Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawostka z gwozdka

Panowie, Wasze łóżkowe doświadczenia z grubymi kobietami...jak bylo?

Polecane posty

Gość hilaryk
Tom 1 samotny nie jestes :-) to skad wiesz tyle o grubych kobietach,czyzbyś tylko z takimi partnerkami tworzył zwiazki.A moze ty masz szczupła,zyciowa partnerke i doprawiasz jej rogi ;-) z grubymi

Gość stojęwoknie
czesc, pytanie do meżczyzn od ilu kilogramów Wy z tego topiku uwazacie kobietę za grubą? czy patrząc na kobietęjestescie w stanie oszacowac, ile ma kilogramów - tolerancja bledu plus/minus 5? czy jednoczesnie uwazacie, ze kobieta szczupła, zgrabna nie jest atrakcyjna, czy np. do życia wolicie szczupłe, do łozka grube, albo inne warianty prosze o odpowiedź

hilaryk oj dlaczego od razu doprawianie rogów, nigdy nie ogłaszałem się tu ani nigdzie ze szukam kochanki. Szczupłej partnerki nie miałem i wcale tego nie żałuje. Ogólnie to wole nie pisać za dużo o życiu prywatnym bo z tego co zauważyłem to niektórzy tylko czekają żeby napisać coś złośliwego. stojęwoknie - Za trudne pytania dajesz, 85kg przy wzroście 190cm będzie mało za to przy wzroście 160cm całkiem sporo. Waga niewiele mówi, lepiej oceniać wzrokowo. Nie wiem czy potrafię ocenić wagę z tolerancją +-5kg, kobiety niechętnie mówią ile ważą a pytać nie wypada ;) Jeśli na chwile niesłusznie uznamy ze atrakcyjność to wyłącznie wygląd fizyczny to szczupłe mi się nie podobają chociaż zdarzają się wyjątki. Tak więc puszyste do życia i do łóżka a kto myśli inaczej temu na pohybel ;)

Gość ooo więcej takich Tomów
poproszę

Gość 12345...
Witam wszystkich Przeczytałam temat od deski do deski i... nie zajmuję żadnej pozycji w tej sprawie. Sama do najszczuplejszych nie należą, bo przy 173 ważę 85 kg i strasznie się z tym czuję! Ludzie myślą, że ważę dużo mniej, jednak to mnie nie pociesza, bo mam wagę. Dwa lata temu ważyłam 73 kg i moje samopoczucie było znacznie lepsze. Jestem proporcjonalnie zbudowana, mam 80D, ale mimo to o wiele lepiej było mi w szczuplejszej wersji...

Gość lajzaaniela
12345...własnie lubie takie wypowiedzi jak Twoja.NIgdy nie zrozumiem gdy kobiety z nadwagą i często z duża nadwaga mówią,ze są zadowolone z siebie(chodzi o ta nadwagę) Mozete co od zawsze były grube nie wiedzą ,ze mozna życ lepiej,zdrowieji dlatego mówią,że jest im dobrze w ich skorze.Nadwaga niestety komplikuje życie pod kazdym względem.

Gość 12345...
Lubisz, czy nie lubisz... ale na własnej skórze przekonałam się o tym, że nadwaga odbiera pewność siebie. Mimo, że przy 73 kg nie byłam super, ekstra laską ale czułam się bardziej atrakcyjna. Mam nadzieję, że niedługo ten stan wróci...:)

Gość taka kolezanka....
dokładnie, ja 70 przy 165, ludzie dają mi mniej a ja czuję się ŹLE. kurde. a poznając kogoś przez net jeszcze bardziej się narażam, bo nie mam pewności czy mnie dana osoba zaakceptowała. to przykre być odrzuconym tylko i wyłącznie z uwagi na wygląd.jeśli do tego jest się wrażliwym na cudy akceptacje... można zniechęcić się do netu ba.. do ludzi, zniechęcić się..

Gość taka kolezanka....
a faceta miałam erotomana, porażka - bardziej kolekcjonował wrażenia niż dostrzegał mnie, pewnie dlatego że nie wierzę że zechciałby mnie jakiś "normalny" oczywiście tez mam wymagania, ale z czym tu się wychylać jak samemu nie spełnia się własnych :/ bo chciałabym schudnąć. ale diety bardzo przekorne bywają.

