Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

samotni rodzice

Polecane posty

Jak to jak - PKS-em :-D. Narobisz smrodu to kierowca depnie i nim się obejrzysz juz będziesz na miejscu :-D :-D

Bo to trzeba świra mieć zeby ziemniaczki na grilla pół nocy szorować !!! :-P :-D Nawieźliśmy tego żarcia jak banda idiotów i finał był taki, że niektórzy się przeżali :-P, a ja do domu przywiozłam więcej niż zabrałam :-D

Ja tam się nie mądrzę - każdy może poszukać czego fajnego i rzucić propozycję. Ma być fajnie, tanio, na dużą bandę i blisko dla wszystkich :-D

no i jeszcze powiedz, ze te ziemniaczki co to je Maxx podpiekal i pilnował,byly niesmaczne, bo takie wyszorowane!!:)

młodzieży, usnęliście?????????????????????????????? czy nie podobaja Wam sie nasze propozycje?????????????????????

W Krakowie, jeszcze nie bylam, jestemZA tyle, ze nie wiem,co moje fundusze na to??Tzn wiem dosonale, ze one sa na NIE:(:(:(:(

o fuck !!! po co ja to zobaczyłam !!! ALEBAZI - on nas kantuje - nie ma takich cudów w Polsce. ;-)

nie bede zdradzac moich sekretow, a Ty nie powinnas byc az tak dociekliwa, uruchom swoja wyobraznie:)

No dobra proszę Państwa - ja się oddalam do kąpieli i to zimnej coby ostudzić swoje galopujące myśli bo moja wyobraźnia jest niepokorna :-P Dobrej nocki i bawcie się dobrze :-) 👄

Dzieki Dudzia za wytrwałośc...... teraz wie jak bardzo zalezalo Ci na korzystaniu z kopmutera:D