mee 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 Dzień dobry Ludzieńki ,witam w fantastycznie słoneczne popołudnie. Mariusz co do Twojego pytania-nie wiem co mój mąż powiedział ,bo jak odchodziłam od niego to nie słuchałam go już wcale :P. Umyłam okna ,teraz czas na kawę z Karmelką ,która właśnie wyszła z pracy i jedzie na małą czarną.Szkoda ,że nie mieszkacie bliżej.Bardzo ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 a ja za chwile wychodze. teraz sa ferie, dzieciaki sie nudza, wiec podrzucamy je sobie wzajemnie. wczoraj mojego nie mialam, dzis za to mam syna kolezanki od rana.mial isc dawno temu do siebie, ale jak sie dowiedzial,ze ciocia robi lasagne, to zostal, jak zjadl, to tez nie chce pojsc, bo czeka na dokladke i ostatecznie odprowadze go za jakis czas, bo lece na poczte. czekam na paczke z Polski, a tu nie dosc,ze listonsz nie zwsze awizo zostawia, to paczka moze byc na kazdym urzedzie w miescie-brak rejonizacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 MPE - to wyślij mi swoje dzieciaczki priorytetem:D Chętnie się nimi zajmę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 moj przed chwila wybil zeba koledze-nadal chcesz?a jak awizo nie zostawi listonosz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 Spokojnieee... Dam radę:D:D:D A żadnego awiza nie będzie, bo będę z niecierpliwością czekała na paczkę w domu:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 Eweline - Jesteś ty?:( Stęskniłam sięęęęę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 MPE - Ja dopiero teraz czytam, co za głupotę palnęłam haha:D Ale nie przejmuj się, mam tak czasami:P Zmęczenie wychodzi... :) Ale dziećmi zajmę się chętnie :) heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 Oczywiście, że jestem:) Właśnie przeczytałam Twą wypowiedz i aż napisać postanowiłam :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 Tak?:D A która to moja wypowiedź skłoniła cię do napisania?:P Bo rozumiem, że gdyby nie ona - nie napisałabyś wcale:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 MPE chce podesłać mi swoje dzieci, a to będą, jak rozumiesz, ciężkie paczki i będę sama musiała iść po nie na pocztę:P Może ty też chcesz, żebym Jasia przygarnęła?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 Annika - wiesz chyba bałabym się powierzyc Tobie moje dziecko:D:D:D Ale wiesz jak nie będę miała wyjścia to wtedy tak, ale tylko z kamerką :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 bylam na poczcie, paczki nie ma, jutro ide do innego urzedu. A te paczki beda ciezkie i wrzeszace. choc jednego delikwenta juz rodzice odebrali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 Nie no, dzięki:D:D:D Aż taka roztrzepana to ja nie jestem, żeby narazić dzieci na jakieś niebezpieczeństwo:P Ze swoim jakoś sobie radzę:):):) Głupol jesteś!!! Ładnie tak publicznie oczerniać koleżankę??:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 MPE - Ile twoje dzieciątko/ka mają?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyna700 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 Witam Wszystkich :) Piszę to już kolejny raz i wszyscy mnie ignorują :(((( Tylko jedna Eweline była łaskawa porozmawiać ze mną :) Dobra, pchać się nie będę :) Miłego wieczoru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 Hej Martyna:) Ja chętnie pogadam z tobą:P Jak widzisz - mnie teraz nawet Ewelina olała:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 Ewelina boi się powierzyć mi dziecko, a sama wystawiała go w mrozy na balkon haha:D:D:D Pseplasam Ewelasku, musiałam:P;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyna700 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 Cześć Anika :) Czyli takie to tutaj obyczaje :) Eweline pewnie kąpielee teraz uskutecznia, ja tez muszę , ale jeszcze wrocę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 OK:) Mój smyk też jeszcze nie wykąpany i zaraz się za to zabieram:P Ale wrócę:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 Martyna -witam ponownie:) Annika - wiem, wiem, ale tą kamerkę i tak na wszelki wypadek schowam :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 Jakie mroooozy?:D 20 stopni ciepła wtedy było:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 Ja mam jedno jedyne, płci samczej w pełnym tego slowa znaczeniu, osobnik lat 4. A ten drugi,to jego kolega-9 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 Nie doczytalam jeszcze wszystkiego, ale brak mi Chrupeczki. dziewczyny, napiszcie, co u niej. Wysle jej pozniej sms, ale martwie sie. Wiem,ze podobnie jak ja, byla bez netu, ale znajac jej perypetie, spokoju pewnie nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 Eweline - Tak, tak się tłumacz:P Wieczorem wystawiałaś Jasia na balkon, a wtedy temperatura była na minusie:D No i cicho!!!:D:D:D A później jeszcze, małpo jedna, powiedziałaś, że to ja wyglądam na taką, co wystawia dzieci na mróz:D:D:D Już ci to wybaczyłam, spokojnie;) Ale wciąż pamiętam!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 No jak wyglądasz to co ja Ci na to poradzę :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 3, 2012 Jędzo jedna!!!:D:D:D Poczekaj, poczekaj... Wróć no tylko do Będzina:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matka Polka Eksportowa 0 Napisano Kwiecień 4, 2012 dobrnelam do konca... oklaski prosze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 4, 2012 Dobrnęłaś do końca czego??:D Dniaaaa?:P No to -> klaszczę, klaszczę, klaszczę haha:D A ja mówię dzień dobry:D:D:D Nieeee nooo... nie będę się wygłupiać, idę spać:P Co tu robię o tej porze? A, uczyłam się do matury i postanowiłam, że zajrzę jeszcze:) Głowa mnie już boli:O Tak więc mówię: DOBRANOC:D:D:D Eweline - Dziękuję Wiesz za co:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annika Mo 0 Napisano Kwiecień 4, 2012 MPE - Rozumiem, że wszystko przeczytałaś, tak?:) Winszuję:D Czasami wolno myślę:P DBRNC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agniecha_____________ Napisano Kwiecień 4, 2012 Cześć dziewczyny :) Mogę dołączyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach