Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Dzień dobry :-) Ale pojechaliscie po mundurowych :-) Wszyscy uśmiechnięci?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 cześć to jakiś koncert będzie :) brawo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ogórek a no pojechali;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ale dzielnie ich bronilaś :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 idę kąpać ekipę :-) Towarzystwo się na gg wyniosło i cisza tutaj... ;-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 jestem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 14, 2010 To nie byla obrona... Ja nie musze nikogo bronic:) Kazdy ma swoje zdanie i juz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 evela777 ---> widzę, że patrysz na zycie podobie jak ja ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 14, 2010 po prostu wymiana zdań, doświadczeń, sytuacji znanych z autopsji, ja dzisiaj samotny wieczór, dzisaij nie mam chłopaków...uśmiechy są bo są, przynajmniej u mnie:| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ja jeszcze chwila i też samotny wieczór, tylko mi dzieci usną... :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ogórasty-byc moze... Ja po prostu nie jestem z tych co to beda przekonywac do upadlego do jakichs tam racji, pogladow a i sama mam swoje zdanie i go nie zmieniam pod wplywem innych. Tak to wyglada;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 14, 2010 pozostanie siedzenie dzisiaj przed kompem i z książką jakąś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 To tak jak ja :-) Ale chyba przez to się poznalismy nie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ja przez to siedzenie tutaj nie mogę skonczyć książki... Ale milej z Wami, niż z kaiążką, chociaz uwielbiam czytać :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 14, 2010 to ważne, wiedzieć swoje :)) a czasami w tej walce trzeba odpuścić, dla świętego spokoju i równowagi zachowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 14, 2010 Mr ogórek tu przyznam Ci rację!! też wolę posiedzieć z Wami niż książkę, nie wiedzieć czemu...chociaż jestem tutaj 2 dzień? i tak w ogóle na tego rodzaju forum pierwszy raz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 :) :) :) mam nową prace :D i humor:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 14, 2010 To tutaj jakas walka odchodzila???? Boze, nic mi o tym nie wiadomo...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Maxx GRATULACJE :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 masz racje fajne jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 14, 2010 maxx-66 congratulation:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 14, 2010 maxx- gratulacje!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 dzięki przyjaciele :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Widzicie wszystko powoli idzie ku lepszemu ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 14, 2010 Uuuuuuuu... Przyjaciele??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 14, 2010 walki nie było evela- Droga Pani piję Pani zdrowie, ogórek, maxx Wasze również, chyba dzisaij mam alkoholowy wieczór...troski dnia, tygodnia mnie dopadły :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 dzięki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 14, 2010 stawiam campari z sokiem pomarańczowym:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 14, 2010 kurde to mieszkanie takie puste bez dzieciaków, cholera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach