Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Pewnie zaraz pojawi się Ogóreczek... Się pojawiam :-) Dobry wieczór wszystkim :-) Mogę byc Adamem :-) hehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 i co my tam bedziemy robic maxx- pić i tańczyć?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 A ja lubie głos F. Andrzejczaka http://www.youtube.com/watch?v=wyT8mDoGZ-M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Możemy pić i tańczyć... :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 siemka adaś sory ogórek :) widziałeś nasz trening w skokach:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 maxx to zapodaj, czekam ja do zimy jestem przyzwyczajona, nawet bardzo ją lubię świat wtedy jak by zwalnia, jak zasypie to zostaniemy do wiosny i będzie trochę spokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 wszystko.narty skoki,kulig ognisko aż padniemy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Taaa widziałem :-) My się połamiemy, kobiety się nami zajmą i będzie fantastycznie :-) Ale najpierw tańce przed skokami... A tak nawiasem mówiąc jak już się połamię to znajdzie się jakaś Pani do reanimacji usta usta?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 możliwe że nostradamus pomylił date o 2 lata:D bo jak taka ekipa się zjedzie to musi być apokalipsa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 to na jak długo się tam wybieramy jak ma być tyle atrakcji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 ja też jak chory to marudzę 1 pielegniarka nie da rady dwóm połamanym marudom:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 hej Ogoreczku, maxx- a nie mówilam, ze się pojawi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 tak do pierwszych przebiśniegów chyba zejdzie:)jak w grudniu pojedziemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 trza zrobić nastrój jakiś bo na gg nam ludziska prysną:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 czyli sylwester spedzamy wspolnie w górach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 tylko evela się zgubiła, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 co proponujesz max? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Pojawiłem się wcześniej :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 pewnie gada z Ogorkeim na gg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 pod gwiazdami na jakiejś górce:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 do sylwestra mamy czekać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 NIe gada ze mną na gg. Nie ma jej pewnie odsypia ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 maxx- co pod gwiazdami?, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 ja dziś sie podszkoliłem w tancu i teraz tak mi idzie:D http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo&feature=fv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 mosew maxx- co pod gwiazdami?, nowy rok przywitamy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 maxx-66 to Ty wirtuoz tańca będziesz.... :-) ale nastrojowa piosenka :-) Teraz wpadnę w nostalgiczny nastrój... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 o super, ja oczywiscie jestem za Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 szpakowałem troszke po you tubie:D znalazłem jedą bardzo fajną ale za smutna by puszczać:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 To jak w okolicach wypłaty się umawiamy na wyjazd?? Ja bardzo chetnie z Wami pojadę i wypiję, potańczę i z przyjemnością z chłopakami się połamię na nartach :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Maxx-66 dawaj-zniesiemy wszystko ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach