eweline48 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Dobra,ale wbijasz po niego do mnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Chce być miły a Ty mi jeszcze każesz przyjechać! Ale ok, podobno masz ładne mieszkanie to my z Kubą i Jaśkiem się nim zajmiemy! Nie będziesz miała po co wracać! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Ale zaraz zaraz, a Kasztanie Ty na zlot się nie wybierasz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Ja zajmuje się dziećmi! Wiesz, jestem pantoflarzem i boje się zapytać czy mogę! :D I nie wiem czy zdąże w ogóle wrócić :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Weeeź - zmiana planów- dziecko wysyłam kurierem do Ciebie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Sierpień 1, 2012 hahahahahahahhaha ale ej! Mój dom jest w kolorach jasnych, chcesz żeby był ciemny? Przecież potem nie będe w stanie tego posprzątać! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolnik. 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Dobra. Zrozumialem żaluzje. Kiśta se ogóry i wietrzta jaja we własnem goonie. Wirtualnie Kasztany ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Mówię Ci jakie fajne łapki będziesz miał odbite na tych białych mebelkach:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Ewelinko, zaproś kolege Rolnika do siebie! Podobno nie umisz obierać zimnioków :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Przecież to Ty nie umisz zimnikow obirać bo obiraczka za Ciebie obira:D:D:DSam mi to mówiłes:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Sierpień 1, 2012 A Ty to może lepsza? :D też nie umiesz! Ja z obieraczką śmigam, a Ty nie ! Kolega Ci na pewno chętnie nauczy! Nie odtrącaj go! Może to przeznaczenie! Idź moimi śladami! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Mariuszek poza tym to Tobie się rodzina powiększy więc albo się nauczysz obirać ziemnioki albo kolega rolnik Ci się przyda:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Ewelinko, ja mieszkam w cywilizowanym mieście! U mnie zimnioki sprzedają obrane! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Sierpień 1, 2012 No dobra,jak kolega Rolnik chałupę umi sprzątać i łobiady gotować to biorę;D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Rolnik! Gdzie jesteś! Patrz jaka oferta! Ja bym brał w ciemno! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolnik. 0 Napisano Sierpień 1, 2012 1-2-3-ktoś -> no jak to kasztan prawdziwy!! Kartofle kupuje obrane, a sro prosto do ula. I pszcoły mu za to miód przynosom eweline48 -> no i byś sie oszukała. OKRUTNIE :) Bo jo lubie pospszontane i nagotowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Będzie ślub! Będzie ślub! Będzie ślub! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Uuuuuu, to nic z tego bo ja też lubie naglotowane i wysprzłatane :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Sierpień 1, 2012 To pasujecie do siebie! Będzie udany związek stulecia! Rolnik, nauczę Cię robić romantyczne kolacje! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolnik. 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Cego ucysz? Kartofli nie umisz obirać - a chcesz uczyć obirać banana? Choksztaler!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Obieranie kartofli to moja pasja! Tak tylko żartowałem że nie umiem ! :D Rolnik, zajmij się Eweliną a nie zimniokami! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolnik. 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Jo myśle ze lepi by sie tobom zajonć - kaśtanie. Ty mosz potencjał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Wiem że jestem rozchwytywany ale ja świeżo po ślubie - niestety zostają dla Ciebie inni z tego forum! :D Z góry przepraszam Maxxa w tym momencie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolnik. 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Znacy moż kobite?? No to mów mi wuju!! i przyeżdzojta na wieś razym. Bedziemy mieli żone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Rolnik, bez takich mi tutaj :D Ja mam żone, a Ty masz Eweline! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Dobra, koniec z tymi zimniokami, sama sobie obirę. Dobrej nocki dla wszystkich :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolnik. 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Ewelina nie lubi sprzontać - a twojom babe RAZYM nauczymy!! No i BESZIEMY MIELI ŻONE, a nie Eweline :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Ja żyje w nowoczesnym związku. To mężczyzna sprząta i gotuje! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolnik. 0 Napisano Sierpień 1, 2012 Mi nie przeszkodzo - przyjeżdzojta i tak. Ty bedziesz sprzontoł i gotowoł. A jo bede mioł TWOJOM żone. Kaśtanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Sierpień 2, 2012 Witam:) Jest tutaj ktoś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach