Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Pudlo... Nie to wojewodztwo:P:P:P:P Hi hi hi... Nie wiem Panie Ogórku czy ma Pan az tyle czasu...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Chyba, że Poznań najpiękniejsze miasto w kraju... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Nie, nie wyobrazalam sobie. Ale skoro chce to rozmawiam, skoro znalazl sie facet z ktorym przynajmniej przez 5 min. da sie normalnie pogadac to czemu nie pogadac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Poznan????????? Najpiekniejsze miasto w kraju???????????? Dyskutowalabym nad tym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 I jeszcze przy fajnej muzie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 O taaaaak, ja uwielbiam muzyke... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 A które miasto jest piękniejsze?? Musisz bronić dobrego imienia swojego miasta i koziołków... :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Nie chce Ci sie spac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 No zobacz-śpiąca jesteś a ja tu Ci truję... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ale muzykę fajną wybieram na wieczór przy winie?? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ja nie jestem spiaca, taki nocny marek ze mnie:) Nie wiem czy zauwazyles ale maxx-66 zostawil nas samych o 23:59 i tak sobie rozmawiamy i jest g.2... Jak dla mnie dziwne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Powaznie? Idealna do dobrego wina... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Naprawde nie wiem o co tu chodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 to dziwne, że ludzie ze soba rozmawiają... :-P Poważnie??-dotyczyło czego?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ze jesli mam byc powazna to wybrales idealna muzyke do mojego wina...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ze ludzie to nie dziwne, ale ze ja rozmawiam z facetem tyle czasu?????? Conajmniej dziwne... Co ja tu robie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Co ja tu robie... Z kim ja rozmawiam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Naprawde nie wiem o co tu chodzi... Że muzyka dobra, czasami się pośmiejesz, rozmowy długie i wino w ręku..?? Jest to podejrzane-musimy jakegoś szpiega odnaleźć z krainy deszczowców odnależć żeby zbadał tę sytuację.... Karrrrrrramba :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Wiesz czasami samotne kobiety mówią do ogórków.... :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Tak sie sklada ze ja samotna sie nie czuje. Samodzielna? Owszem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Duzo ich tam masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ale z ogórkiem rozmawiasz... :-) No ale my tu gadu gadu a Ty cały czas nie powiedziałas z jakiego miasta jesteś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Domysl sie...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Wielkopolskie pyry tylko takie kobiety wykarmią... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 A ja wlasnie bede tajemnicza, a co... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Jakie?????????????????????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Bądź bądź tajemnicza... Będzie bardziej intrygująco ;-) Zaraz przeszukam Twoje wypowiedzi może się wygadałaś :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Panie Ogórek , Pan nie masz tyle czasu zeby zgadnac... Hi hi:D Ale jak bys tak ladnie poprosil to mooooooooooooooooooooooze...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Tak wygadane kobiety jak Ty ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach