Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 ja TATA jakos z tym mogę żyć :-) buuuuhahahaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 tak ale tylko srebrną się tak pije:D złotą z cynamonem :D a czarną z mandarynką:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 14, 2010 mosew- to chyba nie pomogę, nie znam sytuacji, pisać lubię, ale sama chyba rozumiesz. Przykro mi , myślałem, że pomocnym sie okażę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 ja uwielbiam spacerki po lasach ale w górach! oj pochodziłam w niedziele ale bulo super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 14, 2010 ogórek to dobrze buahahahahahah!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D już się bałem, że Cię zawiodłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 14, 2010 kruca fix...znów wpisy wcina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Własnie Czesław do mnie spiewa :-) tak zmieniając temat :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 ja TATA czyli mamy zdrowe reakcje :-) Spacerowac po lesie nie będziemy :-) Ale wypić można ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 mosew ok kiedyś spróbujesz:D coś zacina i giną wiadomości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 mosew z ze mną się napijesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 14, 2010 ogórek, tak wypić taaaaaak Twoje zdrowie campari po raz trzeci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 cos zacina, to fakt ja TaTA-dzieki za chęci ale faktycznie tylko ja wiem co się działo, tylko wymazałam to z pamięci i mam teraz problem, nie chce do tego wracać max66-wszystko zalezy od samotnej mamy kiedy zorganizuje wspólny wyjazd, jako że miszkam blisko mogę się przyłaczyć do organizacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 :D :D:D zrobimy zlot i machniemy wszyscy:D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 o kurcze bo wyjdzie ze ja pijaczka jestem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 jupi :) :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 ale jak będą tance to może być alkohol, wtedy dam radę naprawdę dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 muszą być mam umówione tańce aż do rana:D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Jak wszyscy się jużpoumawiali to ja nie będe miał z kim tańczyć :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ja to moge tylko Wam zyczyc superowej zabawy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 14, 2010 Drodzy Państwo, powiem Wam dobranoc...smutno Was opuszczać, ale o 3 ruszam w drogę i starczy % i trochę snu trzeba złapać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Evela777 możesz się spiąć i wypic z nami :-) Rezerwuję pierwszy tanec... ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 jak to jest nie będziesz miał już jest nas 6osób:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 ---> ja TATA dobranoc :-) Szykuj wątrobę :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 nic sie ogórku nie bój, przygarniemy Cię do kółeczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 Evela777 nie próbuj się wymigać tylko:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 a kto z Was jeździ na nartach!???/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 ---> mosew jak milo :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 14, 2010 maxx-66 niestety zadaleko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja TATA Napisano Wrzesień 14, 2010 ogórek- mam już sztuczną, więc nie grozi:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 ja nie ale zawsze chciałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach