DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 16, 2012 Jak to jak - PKS-em :-D. Narobisz smrodu to kierowca depnie i nim się obejrzysz juz będziesz na miejscu :-D :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 16, 2012 To może jednak Piotrkow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 16, 2012 Bo to trzeba świra mieć zeby ziemniaczki na grilla pół nocy szorować !!! :-P :-D Nawieźliśmy tego żarcia jak banda idiotów i finał był taki, że niektórzy się przeżali :-P, a ja do domu przywiozłam więcej niż zabrałam :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 Piotrków i Tomaszów mial byc tylko przejazdem Eweline:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 miejsce docelowe, dopiero ustalamy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 16, 2012 Ja tam się nie mądrzę - każdy może poszukać czego fajnego i rzucić propozycję. Ma być fajnie, tanio, na dużą bandę i blisko dla wszystkich :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 no i jeszcze powiedz, ze te ziemniaczki co to je Maxx podpiekal i pilnował,byly niesmaczne, bo takie wyszorowane!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 ooooooo własnie, a może do KK wpadniemy????? Maxx co Ty na to??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 16, 2012 ale od biedy moglby byc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 16, 2012 Kurna, w życiu nie jadłam lepszych !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 wiec sie nie czepiaj laleczo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 16, 2012 Tak !!! Jedźmy do K-K - tam jeszcze bardachy nie robilismy :-D :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 16, 2012 Ja bym się chętnie wreszcie do kogoś przyczepila tylko nie mam do kogo :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 16, 2012 http://th.interia.pl/11,gfc26b3c82642869/i642339.jpg to mamy takie tam skromne jezioro w krakowie jako miejsce na "piknik" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 młodzieży, usnęliście?????????????????????????????? czy nie podobaja Wam sie nasze propozycje????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 o ja Cie sune, ale fotka!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 16, 2012 dobrze dobrze pogmeramy to coś znajdziemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 16, 2012 Alebazi - taki tam skromny środek krakowa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 oczu oderwac nie moge tak pieknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 16, 2012 Sorki, ALEBAZI, kogo suniesz ? czegoś nie doczytałam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 W Krakowie, jeszcze nie bylam, jestemZA tyle, ze nie wiem,co moje fundusze na to??Tzn wiem dosonale, ze one sa na NIE:(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 16, 2012 o fuck !!! po co ja to zobaczyłam !!! ALEBAZI - on nas kantuje - nie ma takich cudów w Polsce. ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 nie bede zdradzac moich sekretow, a Ty nie powinnas byc az tak dociekliwa, uruchom swoja wyobraznie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 16, 2012 Biedny króliczek :-D :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Marzec 16, 2012 Dudzia! pamiętam jeszcze gdzie chodziłem na wagary! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Marzec 16, 2012 Podobają się - jak najbardziej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 16, 2012 Akurat dziś pamiętasz - chyba masz zwidy senne :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUDZIA2002 0 Napisano Marzec 16, 2012 No dobra proszę Państwa - ja się oddalam do kąpieli i to zimnej coby ostudzić swoje galopujące myśli bo moja wyobraźnia jest niepokorna :-P Dobrej nocki i bawcie się dobrze :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alebazi1 0 Napisano Marzec 16, 2012 Dzieki Dudzia za wytrwałośc...... teraz wie jak bardzo zalezalo Ci na korzystaniu z kopmutera:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Marzec 16, 2012 Halo, witam:) Czy jest tu jeszcze kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach