Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dklig

dziewczyny czy po porodzie zaczelyscie tyc gwaltownie?

Polecane posty

Gość dklig

witam niewiem co sie dzieje. coraz wiecej sie ruszam,coraz mniej staram sie jesc a tyje szybko, bardzo szybko. niewiem co sie dzieje .7kg w miesiac. jestem zalamana. dodam ze najpierw udalo mi zjechac do wagi przed ciaza

Gość to bardzo dziwne
ja karmiłam piersią i bardzo szybko wróciłam do swojej normalnej wagi.

Gość hormony

Gość ja nie karmiłam
ale po urodzeniu waga leciała bardzo,8 miesiecy po ciąży ważylam 13 kg mnie niż przed,mimo,że nigdy nie byłam gruba,macierzynstwo mnie wykańczało:D

Gość hormony
za szybko mi sie wysłało :P mysle ze to hormony, może tarczyca. Na twoim miejscu pedem do gina porobic badania. po ciazy sie czasem pokazuje nadczynnosc tarczycy czyli miedzy innymni tycie. Leć do lekarza bo zostaniesz z tymi kilogramami 7 w miesiac to baaardzo duzo

Gość dklig
a sa jakies objawy tarczycy nastraszylas mnie

Gość tez mysle ,ze cos z hormonami
najlepiej idz do lekarza i poproś o jakies badania Ja po porodzie na poczatku chudłam ,ale pózniej wydawało mi się ze waga staneła , a nawet zaczełam tyć Odstawiłam wtedy witaminy dla kobiet w ciazy i karmiących , a brałam je bo chciałm zeby mleko było wartosciowe No i wydawało mi się,ze troche sobie słodkosci podjadałam I wszystko się unormowało A moze u ciebie to efekt jojo, chciałas za bardzo i za szybko schudnać ,a potem wszystko wróciło? Ale najprawdopodobnije to moze coś z hormonami

Gość hormony
no wpisz w google nadczynnosc tarczycy i bedziesz miala objawy. ale jesli nie bylas na jakiejs morderczej diecie to raczej nie jojo. nikt zdrowy nie tyje tyle w ciagu miesiąca. Zrob badania

Gość kelelelel
kolejna ciąża

Gość mixpix3
jak juz cos tępa dziffko to NIEDOCZYNNOSC TARCZYCY

Gość dklig
nie bylam na diecie tak jakos samo zlecialo. ciagle jestem w ruchu i dlatego sie dziwie. efekt jojo i ciaze odrzucam. chyba faktycznie sie wybiore do lekarza bo juz nie moge patrzec na siebie jak mi ta waga w gore tak leci

Gość hormony
zgadza sie - niedoczynność. nie wiem tylko po co ta tępa dzifffka :O