Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawostka z gwozdka

Panowie, Wasze łóżkowe doświadczenia z grubymi kobietami...jak bylo?

Polecane posty

Gość Wytrawny koneser i znawca
Nie można przesadzać w żadną ze stron - ani z odchudzaniem się ani z nadwagą. To jest najlepsza figura dla kobiety http://yfrog.com/nd54420005j

Gość mam baaaaardzo podobną figurę
Heh czyli muszę schudnąć;) Staram się...

Wytrawny koneserze powinieneś wiedzieć ze nie ma "najlepszej" figury, jeden powie ze najładniejsza jest taka co waży 40kg następny powie 70kg a jeszcze inny że 100kg i każdy będzie miał racje bo na szczęście są różne gusta. mam baaaaardzo podobną figurę - Z czego Ty się chcesz odchudzać? Mariah z linka którego dałaś ma normalną figurę, po prostu nie jest wychudzona.

Gość mam baaaaardzo podobną figurę
Niemniej jednak schudnę - zobaczysz;)

Gość nie lubie puszystych
Dla mnie kobiety tzw. puszyste (powinno się mówić bez ogródek : grube) są synonimem słabości i zaniedbania. Szczerze mówiąc brzydzi mnie widok młodej kobiety która jest poprostu gruba. Myślę, że grubych kobiet które są zadowolone ze swojej wagi jest może z 5% i nie chciało by jej zmieniać. Reszta chce schudnąć ale nie potrafi tego zrobić. Oczywiście jest również bardzo duża grupa która mówi, że czuje się świetnie ze swoją wagą (czysta hipokryzja, bo nie są w stanie zmienić swojej wagi mimo prób). Apeluje, grubaski weźcie się za sport, przestańcie tyle żreć i zacznijcie się odchudzać bo Wasz widok razi ludzi.

Gość Nie lubię idiotów
Powidział co wiedział .... Idiotyzm razi bardziej niż "nieidealna" forma.

Gość glamourshow
mnie razi widok takich idiotow jak Ty, a wiecej grubasow cwiczy i trzyma diete niz nie jeden szczuply. ile razy byles na silowni? widziales ja chociaz? Ja jestem codziennie, bo to lubie a Ty siedzisz na kafe...brawo. Spojrz na siebie, pewnie masz mase kompleksow, jestes przecietny i czepiasz sie grubasow. W Polsce zawsze bedzie ciemnogrod, zacofanie, brak tolerancji, uwazam ze idioci tacy jak Ty i wielu innych bardziej szkodza wizerunkowi naszego kraju niz zwykly grubasek, bo on ma przynajmniej cos do powiedzenia, ma wyzsza granice tolerancji. niech kazdy dba o swoje dupsko....

fanael75@wp.pl co ty mozesz wiedziec o zwiazku? ty ktory traktujesz kobiety jak zrodlo dochodu, taki madry tu jestes, a nie potrafisz przestac zdradzac? Dobrze ze cie partnerka wykopala za drzwi za oszustwa i zdrady, a twoja byla nie wazy 89 kg, piszesz o niej glupoty bo dostales kopa, mnie tez jestes kupe kasy winien i nie zapominaj ze znajdujac sobie nowa jakas kobiete i uciekajac na koniec Polski uciekniesz od nawykow szukania w necie nastepnych naiwnych. Jestes poszukiwany listem gonczym i twoja gebe zna kazdy policjant. Wiecie kto byl jego idolem, Kolibabka, dla tych co nie wiedza odsylam do obejrzenia filmu "Tulipan" fanael75 robi dokladnie tak samo, troje dzieci zostawione gdzies w swiecie, ale nastepnej kobiety szula. Powinno ciebie sie odstrzelic, bo tacy jak ty nie maja prawa bytu.

Gość WTF?
Co to jest ku...??

Gość Magixa
To chyba potwierdza ze niestety za grubaskami ogladają sie tylko psyhole i zboczeńcy...

