Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawostka z gwozdka

Panowie, Wasze łóżkowe doświadczenia z grubymi kobietami...jak bylo?

Polecane posty

Gość to trzeba było się uczyć
he he he mieliśmy kiedyś przypadkowy sex zbiorowy :classic_cool: wszystko było cacy, ale mój facet wymiękł, dosłownie i w przenośni, jak zakręciła się koło niego taka ślicznotka kilo gdzie 120 :D myślałam, że się posikam ze śmiechu. Oczywiście wytłumaczyliśmy, że to przez alkohol i zmęczenie, ale biedactwo chyba z tydzień dochodził do siebie i nie mógł tego przeżyć. Ciągle mnie pytał: Ale widziałaś to??? Jak ja miałem ją wyruchać, no jak??? To była dla niego spora trauma. :P

Gość kołodziej z wprawą
Znam ten ból. Mi kiedyś takie cacuszko chciało kokieteryjnie usiąść na kolanach. Przyznam, że zbluzgałem babę 🖐️

Gość a ja lubie puszyste kobiety
i zamierzam poderwac ta babke www.szyszka999.sympatia.onet.pl co o niej sądzicie?

Gość bierz ją sobie
🖐️

Gość fajna lala...
:)

Ja się może wypowiem od drugiej strony :) Mam 26 lat, 170 cm wzrostu, biust 80D - DD, rozmiar w zależności od firmy 42-44-46, najczęściej 44. Nigdy nie miałam problemu z brakiem facetów wokół - raczej z nadmiarem ;) Nie siedzę i nie przeklinam swojej figury, a rozwijam swoje zainteresowania, wiedzę, siebie - i dbam o siebie, o swoje ciało, o włosy, o strój - jak powinna robić każda kobieta :) Na seks ze mną też nigdy nikt nie narzekał, mój mężczyzna jest wręcz zachwycony - ma w co klepnąć i za co złapać ;) Do tego dobraliśmy się temperamentami, możemy zawsze i o każdej porze, w różnych pozycjach, miejscach, rolach... Są faceci którzy lubią krąglejsze kobiety i tyle :) Jego eks też były puszyste, był też z chudą ale mu się nie podobało... A sam jest baaardzo przystojny, typ hiszpańsko włoski, wysoki, dobrze zbudowany :) Więc to nie kwestia tego że wybiera taką która na niego poleci, bo brzydki - tylko jego świadomy wybór :)

I powiem jeszcze, że nie wyglądam na swój rozmiar - wszyscy dają mi 20 kg mniej, włącznie z moim Panem ;) Kwestia ubioru :)

Gość żelkablabla
dziewczyna jak dziewczyna.. z ta roznica ze ma CZYM wypelnic stanik i spodnie na niej nie wisza jak na szkielecie.. nie waze 100kilo, bo nosze rozm 42 i strasznie mi z tym dobrze! :) wazne ze podobam sie swojemu facetowi, a on sie cieszy ze ma mnie za co potrzymac :P sam jest bardzo przystojny i moglby miec nie jedna miss, ale woli moje 42 ;) na seks tez nie moze narzekac ;)

Gość odpowiedź jest prosta
Sex z puszystą jest dobry jak się ma dobre rozmiary natury z małymi rozmiarami nie masz, co podchodzić. same dojście do wejścia do muszelki wymaga, co najmniej 10-15cm, a co dalej następne 10-15cm. Mając tylko jeden z tych wymiarów, to nie zabieraj się do seksu z puszystą.

Gość jednemu się podoba taka,
a drugiemu nie. O gustach się nie dyskutuje podobno ;) Każda potwora znajdzie swego amatora. I ta co jej kości wystają, i ta co jej się wylewa ze spodni. Na tym polega urok świata tego :)

Gość milusia25_84
Witam!!!Dość dawno nie zaglądałam bo nie było czasu ale widzę,że dyskusja wrze chociaż coraz bardziej odbiega od głównego tematu.Plusiander dziękuję i pozdrawiam również.

