Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 maxx zapijemy potańczymy z kobietami bedzie nieźle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 oczywiście!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 13, 2010 jasne i tańczyć to mogę do rana bardzo lubię:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 maxx-66 mozna, mozna. A co myslales, ze my jestesmy tylko mamusiami????? http://www.youtube.com/watch?v=I8NcELiIMHg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 mosew to chyba czas zabrać się za organizację ogórek za kawę to mogła bym popertraktować, ale winem się nie skuszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 ogórek co z tym linkiem?? czekam zamiast rozwieszac pranie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 nie wiem jak ty samodzielna mamo ale ja mówie powaznie, już wam udowodniłam że jestem (jak to mnie ostatni okresla kolezanka) -wariatką- z Macchiato i samotna mama spotakałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 13, 2010 ja mówię przemiłemu gronu samodzielnych DOBRANOC :):) EVELA POZDRAWIAM, MOSEW RÓWNIEŻ, OGÓREK, MAXX GRABULA, SAMODZIELNA KOLOROWYCH, CHYBA NIE ZAPOMNIAŁEM O NIKIM?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Do tańczenia to ja tez jestem chętna, ale warunek że do rana :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 http://i54.tinypic.com/2vdfccy.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 http://i54.tinypic.com/2vdfccy.png macie a co :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ogórasty jaka cwaniakowata minka...:D He he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 nie cwaniakowata-mi się zawsze oczy smieją-już taki pozytywny jestem :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 hm, no no, jak dla mnie to fajny facet jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 13, 2010 ok samodzielna mama trzymam ciebie za słowo do rana :) uwielbiam tańczyć:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ja tesh mam smiejace oczka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Widze ze sie dobralismy w korcu maku, kazdy tancujacy!:D Super! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 kurcze jak jeszcze inni mężczyźni zaczną przysyłać zdjecia to nie napiszę dzisiaj do prawnika haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 do tańca również się przyłaczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 A moj szanowny pan maz jak niedawno bylismy na imprezie firmowej to obcy faceci mnie porywali do tanca a on... Siedzial i mi zdjecia robil od czasu do czasu. Yhm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 13, 2010 JA TEŻ TAŃCUJĘ DO RANA:) dobranoc Szanownemu Państwu powiedziałem i wszyscy mnie zignorowali zatracając się w pląsach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 nawet góry mnie tak nie fascynują jak taniec, najbardziej odpoczywam i relaksuję ie w tańcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 ja TATA dobrej nocki. Odpisz mi tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 Ja też nie żartowała z tym wyjazdem od jutra zabieram się za organizację a teraz powoli spadam bo tej pracy nigdy nie skończę pisać miłej nocki dla wszystkich , kolorowych snów jak pójdziecie spać. do usłyszenia Mama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 13, 2010 mam tak fajny dzień ze napisałem w końcu ten list a raczej list w liście:D syn go przekaże dziś.i teraz uśmiecham się do siebie bo nie ważna odpowiedź:D :D kurde bele ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 ja TATA-dobra noc, karaluchy pod poduchy, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 13, 2010 evela ja już napisałem:) chyba że nr pomyliłas swój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 13, 2010 nq ja TATA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 13, 2010 Jesli o mnie chodzi, to dla mnie zadaleko...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 13, 2010 I jak to zdjęcie teraz usunąć?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach