczenia. Pewnie sądząc po twoim poście należysz do tych kobiet, ktore przy wzroscie 170cm ważąc 60kg lamentują, że są grube. Ech co ta telewizja robi z ludźmi. Moja aktualna hm kochanka przy wzroscie 170 waży 109kg i to mi się podoba. A przy tym raz jeszcze podkreślę, iż puszyste kobiety w łóżku są znacznie bardziej otwarte, chętne do różnych konfiguracji niźli wieszaki. A! no i bardziej z nich leci a to akurat ja lubię.

Gość flaszencja
no niezły jesteś Plusiander:zaledwie dwa tygodnie temu żaliłeś się na brak panny,a tu już widzę słowo kochanka?szybki jesteś no ale cóż gratuluję i powodzenia !!!

Gość flaszencja
a tak na marginesie cieszę się że temat został wznowiony bo fajnie się go czytało

Gość ZABKAZESLASKIEGO
a ja waze 76 kg przy wzroscie 165cm.Faceci jakos szczegolnie sie za mna nie ogladali ale ostatnio kumpela namówila mnie na zmiane gardertoby i wiecie ze podzialalo?Dowiedzialam sie co zakryc , co odkryc i panowie inaczej na mnie patrza i mnie adorują.Mile uczucie ... .

Gość Plusiander
Myślę, że warto zwrócić uwagę, właśnie na fakt, że napisałem kochanka. Jeśli obie strony mają do tego zdrowe podejście, to traktowanie tego właśnie w takiej formie w jakiej to napisałem nie jest niczym złym. We wtorek oboje jedziemy na wspólne wakacje do Szwajcarii i to jest właśnie piękne. Poco raczyć forumowiczów wulgaryzmami jakich było tu setki, jaki cel przyświeca epatowaniu wszystkich swoją niedojrzałością i temu podobne. Wiadomo, że każdy chciałby mieć kobietę :błyskotliwą, dobrą miłą, sympatyczną, mądrą z poczuciem humoru a w dodatku jeszcze w swoim typie. Tak samo pewnie jest w drugą stronę, ale takie sytuacje mimo tego iż czasem wydaje się, że są na wyciągnięcie ręki, niestety są tylko ułudą więc zapomnienia po jakimś życiowym ciosie, trzeba szukać właśnie chyba u kochanki. -- Pozdrawiam czytających, a czytające przede wszystkim.

Gość ja posuwam kazdego dnia
gruba laske, moja zone palce lizac