również jestem puszystą kobietką i wcale to nie wygląda tak kolorowo jak niektórzy uważają , jednak większość facetów woli szczupłe długonogie laski , owszem nie narzekam na brak zainteresowania ale czemu otóż tylko dlatego że mam duży ładny biust to on jest najczęściej komentowany nawet na portalu gzie mam konto i fotkę z większym dekoltem jest to zauważalne faceci lecą jak pszczółki do miodu , piszą głupie teksty , próbują się umówić na seks oczywiście ale tak naprawdę żaden z nich nie chciałby być z kobietą większych rozmiarów , nie na stałe , wstydzą się z taką pokazać publicznie owszem są wyjątki jak wszędzie ,i mimo że czasem miewam dołki ze względu na wygląd ale to nie mam zamiaru go zmieniać pa pozdrawiam

Gość makowyyy
Kochanego ciałka nigdy za wiele.

Gość jajajjaja
bo to tak jest. chude wieszaki są ładne na zdjęciu, bo każda kiecka na nich ładnie wygląda. Ale są najczęsciej zesterowane i puste. Wolę być taka jaka jestem ( 168 cm 76 kg) :D czasem się odchudzam ( wtedy waże jakies 68-70 kg) ale to dla siebue nie dla facetow :D uwielbiam sex i moje kg mi nie przeszkadzaja :D pozdrawiam puszyste :D

Gość z małym...

Gość z małym...
Małym fiutkiem, to nie podchodź do grubej, bo możesz oberwać, a nie poruchać. Tam żeby się dostać do pochwy, to trzeba mieć 10-15cm, a co dalej wielkość pochwy 10-15cm czyli razem 25-30cm długości, a jeszcze trzeba grubość jak wałka do ciasta, to takich jest mało zawodników. Ja myślę o takich co w pasie są grubsze, niż ich wzrost, a mieć wagę od 150kg wzwyż. Miałem taką to wiem, że ledwo do łechtaczki dostałem, a nie mówiąc dalej, to wykorzystałem rękę, która weszła do łokcia. Mogłem dokładnie wymacać po całej macicy i wszystkie wewnątrz zakamarki. Kisielu po takich pieszczotach ze dwie torebki rozpuszczone w wodzie, chciałem za wszelką cenę doprowadzić do wytrysku, ale mi się nie udało. Orgazm miała przez stymulację łechtaczki przy pomocy małego, którego sztywność wyczuwała, no i wytrysk ze śmietany doprowadził moją puszystą do finału, co zajęło mi około 2 godzin intensywnych pieszczot. Ale się opłaciło, bo moją żoną została i takie intensywne pieszczoty doprowadziły do zrzucenia 70kg. nadwagi.Waży teraz 95-100kg. Tak, że miłe panie puszyste jak chcecie zrzucić kilkadziesiąt kilogramów, to proponuję intensywny sex przymusowym doprowadzeniem małej do orgazmu, to przynosi najlepszy skutek odchudzania. To są fakty.

Mnie się bardzo podobają puszyste dziewczyny, a na powodzenie wśród kobiet (w tym również i szczupłych) narzekać nie mogę. Osobiście nie byłem jeszcze z puszystą (ani w związku ani w łóżku), ale coraz bardziej ta myśl we mnie dojrzewa. I nie chodzi tu o jakiś związek "na chwilę" :P Fakt, wielu facetów zachowuje się chamsko w stosunku do grubszych czy grubych, nawet ci którym ja (a w facetach nie gustuje zupełnie) mógłbym wytknąć mnóstwo większych wad :P No i też całe otocznie raczej nie sprzyja spotykaniu się z puszystą dziewczyną, bo zaraz zacznie się jakieś dogadywanie albo przynajmniej 'dziwienie się'. Z tym drugim (tj. z otoczeniem) sam w sumie miałem problem i kilka lat temu pewnie by nic z tego nie było, ale chyba z czasem jak się dojrzewa zmienia się do tego podejście ;p Jeśli by mi się spodobała jakaś grubsza dziewczyna (a coś mnie do nich ciągnie :P) to na pewno teraz bym się z nią spotkał :classic_cool: :P Kilka stron był tu link http://i46.tinypic.com/2me1x53.jpg i uważam że dziewczyna z lewej jest naprawdę fajna :P Wrzućcie jeszcze podobne fotki, jeśli gdzieś macie ;-)

Jak mnie przejrzałeś? To naprawdę niesamowite, przez całe życie tego nie podejrzewałem, a jednak okazuje się co się okazuje. Zapomniałeś dodać, że jestem grubą kobietą, bo to przecież pewne. Jak ktoś reprezentuje jakiś poziom kultury osobistej to odrazu jest kobietą? Może Ty jesteś typowym facetem, chamem - prostakiem. W sumie ja nic do tego nie mam, ale ogranicz swoje celne prognozy jedynie do swojej osoby. A konkretniej :P Szukałem tematów które tu założyłem (a było ich ponoć 5) :P Nie zamierzam udowadniać, że nie jestem jeleniem, ale na dowód że jednak babą nie jestem - jedyny który udało mi się odnaleźć (idiotyczne pytanie zadałem, wiem, ale byłem wtedy na etapie starania się by zrozymieć kobiety :P) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4048930

Gość andrefff
na imię miała Sandra ważyła z ponad 90 kg , przychodziłem do niej kiedy chciałem choć mieszkała z rodzicami, czasem wracając z imprezy w środku nocy pukałem w jej okienko - ona już czekała z mokrmi gaciami :P

Gość hudini chudy
Do "grubych" kobiet. Rzućcie to wszystko i przyjedźcie do Portugalii. Tu będziecie tymi szczupłymi. Gdzieś tam, ileś stron temu w tym topiku przeczytałem, że ktos marzy o takiej kobiecie. że miał, był z taką. I było cudownie. Ale wsydził się z taką wyjść na uicę. Głupek. A z plastikową lalą, która miało pół jego wsi, nie wstydzi się? Nie wiem, ale dla mnie liczy się ładna buzia. A u jakiej, jak nie u jakiejś pusi znajdę taką? Bez zmarszczek, gładziutka skóra... Mięciutko. Pierś... Ech, rozmarzyłem się.

Gość oihyxdsd
kiedys byłem z taką, to łóżko sie o mało co nie załamało :O poza tym grube przeważnie mają wiszące cycki :O przerzuciłem sie na szczuplejsze :classic_cool:

Gość wezyr jest babą
Ty nie wykazałeś się kulturą tylko głupotą. Twoja wypowiedź jest nielogiczna i infantylna. Zupełnie jakby napisała ją zacietrzewiona spasiona baba zaciekle próbująca przekonać siebie i świat cały, że grube jest super choć sama nie jest w stanie w to uwierzyć 🖐️ Ps. Nadal uważam, że jesteś babą.

Gość basov1
Moja waży ok 120 kg. Mało apetycnuie. Odeszła ode mnie

Gość zaoszczędzisz na żarciu
:D

Gość eeejiojoijiojiojjiio
Kurdę byłam w sobotę w takim lokalu, i było jakieś spotkanie klasowe czy coś takiego. Było z 20 kobiet, i jedna była taka piękna normalnie że wszyscy się na nią patrzyli, ważyła może z 75 przy 170 ale normalnie była taka apetyczna. Piszę to jako Kobieta:) Wszystko zależy od gustu.Mi się wydaje że jak mężczyżnie się podobają szczupłe kobiety to nie powinien się z puszystą wiązać i tyle a szukać sobie szczupłej a nie oczekiwać że będzie chudła

Gość Rozważania dydaktyczne
Mnie zastanawia czy puszystym dziewczynom (w większości) podobają się jedynie faceci, czy też są puszyste których pociągają również kobiety. W sumie z jednej strony wydaje mi się, że dziewczyna z dodakowymi kilogramami nie marzy raczej o pieszczotach z drugą, szczupłą dziewczyną (jak to szczupłe dziewczyny mają w zwyczaju), ale z drugiej pociąg do obu płci zwiększałby im szansę na znalezienie sobie partnera...

Gość ligninkaaaaaaaaaaaaaaa
Mają pociąg do dziewczyn. Raz mnie rwała puszysta, ale się nie zdecydowałam. Absolutnie nie w moim typie no i trzy razy większa ode mnie ;)

Gość Rozważania dydaktyczne
A w jaki sposób Cię rwała?