Nie do końca, jego żona wcale nie jest "gruba" jak piszecie. To normalna wykształcona osoba, jej mankament jak to nazwę są piersi. Bez operacji plastycznej wygląda jak Pamela. Normalne, że ma też więcej ciała bo inaczej się nie da, ale to piękna i miła kobieta, czy można ją winić za to, że jej mąż to dupek i oszust.

Gość skąd?.
Skąd Wy tyle wiecie o fanael75@wp.pl?

Gość zartujecie?
od razu mi sie wydal podejrzany czyli balamuci grube, zeby nie szły na policje? bierze kase i chodu?

Gość a co z doświadczeniami?

Gość były KOSZMARNE

Gość ciasteczko31
Zaczęłam czytać ten topik i chyba ( jak na razie ) potraktuję go jak poradnik psychologiczny... :) Powiem tyle - mnie nigdy do głowy nie przyszło, że facetom mogą się podobać grube kobiety. Tak więc nigdy nie pomyślałam, że ja mogę się komuś spodobać - serio - smutne, ale prawdziwe. Jak facet czasem na mnie zerkał to miałam dwie opcje - albo mam liścia na głowie :P , albo myśli ale gruba.... Nigdy nie pomyślałam, o tym że może akurat trafiłam na takiego który lubi większe dziewczyny, bo w sumie nie wiedziałam, że tacy w ogóle istnieją. Uważam, że jestem w miarę łada i faja (.... i skromna :P ) ale to że jestem gruba (75 kg) powodowało takie kompleksy, które przysłaniały wszystko! A teraz otwieracie mi oczy...... DZIĘKUJĘ !!!!

Gość a czy Waszym zdaniem
Dylan Ryder jest gruba ?

Nie wiedziałem, co to za Dylan Ryder, ale sprawdziłem. Bez żartów! jeśli dla kogoś słowo "gruba" oznacza taką figurę, jak u tej Dylan albo np. Asi Liszowskiej, to powinien się leczyć. :o To są kobiety o bardziej "kobiecym" typie sylwetki.

Gość yjntujkt6u
Dylan Ryder ona jest szczupła,tylko cycki sylikonowe ma :-) A co do Liszowskeij,to ona ma troche za duzo ciałka.W ubranoiu wyglada przepięknie,bez ubrania nie za bardzo.

Gość irqa.
Liszowska ma fajna figure ale fatalnie dobiera ciuchy jak na kogos kto ma kase. Ja jestem gruba,mam mase kompleksow,i gdyby nie moje cycki pewnie nikt by na mnie uwagi nie zwrocil. A jak ktos zwraca uwage to jestem przekonana ze pewnie tylko w celach sexualnych i nic wiecej.Dlatego juz kolejny facet poszedl do odstrzalu jak tylko o sex mnie zaczal namawiac ;| A co to ja zabawka bez uczuc?? Powiem wam tyle ze bledne jest stwierdzenie "zrobcie cos z soba grubasy,a nie tylko wpyerdalacie i sie uzalacie".Zdziwilbys sie ile niektorzy w porownaniu do chudych szczap jedza ;| Winna jest slaba przemiana materi w moim przypadku.Wyobrazacie sobie to ze nawet gorzka sol po 2 razach przestala na mnie dzialac? Dawki jakie ja zazywam,inni po nich dostaliby skretu jelit.Chleba nie jem prawie wcale.Moj obiad to warzywa na patelnie z ryzem albo makaronem.Sniadan i kolacji nie jem.Uwielbiam owoce morza.Ze slodyczy lody,herbatniki i czekolada.Uzywam oliwy z oliwek,fete,ryby.Jedyny moj wielki grzech,to brak cwiczen ;| Jak czytam takie wypociny ze grubasy wpiepszaja na potege to az mnie krew zalewa.

Gość tttttttttttttttttttttttttttttt
irqa.--Biadolisz,a na epwno u lekarza nie byłas. Idz do lekarza,porób wyniki i nie tylko takie podstawowe.nawet jakbys miałą za te wyniki zapłacic,to je zrob i wtedy okaze sie co w Tobie siedzi. Bo po Twoim wpisie widac,ze niby nie jesz,a nie mozesz schudnoac,wiec cos z Twoim zdrowiem jest nie tak. A poza tymruszaj sie wiecej.,Nie trzeba cwiczyc,Wystarczy spacerowac,a najlepiej chodzic szybkim tepemprzez 1 h dziennie,ale systematycznie. A co do soli.Po co ładujesz w siebie tyle soli.Zamien sól na zioła.

