Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość albo rybka albo pipka

Czy marihuana/haszysz?

Polecane posty

Witam Czy marihuana czy haszysz, mogą powodować bezpłodność u mężczyzn lub kobiet? Alkohol niby też powoduje, każdy w jakiejś tam ilości pije a jakoś dzieci się rodzą:) czy jeśli ktoś zapali trawę 1-3 razy w miesiącu, może stać się bezpłodny? Pozdrawiam

Nie, nie powoduje. Możesz jarać spokojnie:) Jamajczycy rodzą się bez problemów:)!

pytam bo gdzieś tak było napisane w necie:) niby na wikipedii(tak wiem super wiarygodne źrodło informacji;D) nie ma napisane, że powoduje niepłodność. Chciałem się upewnić, co by potem "ślepakami" nie strzelać:D Pozdrawiam

Gość hahahah ufff
hahah wiesz wszystko w pewnych ilosciach moze powodowac bezplodnosc bo to wplywa na strukture dna i takie tam bla bla napweno jest to grupa zwiekszonego ryzyka,ale spoko 2/3 na mc to nie tragedia traweczka ponoc lepsza od alko bo ona ma wiele pozytywnych skutkow- np zmniejsza ryzyko alzheimera ;D haha, no dobra uwazac trzeba nawet po zarciu nie takim jak cza mozna byc bezplodnym ale uwazaj ;D

wiadomo wszystko z umiarem, ale znów jak są rozumiane te 2,3 razy:D bo np dla mnie raz to 3 garki pod rząd na 2 osoby, to wychodzi po garku na osobę, więc chyba dawka taka nie jakaś kosmiczna:D Pozdrawiam

Gość hahahah ufff
nie jakaś kosmiczna, no u mnie by w kosmosie po takiej dawce doszlo do porozumienia z niewiem z kim, tzn w tedy juz bylo bylo alles klar :D wszystko wyjdzie z czasem innym zaszkodzi a innym nic nie zrobi wiec to jest dopiero ślepak :P

ee to git, czasem można zajarać;) wiadomo z umiarem:D Pozdrawiam

Gość hahahah ufff
umiar umiarowi nie równy :) powodzenia i pozdrawiam :)

nie dziękuje hehe;) Pozdrawiam

Gość pryszczata smarkula
a jakie jeszcze skutki uboczne ma marihuana?

Gość mi na przyklad
mi syfy po trofce wychodza, wkurwia mnie to jak szlak po zatym to luki w pamieci, dziury w mozgu, problemy przede wszystkim z pamiecia i koncentracja a z tych lepszych to spoko nastroj lecz nie zawsze

Gość pryszczata smarkula
a pozytywne skutki?:D

no wlasnie, marihuana nie jest zla , ale wszystko z umiarem. moj chlopak tego umiaru nie mial (mieszkalismy w holandii wiec...wiadomo) .codziennie kilka blantow i sie zmienil nie do poznania: apatia, zniechecenie wszystkim, rzucil prace, mania przesladowcza (wydawalo mu sie z ektos go sledzi, ma telefon na podsluchu itd) , i ogolnie bzdury gadal... jak juz spier** wszystko to sie opamietal i rzucil trawe, ale nadal zdarza mu sie gadac takie bzdury. ogolnie palil od wielu lat, ale czesto robil przerwy, dopiero w holandii zaczal palic po kilka razy dziennie. jakby mi ktos wczesniej powiedzial ze takie cos jest mozliwe po trawie to bym chyba go wysmiala...

Gość co za dużo...
to nie zdrowo;)

Gość lemurrrrrrrrrrrrrrrrr
jak opalasz z lufki wsadz sobie filterek od szluga, bedzie mniej tych substancji smolistych a i kometa Ci nie wleci:)

wtedy wszystko traci smak jak wsadzisz filterek;)

Gość gadanie tam
z umiarem i wszystko będzie git, a jak już zabierasz się do roboty w staraniu sie o malucha, to odczekaj z pół roku przed robotą, żeby wszystkie związki po marry z Ciebie zeszły

Gość płodnosci moze i nie zmiejszy
ale niestety ma wpływ na rozwój przyszłego dziecka

Gość frgdhgdfhg
ja mam pytanie ile mozna opalac z jednej lufki? bo moja to juz czarna jest:D i miala troche palonego "tytoniu" w sobie:) czy można jarać dalej bez obaw ze jakieś inne(niż przy czystej lufce) substancje szkodliwe się mogą dostać do płuc?

Gość tiaaaaaaaaaaaaaa
przecież ją można umyć jakimś siuwaxem, i masz czystą:) ludzie to mają problemy:D

Gość do szproty999
W takim razie Palikot, Kaczyński, min. Hall jarają zioło, podobnie wielu innych polityków których nazwisk nie chce mi się szukać w pamięci...