Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blim blam blu

będziecie się śmiać pewnie ,ale co tam ..

Polecane posty

Gość blim blam blu

..mam plana ,ale się nie śmiejcie ;) Chciałabym wystawić na allegro skuter i nie wiem jakie będą opłaty z tym związane ,znaczy jak wysokie :) no i wpadłam na pomysł ,aby wystawić licytację ,ale nie do końca :Dto jest wgram zdjęcia ,wpiszę wszystko co trzeba a na samym końcu nie zatwierdzę tylko anuluję ,wiecie żeby nie poszło do ofert:D tylko kurcze nie wiem ,czy wyskoczy mi jaka opłata wyjdzie ,czy to przysyłają po wystawieniu towaru ?

chyba za dwa tygodnie wystawienie bez zdjec jest 15 zl i kazde zdj kosztuje 25 gr. nie pamietam dokladnie ale cos kolo tego

Gość blim blam blu
o zdjęcia mi nie chodzi za bardzo bo to groszowe sprawy ,ale w motoallegro jest chyba inny cennik niż w normalnych aukcjach :) chce sprzedać skuter za kwotę powyżej tysiąca ,jeszcze nie wiem dokładnie 1000-1500 taki przedział sobie wybrałam jak na razie i nie wiem czy oprócz opłaty za wystawienie muszę zapłacić jakąś prowizję dodatkową np.właśnie od kwoty powyżej 1000 Niby czytałam regulamin ,niby wszystko piszę a przyznam szczerze ,ze nic z tego nie zrozumiałam .raz piszę ,że 5 zł potem niby 20 a jeszcze niżej ,że 39 zł:D