Gość 12345...
taka kolezanka... doskonale Cie rozumiem. Szukając kogoś - szczególnie przez internet - jest obawa, że możesz mu się nie spodobać, będzie uważał Cię za grubą, będzie chciał uciec jak najszybciej, itp. Przerabiałam to wszystko i jakoś nie mam ochoty znowu przez to przechodzić. Mam przyjaciół, którzy mnie rozumieją i wspierają a osoby, które uważają, że grube jest piękne będąc właśnie grubym chyba na prawdę nie wiedzą jak to jest schudnąć 10 czy 15 kilo i czuć się naprawdę atrakcyjnie. Ważąc o 12 kilo mniej wiedziałam, że podobam się facetom, bo widziałam ich wzrok i to jak próbowali zagadać... chociaż nie ważyłam 50 kg. Teraz wyglądam mniej więcej tak jak kobieta na tym zdjęciu, ale wiem, że było ono przerabiane http://www.fakt.pl/Duze-i-piekne-Zdjecia-i-wideo,artykuly,61059,1.html .

Gość Chyba przesadzacie,,
To jak jakas jest od zawsze gruba to znaczy ze nie moze być szczęśliwa i czuć sie pięknią?

Gość o*jani-de-cyc
...głupiście cycusie ---grubaski są płytkie i ciasne a bzykają jak sprężynki

Gość sisiiiiiiiiiiiiiiiiii
Chyba przesadzacie,,--osoba gruba od zawsze czy od jakiegos czasu moze czuc sie piekna,kochana,szczesliwa,tylko,ze organizm nie ejst z tej grubosci zadowolony i wczesniej czy później sie zbuntuje.

Gość mdklsamkldasmla
up

Gość kurde...
Ta co prasuje ma fajne cycki;)

Gość On FAjny
ja miałem jedna gruba i bylo zajebiście, piersi numer F :O a lody... miała tak wielkie cudne mięsiste usta, że odpływałem

Witam, czytam sobie Was czasem. Mam niskie poczucie wartości, mimo, że nie mam nadwagi (ale prawie) czuję się nieatrakcyjna, ale dziś byłam w sklepie i sprzedawała w nim piękna zadbana dziewczyna 'przy kości'. Miała gęste, piękne, długie czarne włosy, pięknie opalona, paznokcie pomalowane, biżuteria, sukienka...naprawdę byłam pod jej urokiem (nie jesstem les ;)), mama kupowala, a ja mialam okulary przeciwsłoneczne i się na nią gapiłam :P

Gość stojęwoknie
będzie chyba burza napiszcie cos jeszcze

Gość niektórzy dobrze się czują
w swoim ciele jak widać.

Gość rajtuz
...według moich upodobań i preferencji...jesteś ideałem

Gość mam baaaaardzo podobną figurę
Troszkę się dziwię, że mogę być czyimś ideałem. Jak do tej pory zawsze walczę z moimi boczkami i innymi częściami ciała. A tu proszę... czego się można dowiedzieć...;)

mam baaaaardzo podobną figurę -> Pamiętaj, że odchudzanie zaczyna się w głowie, najlepiej najpier zaakceptować siebie z boczkami i zrezygnować z krytyki, kiedy siebie samych kochamy, automatycznie chcemy dla siebie dobra i na spokojnie dbamy o siebie, wtedy wiele osób chudnie 'sama z siebie' gdy nie skupia się na odchudzaniu i nie ma obsesji na tym punkcie. Wiem, że to nie zawsze jest łatwe, ale warto pracować nad sposobem myślenia.

Gość mam baaaaardzo podobną figurę
Heh średnio do siebie podchodzę, ale wiem, że po facecie z którym jestem od razu widać, czy mu się na prawdę podobam czy nie. Wiem, że mam nadwagę i na prawdę nad tym pracuję, ale wiem też, że potrafię podobać się facetom;)

Gość e54yhq46y464 6u 7ewqa
Do q-wy nędzy,czy wszyscy tutaj piszący to analfabeci. Seksem się zajmują,a pisać nie potrafią. Naprawdę ,to nie na pewno,więc pisz ten wyraz razem,a nie osobno.Inteligentny mężczyzna nie będzie miał Ci za złe jakichś tam boczków na biodrach,ale zniesmaczysz go swoją pisownią.

Gość A to prawda ze puszyste
lubie w pupe i anal im obcy nie jest?

Gość koloamalonaapola
grube przeważnie wszystko zrobią aby tylko przypodobać sie facetowi w łózku i aby miał je kto posuwac.

Gość puszysta1000
aleś Ty mądry, no tak gruba nie ma uczuć, swojego zdania. już mnie nic nie zdziwi w tym kraju. nigdy nikomu nie próbowałam się przypodobać, dbam o swoja przyjemność i partnera w tym przypadku mojego faceta, jestem szczęśliwa i nic więcej mnie nie interesuje :)

Gość chetnyyyyy
czy któraś z puszystych Pań chciałaby się może ze mną umówić?