Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość

samotni rodzice

Polecane posty

zgadzam się z Eweliną i dokładnie to samo potwierdzam co Ona napisała! ja niby nic dla Niej nie zrobiłem a pomogłem i to samo Ona, po za straconymi godzinami dużo dla mnie zrobiła i wiem że jakby nie rozmowy z nimi to to wszystko wyglądałoby zupełnie inaczej. Nie chcemy pierdzielić głupot i obrażać co drugiej osoby tylko pomóc własnym doświadczeniem tym co potrzebują pomocy! :)

Mariusz, mądre słowa!Coraz bardziej mnie zadziwiasz swoja mądrością :P Ps. Coś Ty, to ja bardziej marudziłam i Ty musiałeś poświęcać mi swój czas:)

Widzę że i Wam błogo upływa dzisiejszy dzionek...;) Idę na proszoną kolację i nie wiem co na siebie włożyć. Ktosiu, Ty masz wprawę w garderobie damskiej, wiec proszę o podpowiedź... ;)

Też tak własnie myślałam, bo mała czarna zawsze jest na czasie. Do tego bizuteria, makijaż i jestem gotowa:) Tylko wiecej czasu muszę poswiecic, na ułożenie fryzury,ale to juz dla mnie jest pikuś,mam w tym wprawę:D Jak bedę wyszykowana, to foto Ci poślę:P

łuhuhu ok, ocenie czy jest git czy nie :D Ale fajnie ma ten Wybranek z Tobą :D Kolacja, mini, biżuteria :D

Ktośku, nie przestawaj w podpowiedziach, myślę, że niejedna pani przed imprezą sylwestrową może skorzystac z Twoich porad modowych. Dawaj z pomysłowością dalej, bo ja nie wiem co mam na siebie jutro włożyć (na Sylwestra) ? Tylko w zamian nie obiecuję fotki jak Alebazi :)

Ktosiu, przywołuję Cię do porządku, to jest forum publiczne, nie zdradzaj wiecej tajemnic;) Foto masz jak w banku,ale ocena hmmm od Ciebie każdą przyjmę:D

Karmela, zależy gdzie się wybierasz :D Ale w sumie też masz ładną figurę to Tobie będzie we wszystkim ładnie :D Może ktoś mi wybierze strój na jutro? :D

Witaj Kareml.a :) Ja akurat na jutro to mam już przygotowany strój, ale chętnie poczytam propozycje Ktosia, może jeszcze coś zmienię albo dodam.

Karmel.a średnia czarna też jest dobra i do tego bardzo świecąca biżuteria i strój gotowy. Dziś w TV widziałam jak podawali propozycje do małych/średnich czarnych:)

Alebazi, ja nie nadążam za trendami, bo TV nie oglądam:), ale jak mi podpowiedziałaś, że bardzo świecąca biżuteria, to wpadłam w popłoch, bo nie mam takowej - ewentualnie w planie zastepczym bardzo świecące mam światełka choinkowe:) i tu do wyboru, jedne tylko na biało drugie w trójkolorze:)

hahahahaha lampek choinkowych nie polecam:D Karmel.a przyznam,że i ja takich nie mam,ale coś tam zawsze można połączyć ze sobą.Dziś ta podopiedż w TV dała mi do myślenia, a jak nie , to jutro coś można kupić wystrzałowego.

Tak, ja to chyba tylko do spożywczego zdążę, bo niestety, ale do pracy idę. Ale podpowiedź cenna:)

Czytam Was i czytam, to jest nie możliwe,że ciągle jeden temat krąży. Komuś nie odpowiada Iza,to już Wasz problem,ale po co do uwidaczniać to tutaj przed wszystkimi. Macie coś do kogoś,to napiszcie to tej osobie,ale pokażcie swoją twarz przy tym. Iza były spięcia między nami, zamieszało się,nie wiem dlaczego ja wyszedłem z tego ze złą twarzą,ale to można naprawić, prawda? Nie lubię kłócić się,jestem przyjaznym facetem. Tęskno mi za Wami. I Przepraszam Was,że nasze spięcia z Izą przeszły tutaj na całe forum. Tak się nie powinno stać. Omijajcie pomarańcze i niech nastanie tutaj spokój i przyjazne towarzystwo jakie było jak tutaj u Was zagościłem Przyjmiecie mnie ponownie?

Gość a to dobre bo
teraz poleciales bu ha ha ha, na wszystkie mozliwe fronty, na pomaranczowo, na czarno pod jednym, drugim nickiem, a na twoim forum szanowna pani psycholog, ha ha

Gość WCO TY GRASZ
?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się