mee 0 Napisano Listopad 14, 2012 Ewelina starsza siostra? to ja już babuszka...buuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Listopad 14, 2012 Weeeź, nie ma mowy! Żadnej zamiany pampersów nie będzie :P Wiesz, jako starsza siostra tłukłam kiedyś niemiłosiernie swojego młodszego brata:D Więc jak chcesz:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Listopad 14, 2012 no pięknie w tym wieku już randki :) Wiesz ktosiu koło mnie też jechała :) ale pewnie w korku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Listopad 14, 2012 ale ten młodszy brat kiedyś zaczął być silniejszy! :D ja swoje siostry tylko zamykałem w szafach! :) Mee, proszę, Miłości moja, nie rań serca mego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Listopad 14, 2012 SM to Ktoś ma takie pomysły. Ja to jeszcze baaardzo długo na randki nie pozwolę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Listopad 14, 2012 ja mam takie pomysły bo mój syn jest nieco starszy i wiem jakie już ma teksty, np. "tata, kup mi pelfumy, bo jak ja będę wylywać jaśki?!" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Listopad 14, 2012 no tak facetom ranki wcześnie w głowie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Listopad 14, 2012 jestem typowym przykładem jak zmienna jest kobieta-poszłam do sklepu po czekoladę a kupiłam-galaretę z nóżek,mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Listopad 14, 2012 niedaleko pada jabłko od jabłoni :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1-2-3-ktoś 0 Napisano Listopad 14, 2012 SM - bez takich mi tutaj. No bez takich! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eweline48 0 Napisano Listopad 14, 2012 Mam nadzieję,ze mój wrodził się do mamy i grzeczny będzie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Listopad 14, 2012 wiesz co mee teraz muszę pogrzebać w szafie czy nie mam czekolady schowanej bo mi smaka zrobiłaś , a do sklepu to mam daleko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Listopad 14, 2012 Samodzielna przykładem Mee, poszła poszukac czekolady, a ciekawe z czym wróci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Listopad 14, 2012 ja w sklepie zdecydowałam ,że od czekolady wolę galarete z nóżek,właśnie mój żarłoczny dzieciar mi połowę pożarł i znów nic dobrego nie mam,choinka nooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Listopad 14, 2012 Karmela wróciłaby z przykurzonymi piernikami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Listopad 14, 2012 Temat choinki.. nasunął mi ozdoby piernikowe na choinkę :) Meegotku, pamiętaj, że mam jeszcze na czarną godzinę parę zeszłorocznych sztuk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Listopad 14, 2012 uff znalazłam czekoladę piernikową mniamm miała być na święta ale .... kupie następną Karmela to ty jadłaś w zeszłym roku te pierniki z choinki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Listopad 14, 2012 Byłam przymuszona niepochamowaną chęcią na słodkie.., a nic innego nie było. I to chyba było w tym roku, bo już sama nie pamiętam.. rok z rokiem zlewa się w jedno :) Ale czekolada piernikowa, hmm, to brzmi smacznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Listopad 14, 2012 ech.. źle mi sie napisało, to z pośpiechu.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Listopad 14, 2012 w tym Karmelku ,opowiadałaś o tym w Kędzierzynie i rechotałyśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Listopad 14, 2012 Kobiety jednak są pomysłowe ;) przyszła pora na kąpiel mojego słonka a że zawsze jestem z nią w łazience to zabrałam laptop ze sobą :) co do czekolady piernikowej to jest tylko przed świętami pyszna :) tak samo jak lody piernikowe :) czekam na nie co roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Listopad 14, 2012 Tak, ja opowiadałam.., jak mi wstyd było takiego łakomstwa :), przekaz tego czynu wyszedł pewno z Twojej inicjatywy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Listopad 14, 2012 Karmelka - ja przy tym nie byłam,więc nie mogłam roznieść po okolicy,sama się łakomstwem pochwaliłaś;-) SM pomysłowo, w domu mam podobnie -córka jak idzie się kąpać bierze radio z kuchni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Listopad 14, 2012 wiesz myślę że jak mi się uda upiec w tym roku to kilka ci podrzucę co byś nie musiała jeść znowu tych z choinki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Listopad 14, 2012 Pochwaliłam się Tobie, w skrytości serca, a że było to śmiechu warte, to rozniosło się dalej, z Twoim wywołaniem. Samodzielna - jestem za :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Listopad 14, 2012 łooo to ja prawdziwa Wolna Europa jestem ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Listopad 14, 2012 muszę sie wam do czegoś przyznać kiedyś miałam ochotę coś przekąsić , a że nie było nic ciekawego w domu to zabrałam się za łuskany słonecznik, który kupiłam na zimę dla sikorek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmel.a 0 Napisano Listopad 14, 2012 Kupowałam wczoraj chleb razowy - wiesz Meegotku który, ten mój z pomarańczową nalepką. Ale, że było to w sklepie, gdzie pani ekspedientka podawała towar, to zauważywszy kątem oka mój ulubiony chlebowy wypiek, jeszcze o tak późnej porze - prawie przed zamknięciem - z radością zawolałam, ten kwadratowy z... różową...kokardką proszę i pani bezbłędnie podała!! To się nazywa sprzedawca, który odczytuje potrzeby klienta :) Sama się z tego potem śmiałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Listopad 14, 2012 Mee Wolna to tak , ale czy Europa to już nie wiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mee 0 Napisano Listopad 14, 2012 jak nie ma niczego dobrego to ja piję mleko do kawy z kieliszka do szampana,więc normalna nie jestem,ale ja od małego to mleko lubię ,na mojej komunii piłam tylko mleko z puszki i colę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach