Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawostka z gwozdka

Panowie, Wasze łóżkowe doświadczenia z grubymi kobietami...jak bylo?

Polecane posty

Gość chetnyyyyy
też chciałbym takową po... pokochać....

Gość flaszencja
Bez obrazy Plusiader i nie bierz sobie tego tak calkowicie do siebie ale czytajac twoj pierwszy post mialam cie za naprawde blyskotliwego i inteligentnego faceta,ale coz chyba sie pomylilam.Sam fakt tego ze piszesz ze jedziesz ze swoja pania na wakacje o ktorej dwa tygodnie temu nie miales zielonego pojecia chyba nie swiadczy o wielkiej dojrzalosci u ciebie,a tak na marginesie czlowiek po jakims zyciowym ciosie jak to nazwales nie szuka zapomnienia w ramionach innych tylko stara sobie poradzic sam ze swoim bolem i wiem co pisze bo sama tego doswiadczylam

Gość flaszencja
chętnyyy-a co stoi na przeszkodzie?

Gość chetnyyyyy
jakoś nie udało mi się do tej pory takiej panienki poznać

Gość PlusianderPlusiander
Nie obrazam sie zupelnie, ani nie czuje sie dotkniety. Wszyscy mamy jakies swoje doświadczenia i wszyscy postępujemy wg siebie. Mógłbym napisać wiele co wyjaśniło by tą sprawę, ale nie ma takiej potrzeby. Zastanawia mnie na przykład dlaczego nie przyszło ci do głowy, że mówiąc o kochance wcale nie mam na myśli osoby poznanej wczoraj na przystanku. Nie jestem religijny ale.... Nie sądźcie abyście nie byli sądzeni. Tu na forum nie znając sprawy łatwo jest wydawać sądy, wygłaszać opinie. Prawie wszyscy siedząc za klawiaturą czują się jakby zjedli wszystkie rozumy. Skoro jednak o mnie zmieniłaś opinię, sama pewnie uważasz się za osobę życiowo doświadczoną, tak przynajmniej można wnioskować z twojej wypowiedzi, więc nie będę cię umoralniał. Swoją drogą dość krzywy musi być kręgosłup moralny kogoś kto wydaje opinię o swoim interlokutorze na podstawie dwuch postów. Może to ta wypita flaszencja??? :P BP, NMSP

Gość flaszencja
to szukaj dobrze i rozgladaj sie -chociaz moze nie.Nie szukaj na sile milosc powinna przyjsc sama

Gość flaszencja
a jednak poczules sie dokniety-chodzilo mi tylko o to ze twoja wczesniejsza wypowiedz przeczytalam kilkanascie razy zanim odwazylam sie napisac.Jestes jedyna osoba na ktora sie natknelam w tym temacie ktora pisze z sensem i ma cos madrego do powiedzenia,dlatego tak bardzo zdziwila mnie ta zmiana zarowno w stylu wypowiedzi jak i w pogladach,jak prosilam nie bierz tego do siebie , a flaszencja nie wypita,nie mam ochoty wiesz?

Gość flaszencja
a co do kochanki -nie mnie oceniac-jak juz napisalam zycze szczescia i powodzenia choc mnie osobiscie slowo kochanka nie pasuje do kogos takiego jak ty-ale mylic sie jest rzecza ludzka

Gość melinabukowa
mam niecale 19 lat:) wzrost się zgadza, a wazę 63:)

Gość kochający kobiety
to bardzo miło :-)

i tak was grube swinie nikt nie weznie do lozka fe

Gość kochający kobiety
nikt??? Chyba się mylisz! Ja zrobię to z miłą chęcią....

Gość mariola5934
http://adf.ly/3sWL tu jest wiele kobiet które mają powodzenie a są otyłe:)

Gość vera zapłakana
" i tak was grube swinie nikt nie weznie do lozka fe" ja bym nie poszła do łóżka z analfabetą 😴

Gość kochający kobiety
ja też nie... :-)

Gość vera zapłakana
a tak z ciekawości - "weznie " to błąd którego stopnia?

Gość 2 śnieżki
kurcze, ja rozumiem że to 'życie erotyczne' ale poczułam się dziwnie kiedy pomyślałam że ja gruba kobieta mogę być dla kogoś czymś w rodzaju fetyszu. Tym bardziej zrobiło mi się dziwnie gdy przeczytałam jak ktoś zastanawiał się czy wśród grubych kobiet są bi albo les. Tak jakbym była jakaś niepełnosprawna albo conajmniej niepełnosprytna i pozbawiona wszelkich uczuć:( Przykre że są tacy ludzie którzy postrzegają innych tylko jako materie zapominając że druga osoba to przede wszystkim duch.

Gość Plusiander
2 śnieżki Nie wątpię, że czytasz to wszystko co tu ludzie piszą ze zrozumieniem, więc nie trzeba być alfą i omegą aby dojść do wniosku, że spory odsetek postów to pisanina gimnazjalistów na wakacjach. Umówmy się, że hasło typu i tak was grube świnie i temu podobne raczej nie jest autorstwa kogoś z polotem. Co do tego fetyszu, może coś w tym trochę jest, bo jednak uwielbienie dla okrągłości coś w sobie ma... Chociaż mnie to wcale nie przeszkadza zauważać wad i zalet takiej osoby. Chociaż i wśród kobiet puszystych jak ktoś tu pisał niby takich które cieszą się, że je ktoś przygarnął czy zwrócił na nie uwagę trafiają się wyrafinowane, bezduszne słowem takie które lubią się pobawić facetem. -- Pozdrawiam dzisiaj wszystkich alergików, grubych i chudych!! apsik!!!!

Gość do wyzej
ja rowniez pozdrawiam wszystkich w ten upalny dzien 🖐️

Gość flaszencja
witam wszystkich w ten mily choć upalny wieczór

Gość Jakiś facet.
Może wszyscy są zajęci "łóżkowymi sprawami" ze taka cisza zapadła ;)

Gość Jakiś facet.
Mnie tam nie kręci ogladanie mistrzostw :P samaaleniesamotna to moze napiszesz coś o sobie zeby nie było ze tylko czytasz co inni piszą? ;)

Gość Plusiander
samaaleniesamotna Gdybyś miała taką alergię jak ja, to podejrzewam, że też pisanie byłoby ostatnią rzeczą na jaką miałabyś ochotę. aaaapsik!!!

Gość do wyzej
na zdrowie:)

Gość Plusiander
do wyzej Obawiam sie, ze tym razem nie na zdrowie. Chyba w poprzednim wcieleniu cos komus zrobilem :D i teraz cierpie za miliony hehe. Jak sie ma taka przypadlosc, to seks czy z puszysta, czy nie jest ostatnia rzecza o ktorej sie mysli. No, ale jednak sie mysli :D

Gość Plusiander
samaaleniesamotna Co mogłabyś o sobie napisać, no wiesz my faceci, to pewnie czekamy, na te magiczne cyferki określające twój mmhm no napiszmy twoją prezencję. W końcu ciekawość pierwszy stopień do... wiedzy...