Gość micz359
tttttttttttttttttttttttttttt Ty już lepiej skończ swoje wywody;P wszedzie nos swój wtykasz

micz359--Ty wyrostku niespełniony w seksie szukajacy starych bab do kopulowania zajmij sie opróznieniem swoich jąder ze spermy,bo ona źle wpływa na funkcjonowanie twojego mózgu.

Gość micz359
haha widzę że ktoś ma problem z osobowością;D chyba Ciebie nikt nie chce co?? brzydkie kaczątko biedne. Spokojnie o moja jądra się nie martw;) Napewno Tobie nie dałbym ich wypróżnic;)

Gość micz359
a wyobraż sobie że jestem nad wyraz spełniony seksualnie;) właśnie przez dojrzała kobietę;) dlatego szukam innych chętnych;P ATy siedż sobie przed monitorem z ogórkiem w ręku

micz359 dzicinko,jakby mnei nikt nie chciał,to własnie tutaj dałabym swoje ogłoszenie lub ozezwałabym sie do ciebie w bardzo przyjemny sposób. Współczuje ci 20 latku ,ze seksulane doswiadczenie zdobywasz ze "starymi kobietami"i takowe poszukujesz.

Gość Don Salieri
Byłem 3 lata z puszysta dziewczyna. Było to w szkole średniej. Chodziła ze mną do klasy. Pierwsza reakcja kolegów nie była zbyt miła tak jak i koleżanek z klasy. Była to super osoba. Chodż na poczatku żle się czułem z jej tuszą... przez otoczenie. Np. kumpel jak sie dowiedział to pierwsze jego pytanie brzmiało: ,,wpadłeś?" do tej pory z nim nie rozmawiam. Jak juz ktoś napisał wczesniej duży wpływ na nasze podejście do puszystych kobiet ma otoczenie. HM... a w łóżku było cudownie;) robiliśmy wszystko na co mieliśmy ochote i w najróżniejszych miejscach. Mam teraz dziewczyne w sumie narzeczoną o figurze modelki... i powiem że tęsknie za starymi czasami;) Jedno mnie tylko zastanawia, wiem że puszyste kobiety godzą się na wiecęj w łóżku i są bardzej "niewyżyte" czy to nie jest tak że w ten sposób chcą utzrymać przy sobie faceta?? Żeby nie poleciał za jakąś zgrabna?? co o tym myślicie??

Gość Don Salieri
Oj moja droga;) to z kad w Tobie tyle goryczy?? Uwierz że miałem w łóżku i rówieśniczki i młodszą dziewczyne. Zycie sexualne zaczełem w wieku 16 lat. Ja nie uważam 30 letnich nawet 40 letnich kobiet za stare. Spójrz na nasze społeczeństwo, co się dzieje z 16 letnimi dziewczynami. Ja szukam kogoś dojrzałego. Kogoś kto wie czego chce od życia i sexu. Osoby z która można usiaść wypić wino i spedzić cudowne chwile

Gość albamalba
Don Salieri---Wiesz,wydaje mi się,że zgadzanie sie na wszystko w łóżku nie ejst rownoznaczne z tm ,ze dziewczyna jestł brzydka lub gruba. Ja waże trochę za duzo i do tego nie jestem zbyt ładna to nigdy w seksie nie zrobię tego czego nie chcę.W ogóle nie zgadzam się na różne głupie eksperymenty typu anal czy piss czy jakies inne tam. Wyśmiewam wręcz faceta gdy z taka propozycja wychodzi. Mowie nawet aby znalazł sobie inną,idiotę która na wszystko sie zgadza,nawet żal by mi nie było.

Don Salieri skąd a nie z kąd :-)zacząłem a nie zaczełem :-) I wreszcie kim jestes Don Salieri czy micz359 :-)