Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lulu na moście

Mój TŻ udał się do ubikacji beze mnie i bez mojej zgody :(((

Polecane posty

Cham jeden :( Jak myślicie czy on mnie tam zdradza? Może tam wejść i sprawdzić, może nie jest jeszcze za późno?????? Co robić??? Byłyście kiedys w takiej sytuacji?????? Boże dlaczego mnie to spotkało ???

lulu, wiem co czujesz, mój beze mnie pojechał po mleko :( faceci to świnie!!!! 😠

no właśnie, my się staramy, uczymy się dla nich jak idealnie zalewać zupkę vifon i jak robić loda... ja mojemu całą zamrażarkę lodów zrobiłam !

Gość chcę słońca
Mój Boże, dziewczyny, szalenie Wam współczuję. Piszcie, piszcie jak sobie z tym radzicie!

Gość chcę słońca
U mnie było jeszcze gorzej. Mój chodził do pracy beze mnie. No i się posypało, bo nie mogłam mu tego wybaczyć, trzeba się szanować;(

no właśnie, jesteśmy zbyt uległe... sam do WC, sam po mleko, a w końcu sam do pracy, zostawia swoją kobietę na 8 godzin... :(

a wczoraj, wiecie co zrobił wczoraj???? jestesmy w kościółku, modlimy sie obok siebie tak jak wszystkie pary a on wstaje i idzie do konfesonału . . . sam . . . nie pytał mnie nawet czy chcę iść z nim tylko wstał i poszedł 😭 Czy on mnie zdradza z księdzem???? Czy ten związek ma przyszlość, przecież jestem dla niego taka dobra . . .

Boże dziewczyny... nie wiem co bym zrobiła na waszym miejscu... to straszne!!! Nawet nie wiem co Wam doradzić... MUSICIE BYĆ SILNE ! :D

Gość tralalala2
lulu przykro mi powinniscie sie rozstac, on nie jest wart twego uczucia, no ja sobie nie wyobrazam zeby moj misiek poszedl do wc bez zapytania mnie o zgode ;/ dziewczyny wspolczuje wam!!

Gość sdfsfsdfs
dzięki za poprawienie humoru :) :) :)

Gość tralalala2
jestesmy z toba :(